KrYcHu_89 2 282 Opublikowano 29 listopada 2023 Opublikowano 29 listopada 2023 3 minuty temu, Jeez_PS napisał: Luty Persona, Marzec DD2 Jeszcze Persona . Co Ci Japońce w 2024. 4 wielkie RPGi w 3 msc. Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 29 listopada 2023 Opublikowano 29 listopada 2023 ale mocarny początek roku się szykuje dla fanów japońskich gierek Unicorn Overlord, Granblue Fantasy: Relink, Final Fantasy 7 Rebirth,Dragons Dogma i po cichu liczę, ze Suikodeny też wyjdą Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 30 listopada 2023 Opublikowano 30 listopada 2023 https://www.ppe.pl/news/331343/dragons-dogma-2-bez-polskiej-lokalizacji-capcom-chce-wiecej-pieniedzy-ale-nie-przygotuje-nawet-napisow.html?fbclid=IwAR3UW7ELVCoiXMYmyrL_xetfT5mhckDlhOL6Ukr4GfVLr3IJNFwnX2u6jy8 No i to byłoby na tyle w kwestii sprawienia sobie urodzinowego prezentu w postaci tej gierki 2 4 Cytuj
oFi 2 471 Opublikowano 30 listopada 2023 Opublikowano 30 listopada 2023 3 godziny temu, Czezare napisał: https://www.ppe.pl/news/331343/dragons-dogma-2-bez-polskiej-lokalizacji-capcom-chce-wiecej-pieniedzy-ale-nie-przygotuje-nawet-napisow.html?fbclid=IwAR3UW7ELVCoiXMYmyrL_xetfT5mhckDlhOL6Ukr4GfVLr3IJNFwnX2u6jy8 No i to byłoby na tyle w kwestii sprawienia sobie urodzinowego prezentu w postaci tej gierki Zrobię Ci zbiórkę na forumku na korepetycje z angielskiego 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 282 Opublikowano 30 listopada 2023 Opublikowano 30 listopada 2023 Pouczymy się razem nazw itemków, na początek miecz->słord. 1 1 1 Cytuj
Bielik 729 Opublikowano 30 listopada 2023 Opublikowano 30 listopada 2023 Oh shit, here we go again. Polska lokalizacja w dość dużych grach powinna być obowiązkowa już od samego początku generacji xo/ps4 - znajomość języka angielskiego nie powinna mieć nic do tego. 1 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 282 Opublikowano 30 listopada 2023 Opublikowano 30 listopada 2023 2 minuty temu, Bielik napisał: Oh shit, here we go again. Polska lokalizacja w dość dużych grach powinna być obowiązkowa już od samego początku generacji xo/ps4 - znajomość języka angielskiego nie powinna mieć nic do tego. No Capcom coś leci w kulki, raz robią, a raz nie, ale do RPGa żeby nie zrobić, ciekawe co było nie tak że sprzedażą ostatnich Residentów w PL ..., dziwne Cytuj
Pure Bladestone 151 Opublikowano 30 listopada 2023 Opublikowano 30 listopada 2023 Dla crapcomu rusek bez zębów po krokodylu > Polak. Dziwi mnie, że żółtki nie chcą rozbudowywać bazy graczy marki Dragons Dogma w Polsce. mnie ta gra i tak nie grzeje. Cytuj
mugen 1 952 Opublikowano 1 grudnia 2023 Opublikowano 1 grudnia 2023 Pewnie przejrzeli wyniki sprzedaży swoich gierek i wyszło im, że opłaca się robić tureckie wersje językowe, a polskich nie. 2 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 282 Opublikowano 1 grudnia 2023 Opublikowano 1 grudnia 2023 1 minutę temu, mugen napisał: Pewnie przejrzeli wyniki sprzedaży swoich gierek i wyszło im, że opłaca się robić tureckie wersje językowe, a polskich nie. Słona prawda! Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 13 stycznia Opublikowano 13 stycznia Pod względem mechaniki walki bardzo słabo to wygląda.System pionków już w 1 był beznadziejny tu widzę że znów lata jakaś chmara pomagierow i robi gangbang na bossie.No i te notoryczne wspinaczki po plecach.Meh, szykuje się gra dla bambikow spamujących kwadrat.Wysłane z mojego Pixel 6 przy użyciu Tapatalka 2 3 Cytuj
Ukukuki 6 953 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia Nie rozumiem za co kolega wyżej dostaje te klauny bo to prawda. Ale takie gry też są potrzebne i będę grał Dla mnie to jest rozwinięcie idei starutkich gierek Capcomu na Saturna i Arcade jak Tower of Doom i Shadow over Mystara. 1 Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia Pewnie zazdroszczą że zmieniłem xiaomi na pixela Oglądałem teraz Kiszaka i mówi to samo.Niestety walka wygląda casualowo prosto i bez wyzwania.Jak zginiesz to cię jeszcze pionek podniesie, w zasadzie niemal nieśmiertelność.Wchodzisz na plecy i klepiesz kwadrat, spadniesz i znów lecisz na plecy xD.Jak padnie to dobijasz spamując kwadrat.No jprdl no bieda.Żeby nie było 1 przeszedłem, ale nadal uważam że system pionków to najgorszy element a później system walki.Już nawet nie pamiętam jaki był rozwój postaci, ale jak nie ogarniałes to brałeś 2 pionki + 20 Lev I elo.Edit No i jeszcze jak bombę dostaniesz wchodzisz do menu i na pauzie używasz Pota xD.No gra dla bambikow, zginąć się chyba nie ma.Nie ma wyzwania nie ma funu.Gra do zaorania dla mnie.Wysłane z mojego Pixel 6 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj
messer88 6 459 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia no to jak Kiszczak tak mówił to chyba tez zmienię zdanie 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia W sumie to dobra wiadomość. Przynajmniej nie kupi tej gry i nie będzie pierdolił swoich kompleksów chociaż w tym temacie 1 1 Cytuj
Pupcio 18 397 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia 18 minut temu, Dr.Czekolada napisał: W sumie to dobra wiadomość. Przynajmniej nie kupi tej gry i nie będzie pierdolił swoich kompleksów chociaż w tym temacie Kupi, kupi. Schemat działania schwanza jest znany od kilku gier Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia Kto to jest Kiszczak?Idol internetowych bambików 1 1 Cytuj
Soban 4 052 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia DD akurat było całkiem trudne jak sie grało na pałe i było zawsze dużo kombinowania z żywiołami i atakowaniem czułych punktów. Cytuj
messer88 6 459 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia Kiszczak pewnie z full party pawnów latał. Cytuj
SebaSan1981 3 581 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia I tak będę grał ass-ass-synem ciachającym nożykiem i włażacym na plecy bossom. Bez pionków więcej expa wpada, pamiętam runy solo na BitterBlack Isle były bardzo interesujące. Oby było więcej klimatycznych niemilców takich jak śmierć lub różnego rodzaju smoki i wiwerny. Mimo różnorakich opinii i tak czekam, wszak jedyneczka wymasterowana i nadal w moim top10 najlepszych gierek. Cytuj
drozdu7 2 761 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia 5 godzin temu, Bzduras napisał: Kto to jest Kiszczak? Gamoń kolejny youtubowy. Ostatnio liżą sobie jaja z Arkadikussem, który dla mnie też stał się ciężkostrawny. 1 Cytuj
Bzduras 12 470 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia A, to trzeba było tak od razu, że to jakiś koleżka typa co narzekał, że 2023 był słabym rokiem dla gamingu 2 Cytuj
Ukukuki 6 953 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia 40 minut temu, Bzduras napisał: A, to trzeba było tak od razu, że to jakiś koleżka typa co narzekał, że 2023 był słabym rokiem dla gamingu Ty tu kiedyś reklamowałeś Arkadikussa, pamiętam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi