Opublikowano 25 maja 20231 r Jaranko fhui! Już odkładam pinionszki do świnki skarbonki. Oby mechanika walki (zwłaszcza assassynem i magiem) pozostała niezmieniona lub może ciut ulepszona to o resztę się nie martwię bo spokojnie dowiozą
Opublikowano 25 maja 20231 r Jedynka była dobra, chociaż miała swoje bolączki, fajnie, że na RE Engine, na pewno będzie zajebiście zooptymalizowana na start. Czuć też klimacik jedynki w trailerze.
Opublikowano 3 września 20231 r https://fextralife.com/dragons-dogma-2-confirmed-for-capcom-tgs-2023-lineup/ Capcom nailed down the game lineup for Tokyo Game Show 2023 which includes a look at upcoming Dragon’s Dogma 2. święto graczy
Opublikowano 21 września 20231 r Dużego wrażenia na mnie to nie zrobiło. Rok temu ograłem jedynkę i nie czuć tych 12 lat różnicy, cześć animacji wygląda bardzo podobnie a najbardziej zawiedziony jestem małą interakcją z otoczeniem, miałem nadzieję że jak rzygnie się jakimś czarem to przynajmniej mniejsze krzaki zdmuchnie a z tego co widać to tylko majta trochę roślinnością. Gameplay pewnie nadal będzie wciągający ale jakoś hype opadł.
Opublikowano 21 września 20231 r No właśnie tak oglądam i wygląda dokładnie tak jak zapamiętałem jedynkę I aż zacząłem się zastanawiać czy ze mną jest coś nie tak
Opublikowano 21 września 20231 r Nie no źle zapamiętałeś bo właśnie ogrywam jedynke xD Wygląda elegancko, czekam mocno
Opublikowano 21 września 20231 r o mamo,ale to będzie piękna gra. jak cyklop walnął ryjem w kamien i sie zlapal za nochal i w koncu na cos sie te beczuszki z prochem przydadzą na coś
Opublikowano 4 października 20231 r No pieknie sie zapowiada. Ciesze sie ze wrocila moja ulubiona klasa, Magick Archer
Opublikowano 29 listopada 20231 r Wiadomo czy będą też inne kolory w grze, czy tylko zielony i szary?
Opublikowano 29 listopada 20231 r Jak sobie zrobisz różowego ludka z fioletowymi włosami w kreatorze i będziesz latał w samych gaciach, to będą.
Opublikowano 29 listopada 20231 r Styczeń Gokuza, luty Godnal, marzec Godma. Japonia podbija growy świat w Q1 2024. BTW pierwsza gra Capcomu za 300+ zł na premierę.
Opublikowano 29 listopada 20231 r Godzinę temu, devilbot napisał: Wiadomo czy będą też inne kolory w grze, czy tylko zielony i szary? Też jestem ciekaw. Nie to żeby to była duża wada dla mnie, ale to też dobry test będzie dla T-REXa czy ogarnia open worldy.