Skocz do zawartości

Dragon's Dogma 2

Featured Replies

Opublikowano

Jaranko fhui! Już odkładam pinionszki do świnki skarbonki. Oby mechanika walki (zwłaszcza assassynem i magiem) pozostała niezmieniona lub może ciut ulepszona to o resztę się nie martwię bo spokojnie dowiozą :ohboy:

• Odpowiedzi 843
  • Wyświetleń 61,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• niezłe cwaniaki w tym Capcomie.    Wyszły już recenzje, średnia na metacritic się zgadza, no to cyk wprowadzamy w patchu mikrotransakcje (płatna szybka podróż i możliwość edytowania postaci

• KOMARZYSKO
    KOMARZYSKO

K*wa 93 npc [emoji1787]

Opublikowano

Jedynka była dobra, chociaż miała swoje bolączki, fajnie, że na RE Engine, na pewno będzie zajebiście zooptymalizowana na start. Czuć też klimacik jedynki w trailerze. 

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Nie grałem w jedynke, ale wygląda to spaniale :fsg:

Opublikowano

Dużego wrażenia na mnie to nie zrobiło. Rok temu ograłem jedynkę i nie czuć tych 12 lat różnicy, cześć animacji wygląda bardzo podobnie a najbardziej zawiedziony jestem małą interakcją z otoczeniem, miałem nadzieję że jak rzygnie się jakimś czarem to przynajmniej mniejsze krzaki zdmuchnie a z tego co widać to tylko majta trochę roślinnością.

Gameplay pewnie nadal będzie wciągający ale jakoś hype opadł.

Opublikowano

No właśnie tak oglądam i wygląda dokładnie tak jak zapamiętałem jedynkę :reggie: I aż zacząłem się zastanawiać czy ze mną jest coś nie tak

Opublikowano

Nie no źle zapamiętałeś bo właśnie ogrywam jedynke xD Wygląda elegancko, czekam mocno

Opublikowano

o mamo,ale to będzie piękna gra.

jak cyklop walnął ryjem w kamien i sie zlapal za nochal :D

i w koncu na cos sie te beczuszki z prochem przydadzą na coś

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiadomo czy będą też inne kolory w grze, czy tylko zielony i szary?

Opublikowano

Jak sobie zrobisz różowego ludka z fioletowymi włosami w kreatorze i będziesz latał w samych gaciach, to będą.

Opublikowano

Styczeń Gokuza, luty Godnal, marzec Godma. 

Japonia podbija growy świat w Q1 2024. 

BTW pierwsza gra Capcomu za 300+ zł na premierę. 

Opublikowano
Godzinę temu, devilbot napisał:

Wiadomo czy będą też inne kolory w grze, czy tylko zielony i szary?

Też jestem ciekaw. Nie to żeby to była duża wada dla mnie, ale to też dobry test będzie dla T-REXa czy ogarnia open worldy.

Opublikowano

Teraz obejrzałem showcase, ale to wygląda zajebiście, będzie day0.