Skocz do zawartości

The Best of Ósma Generacja, Grande Finale!

Finał! 117 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wiedźmin 3: Dziki Gon vs. Bloodborne

• Wiedźmin 3: Dziki Gon
    • Bloodborne

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 24.06.2022 o 21:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Nie no zajebisty poziom trudności klepać 30min gąbkę na dmg, która pierdnięciem zabije mojego chłopa. Nienawidzę takich zagrywek w utrudnianiu gier i wieśka przełączyłem na normala, bo nie bawiło mnie napierdalanie 15 ataków w jakiegoś utopca pierwszego lepszego.

• Odpowiedzi 180
  • Wyświetleń 3,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zaskoczenia nie było i trzeba oddać Geraltowi co wiedźmińskie. Oczywiście, że Wiedźmin 3 nie jest grą idealną, jak chcieliby niektórzy. Miała i wciąż ma swoje bolączki. Ale jest wystarczająco bliska d

• Młody bestie kleryka to ty widziałeś dziś w kościele na zakrystii  

• Jezu Wezyr zamknij juz morde.

Opublikowano

Jak wcześniej mozi wspomniał, możesz olać takich przeciwników i wrócić później na ich poziomie, albo wyższym. Ja potraktowałem to jako wyzwanie i walczyłem.  

Opublikowano

grałem na najwyzszym i nie przypominam sobie czegos takiego. Jak dobrze, ze wychodzi pacz bozy to po latach znowu sie zagra

Opublikowano

Czego sobie nie przypominasz? Że jak chłop ma czerwoną czaszeke to musisz robić queen-3 ciosy- odskok i tak przez 30min? A jak dasz się trafić to jesteś martwy xD wiedźmin 3? Dobra visual novelka :nosacz3:

Opublikowano

Na południce nawet ta taktyka to za mało, albo ja jestem jeszcze za słaby. Nie dość, że wokół tej głównej krążą kolejne, to jeszcze trzeba  ją wabić w  pole znaku Yrden. A mi na znaki zawsze szkoda punktów umiejętności.  Po dwukrotnym wpierdolu odpuściłem, ale jeszcze tam wrócę. :sonkassie: To jakiś strzeżony skarb na południe od Kłomnicy, prawie sam dół mapy, jeszcze gdzieś tam w pobliżu jest miejsce mocy.

Opublikowano

Jednak wygrało drewno i gówno opowieść, no cóż

Spoiler

:Coolface:

Opublikowano
  • Autor
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zaskoczenia nie było i trzeba oddać Geraltowi co wiedźmińskie. Oczywiście, że Wiedźmin 3 nie jest grą idealną, jak chcieliby niektórzy. Miała i wciąż ma swoje bolączki. Ale jest wystarczająco bliska doskonałości, by z ogromną łatwością wygrać ten plebiscyt. Czy pomógł mu w tym ojczysty patriotyzm graczy? No zapewne nie był bez wpływu, ale trzeba też docenić, że polscy gracze zostali tym tytułem rozpieszczeni - kapitalny DUBLAŻ i dialogi, cała masa smaczków oraz mrugnięć okiem, więc można powiedzieć, że miłość była odwzajemniona. Udało się wykreować imponujący, żyjący świat, powrzucać do niego zarówno barwnych bohaterów jak i szerokie spektrum przeciwników, bestii i potworów wszelakich, aby srebrny miecz nie był tylko dekoracją. Do tego ponadprzeciętne questy i warta odnotowania swoboda w wielu aspektach (moralność, sposoby wypełnienia zadań, romanse). Cała marka przez kilka lat była na TOPie popularności i trudno obecnie szukać w naszej branży bardziej rozpoznawalnego tytułu. Zresztą tytułu wciąż żywego, skoro już niedługo doczekamy się wersji na nową generację konsol. Czy zwycięstwo jest zasłużone? Jak najbardziej. 

Najlepszą Grą Ósmej Generacji konsol został Wiedźmin 3: Dziki Gon.

Owacje. Ukłon. Kurtyna.

crowd-reacts-england.gif

982990.thumb.jpg.be7190a25fa97f0bf4680255eda94afc.jpg

Końcowa faza plebiscytu:

8gen9r.thumb.jpg.b2fed13728ef90376cbe25e352559047.jpg

Pełna drabinka TUTAJ.

Opublikowano

<WYGRAJ W FORUMOWYM GŁOSOWANIU: UKOŃCZONO!>

Opublikowano
1 minutę temu, WisnieR napisał:

Najgorsze, że to już koniec plebiscytów...

Jeszcze Best game ever, które wygra BOLZGA 3. Tfu

Opublikowano

To co będziemy teraz robić? 

Opublikowano

Nudy właśnie  :( chyba będzie trzeba grać w tfu! Gry

Opublikowano

można zrobić konkurs na sequel/remake gry, którą chciałbyś najbardziej zagrać

Opublikowano
7 minut temu, messer88 napisał:

można zrobić konkurs dla gier xbox 

W końcu szansa na jakieś pierwsze miejsce dla gry z Xboxa. :obama: Chociaż znając życie i tak znalazłby się tam jakiś ex z Plejki który zdobyłby ostatecznie pierwsze miejsce. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jezu Wezyr zamknij juz morde.

Opublikowano
15 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

W końcu szansa na jakieś pierwsze miejsce dla gry z Xboxa.

finał Ori vs Ori 2 

Opublikowano

Może jeszcze dadzą tego przehajpowanego sunseta  :pawel:

Opublikowano

Plebiscyty dla każdej z konsol to fajna sprawa. Z drugiej strony chyba nie ma sensu powtarzać plebiscytów oz udziałem gierek na stacjonarki Sony - poza tym bomba. Czaicie top 32 na Jaguarka? Ale będzie głosowane :banderas:

Edytowane przez ciwa22