messer88 6 459 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia Który lvl z takim czasem? Fakt jest łatwo i przyjemnie, ale z drugiej strony to nie są soulsy. W dlc mam nadzieję podkręca poziom podobnie jak w dark arisen. Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia Który lvl z takim czasem? Fakt jest łatwo i przyjemnie, ale z drugiej strony to nie są soulsy. W dlc mam nadzieję podkręca poziom podobnie jak w dark arisen. Chyba 85 lvl wbiłem ale nie biegałem z tym łukiem hydry, bo pewnie 100 by wskoczyła.Też mam nadzieję że w dlc podkręcą poziom, bo teraz jest za łatwo. Wypadało by gdzieś przetestować te dopakowane postacie. Cytuj
banzai 197 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia magic archer w jedynce był kijowy ja juz 65h wbite i nawet w polowie nie jestem. poziom chyba 37 mam,uwaliłem oba questy z ulrika i wilhelminą.. a chciałem dobre zakonczenie z questem coral snakes. ng plus nadchodzę.. sfinksa nie widziałem wcale. Cytuj
messer88 6 459 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia Miałem biegać z tym łukiem ale 16kg to nawet po upgrade wyrmfire za dużo nosić. Teraz śmigam warfarer, łuk i sztylety. No i fajnie że się wszystkie klasy levelują grając nim. Wilhelmina u mnie Spoiler zabrała ja straż i tyle ją widzieli xd Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia magic archer w jedynce był kijowy ja juz 65h wbite i nawet w polowie nie jestem. poziom chyba 37 mam,uwaliłem oba questy z ulrika i wilhelminą.. a chciałem dobre zakonczenie z questem coral snakes. ng plus nadchodzę.. sfinksa nie widziałem wcale. Ja uwaliłem sporo questów, dopiero w ng+ je nadrobiłem tyle że już z wiki odpaloną na telefonie W tej części MA to jest typowy easy mode, nie dość że ma auto locka to jeszcze jego "super" kładzie wszystko na hita.Sfinks jest dobrze skitrany ale jak ktoś lubi na mapie odkryć każdą zaciemnioną ścieżkę, to prędzej czy później go znajdzie. Cytuj
messer88 6 459 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia Grałem chwilę MA i coś mi właśnie nie siadło z tym jego lockiem, wolę mieć kontrolę nad strzelaniem w weakspoty xD Cytuj
messer88 6 459 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia Jak ktoś jeszcze nie w end game to uważajcie bo gniją rzeczy co mamy w skrzynce Spoiler łeb meduzy mi się zepsuł Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia I pamiętaj by nie spać za dużo, bo obudzisz się z ręką w nocniku Cytuj
messer88 6 459 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia A po Spoiler Zamknięciu tych czerwonych portów i ewakuacji mieszkańców To można tam biegać ile się chce? Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia A po Spoiler Zamknięciu tych czerwonych portów i ewakuacji mieszkańców To można tam biegać ile się chce?po zlikwidowaniu tych 4 czerwonych punktów, zastopujesz tą czerwoną mgłę która pochłania kontynent, wtedy można spokojnie zwiedzać cały unmoored world. ALE masz na to ogólnie 12 lub 14 dni - nie wiem dokładnie ile, po tym czasie nie będziesz już mógł odpocząć przy ognisku czy to w łóżku, po prostu nie da się spać czyli regenerować zdrowia. Świat możesz zwiedzać dalej. Jedyną opcją by wtedy zregenerować zdrowie jest wypicie tego niebieskiego eliksiru allheal, sprzedaje go kupiec w krainie elfów. Także polecam na endgame, skitrać kilka flaszek. 1 Cytuj
messer88 6 459 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia A to git, mam trochę tych butli a spałem tylko raz. @KOMARZYSKO a te 50 osób to robiłeś w 1 przejściu? Cytuj
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia Łokurwa ale sie odbilem od tej gierki. Cos w niej jest, doceniam wiele jej "surowych" elementow, ale po 7 godzinach plytka trafia na olxa. Do tego te chyba z 20 fpsow wiekszosc czasu na ps5. Szkoda, ale nie hejtuje. Moze po prostu przesiadka z FF7 Rebirth byla tu zbyt bolesna. 2 Cytuj
iluck85 2 886 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia No gra trochę drewniana i nowi się odbiją. Jak ktoś grał w jedynkę i podobało mu się, to tutaj ma to samo z ładniejszą grafiką. Cytuj
Rooofie 144 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia 8 minut temu, Ölschmitz napisał: Łokurwa ale sie odbilem od tej gierki. Cos w niej jest, doceniam wiele jej "surowych" elementow, ale po 7 godzinach plytka trafia na olxa. Do tego te chyba z 20 fpsow wiekszosc czasu na ps5. Szkoda, ale nie hejtuje. Moze po prostu przesiadka z FF7 Rebirth byla tu zbyt bolesna. Mam to samo, zupełnie nie rozumiem zachwytów. Chwile pobiegałem po lasach, zabiłem milion goblinów, jaszczurów i wilków i mi styknie. Wole wrócić do Elden Ringa przed premierą DLC. Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia [mention=44398]KOMARZYSKO[/mention] a te 50 osób to robiłeś w 1 przejściu? Dopiero teraz zauważyłem to zrobisz bardzo prosto jeśli masz zapas tych smoczych kryształków, wystarczy dawać po jednym randomowym npc i wpadnie szybko. Cytuj
messer88 6 459 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia Ta już zrobiłem w hubie endgame tam im robiłem prezenty. Chociaż myślę że jakby nie zawalić questów lub nie pominąć to można by też tak zebrać, miałem chyba 41/50, choć też czytałem że skip time z kolejką w knajpach tak samo na to wpływa. Cytuj
badzejo 361 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia Ostatnio ukończyłem grę po ponad 136 godzinach( zabrało mnie po całości )wbijając platynę, jestem zachwycony w uj wspaniała przygoda, eksploracja i walka sam miód(tylko tych obesranych goblinów ciut za wiele) jedyne co mnie ominęło to smocza plaga xD odpoczywałem często i gęsto w miastach, pionki wymieniałem też dość często i za cholerę nie mogłem tego trafić, nie ukrywam że trochę żałuję ale za jakiś czas polatam sobie w ng+ to postaram się znaleźć jakiegoś pacjenta zero 2 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 282 Opublikowano 14 kwietnia Opublikowano 14 kwietnia 14 godzin temu, badzejo napisał: Ostatnio ukończyłem grę po ponad 136 godzinach( zabrało mnie po całości )wbijając platynę, jestem zachwycony w uj wspaniała przygoda, eksploracja i walka sam miód(tylko tych obesranych goblinów ciut za wiele) jedyne co mnie ominęło to smocza plaga xD odpoczywałem często i gęsto w miastach, pionki wymieniałem też dość często i za cholerę nie mogłem tego trafić, nie ukrywam że trochę żałuję ale za jakiś czas polatam sobie w ng+ to postaram się znaleźć jakiegoś pacjenta zero 136h i ani razu smoczej plagi, no nieźle :). Cytuj
badzejo 361 Opublikowano 14 kwietnia Opublikowano 14 kwietnia Sam jestem w szoku, zwłaszcza jak czytałem wasze wrażenia i myślałem sobie ale będzie jazda a tu zonk Ogram coś małego (zamówiłem u Dejva Dredge) i wrócę polatać w ng+ i będę polował na zarażonego pawna Cytuj
messer88 6 459 Opublikowano 14 kwietnia Opublikowano 14 kwietnia Przez 85+h mój raz tylko to złapał. Podstawa to raczej nie brać pawnów co mają hełmy zasłaniające oczy. Cytuj
messer88 6 459 Opublikowano 4 maja Opublikowano 4 maja Generalnie masz to 30 jak dasz ten tryb, poza dużymi miastami xD Mag odpali niektóre czary też słabo wtedy. Mnie gra wciągnęła na tyle że mi to nie przeszkadzało. Ale jak nie grałeś w 1 i nie wiesz czego się spodziewać to dodatkowo te technikalia mogą bonusowo wkurzać. Cytuj
SebaSan1981 3 581 Opublikowano 4 maja Opublikowano 4 maja Ja tam nadal czekam na update z 60fps na PS5. Inaczej wogóle nie mam zamiaru w to grać. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 282 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja Milestone 3m kopii, Capcom jak zwykle wychodzi obronną ręką Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi