Skocz do zawartości

The Best of Ósma Generacja, Grande Finale!

Finał! 117 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wiedźmin 3: Dziki Gon vs. Bloodborne

• Wiedźmin 3: Dziki Gon
    • Bloodborne

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 24.06.2022 o 21:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

To nawet nie propaganda bo tak serio jest xD

• Odpowiedzi 180
  • Wyświetleń 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zaskoczenia nie było i trzeba oddać Geraltowi co wiedźmińskie. Oczywiście, że Wiedźmin 3 nie jest grą idealną, jak chcieliby niektórzy. Miała i wciąż ma swoje bolączki. Ale jest wystarczająco bliska d

• Młody bestie kleryka to ty widziałeś dziś w kościele na zakrystii  

• Jezu Wezyr zamknij juz morde.

Opublikowano

Słuchaj, ex na PS4 wyłapał wpierdol 70-30% na specyficznym forum plejsztejszyn. Zdajesz sobie sprawę jaki to jest wstyd biorąc pod uwagę każdą poprzednią generację?

Opublikowano

dialogi, postaci czy fabuła w Bloodborne to też ideały?

Jak dla mnie obie gry mają swoje mocne i słabsze strony

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

Jak dla mnie obie gry mają swoje mocne i słabsze strony

A co to książka czy gra młody? :cool::nosacz3:

Opublikowano

Walka w Wiedźminie na najwyższym? Build pod Znaki + Igni + arcymistrzowski zestaw Gryfa i nawet przeciwnicy z czachą tańczą jak biały płomień na kurhanach wrogów.

Opublikowano

@Pupcio daj spokój, nie warto. Przecież ten Wiedzmiń3najslabszyrozwójpostaciwrpgever wygra na 100% pojedynek wszystkich generacji xd Dziwię się, że nie jest dodawany do plakatów z Jp2 (czy Pudzianem), Lewandowskim i Świątek. Gdzie tam Chrono Crossy, MGSy, Zeldy, HalfLifey do WIELKIEJ BOLGIEJ GŁY KURŁA BAŁON WISI NA DRZEWIE! TO NIE SKŁYPT! BIJ WODNIAKA!

Opublikowano
12 minut temu, Pupcio napisał:

Bloodborne po rozłożeniu na czynniki pierwsze wciąż jest ideałem w każdym calu. Witcher 3? Ta gra działa tylko jako całość każdy jej element z osobna poza ładnym światem i dialogami to półka CYBERMYCHY :czezky:

Rzeźniku z Blaviken, co ty na to Biały Wilku - jakieś rady do tego młodego, nieopierzonego zagrajmera :philosoraptor:

WFE54yC.jpg

Tak właśnie myślałem. Dobrze mu wygarnąłeś, Wiczer. :sapek::sir::touche::diablo:

Innymi słowy - Pupcio, chcesz usłyszeć fraszkę :isee:

#Wiedźmin3 #GOAT #grageneracji #dobrebopolskie

Opublikowano

Jak już wspominałem bardzo lubie grę witcher 3 i 0 problemu z tym że to ona wygra, ale uważam że bb jest grą lepszą i to mój kandydat więc chce sobie pisać moje dyrdymały w ostatnim the best of :sonkassie:

Opublikowano

Przecież wszyscy wiemy że gdyby BB był zielonym exem to było by grą żyćka i beka z siwego. 

Opublikowano

Przecież to działa w każdą stronę. xd Średniaki 7/10 jak DriveClub czy Days Gone to niesamowite perły, a niektórzy wręcz mówią, że najlepsze gry w swoim gatunku. :rotfl: Po prostu trzeba więcej niż reskinu soulsów które od początku były słabymi slasherami z fajnym klimatem aby pokonać wybitnego w gatunku Wiedźmina.

Opublikowano

Wezyr a tobie nie przeszkadza ze ten ubisofciak wygra?

Opublikowano

Rozstrzygam, obie gry są wybitne, obie z różnych powodów, ale Gerwant działa w 30fps na konsoli zamiast 30 wyglądających jak 15, więc wygrywa :nosacz3: Tylko stabilny klatkaż c00rwo

Opublikowano

BB ma jakieś milion razy lepszy gameplay, tak więc BB lepszy. Ale skoro Hollow Knight przegrało z grą która sama za ciebie celuje, a wolnej chwili wciskasz [] żeby umyć dope, to wynik tego finału nie jest zaskoczeniem. 

Przynajmniej widać kto jest zagrajmerem, a kto zagrywem. 

Opublikowano

Ale zaraz Paolo wyjaśni, ale zaraz wyjaśni

Opublikowano

Ja wiem że TY YETI ale wiesz że w grach wideo da się wyłączyć autocelowanie??

Opublikowano

Najlepsze pojedynki w Wieśku są właśnie z przeciwnikami z czerwoną czachą. Gram teraz po raz trzeci.  Wczoraj przez jakieś 30 minut z rozjebanym mieczem  klepałem żywiołaka z kilkanaście poziomów wyżej.  Są emocje, kiedy po jednym przypadkowym ciosie tracisz 99% paska życia i trzeba bez przerwy kontrolować znak Quen.  Niestety południce na niskim poziomie postaci są jeszcze  za mocne. 

Opublikowano
47 minut temu, Zwyrodnialec napisał:

Są emocje, kiedy po jednym przypadkowym ciosie tracisz 99% paska życia i trzeba bez przerwy kontrolować

Brzmi jak 99.99% pojedynkow w soulsach.

Opublikowano

I to jest męczące na dłuższą metę. Dlatego muszą być te utopce czy psy, które Geralt rozbija 2 ciosami, żeby czuć jakiś progres w rozwoju postaci,  a nie ciągłe rzucanie kłód pod nogi. 

Opublikowano

Przeciwników z czerwoną czachą się ogarnia ileś tam lvl potem jak postać jest na wyższym poziomie to co po co prać coś pół h jak można wrócić potem? Czy nie skumałem żartu?

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał:

a hoonter must hoont 

a wiedźmin wszystko ukradzione z książek plus podlane kiepskim gameplayem 

Spoiler

to że tez fajne całościowo to inna sprawa :)