Opublikowano 19 lutego 20241 r https://gamerant.com/dragons-dogma-2-online-pawn-ps-plus-not-required/ dobra wiadomość dla osób rozważających na co brać grę a nie opłacających żadnego abo.
Opublikowano 19 lutego 20241 r mocny byłby przypał gdyby do wynajmowanie pawnów chcieli plusa ale dobrze, że informują. swego czasu było zamieszanie wokół diablo 4 do którego specjalnie wziąłem plusa żeby wogóle móc grać a okazało się, że nie jest wymagany. jeszcze jakby się z klatkarzem jakoś określili....
Opublikowano 19 lutego 20241 r Juz sie okreslili Bedzie unlocked, czyli gowno. Trzeba czekac na nowe konsole.
Opublikowano 20 lutego 20241 r 8 minut temu, messer88 napisał: Fajnie jakby dali demko i wszystko będzie wiadomo. Capcom chyba jako jeden z nielicznych na placu boju dostarcza demo swoich tytułów, jest spora szansa na to. Chętnie bym to obczaił sobie. Na razie tak średnio jestem zainteresowany a w jedynkę nigdy nie grałem. Kilka razy się zbierałem żeby to sobie pyknąć, ale zawsze coś innego trafiało na tapetę. Edytowane 20 lutego 20241 r przez Dalhi
Opublikowano 20 lutego 20241 r 2 godziny temu, Dalhi napisał: Capcom chyba jako jeden z nielicznych na placu boju dostarcza demo swoich tytułów, jest spora szansa na to. Chętnie bym to obczaił sobie. Na razie tak średnio jestem zainteresowany a w jedynkę nigdy nie grałem. Kilka razy się zbierałem żeby to sobie pyknąć, ale zawsze coś innego trafiało na tapetę. Capcom, Squre Enix, RGG Studio z Yakuzami, Japończycy robią gry, wydają demo, wydają skończoną grę potem. Inni: wydamy EA, potem ewentualnie 1.0, jak już kupią trochę, a reszta w paczykach za 2 lata xDD.
Opublikowano 23 lutego 20241 r Nie ma to jak dobry Warrior z 2h swordem ------- Można przenieść ten temat do kategorii RPG? Edytowane 23 lutego 20241 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 23 lutego 20241 r 1 minutę temu, KOMARZYSKO napisał: To parry na ogrze wygląda za(pipi)iscie. Będzie grane. Dosłownie czuć wagę tej brońki :).
Opublikowano 23 lutego 20241 r Godzinę temu, Pupcio napisał: Ciekawe czy capgods dadzą demko jak to mają w zwyczaju Demko bym przytulił Kolejna klasa, Sorc, co się rzuca w oczy pod koniec filmu, fantastyczny efekt wizualny wybuchu okraszony spadkiem do 10 fps, Capcom pokazuje jak jest, żeby nie było .
Opublikowano 27 lutego 20241 r U mnie wybór konsolowy i wzięte na Sonkę, skoro nie trzeba ps+ do pawnów.
Opublikowano 27 lutego 20241 r Ja zobaczę jakie ceny będą mieli egzotyczni sklepikarze na xbąku. Baldur 3 i Infinite Wealth mnie srogo wymęczyły i nie chce mi się grać w nic zbytnio.
Opublikowano 27 lutego 20241 r Miałem brać na PC, ale tam płyty nawet nie ma. Szkoda, bo jedynke mam na PC. Teraz kminie czy PS5 czy Xbox.
Opublikowano 29 lutego 20241 r O 12 ma odbyć się stream" capcom tv live" skupiony na SF6 i właśnie dragons dogma Ludzie spekulują że ogloszą demko
Opublikowano 29 lutego 20241 r Fajno by było EDIT: Kurde zajebiście się to prezentuje Edytowane 29 lutego 20241 r przez Szermac
Opublikowano 6 marca 20241 r Ależ będzie gierkowanie. Ten rok pod względem gier w ogóle jest chory: nowy PoP, Yakuza, remaster Tomb Raiderów, FFVII Rebirth, zaraz Dogma i Alone in the Dark, wkrótce pewnie Metaphor Refantazio OMG W pierwsze DD nie grałem, więc dla mnie sequel będzie czymś świeżym, liczę przynajmniej na 100h ostrego młócenia. A później Itsuno niech się bierze za DMC6.