Skocz do zawartości

The Best of Ósma Generacja, Grande Finale!

Finał! 117 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wiedźmin 3: Dziki Gon vs. Bloodborne

• Wiedźmin 3: Dziki Gon
    • Bloodborne

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 24.06.2022 o 21:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Przez to że Jim Ryan po ostrym chlaniu wchodził wezyrowi do wanny w dzieciństwie teraz całe forum musi cierpieć. To są właśnie dramaty alkoholizmu moi drodzy, cierpi nie tylko ofiara ale i jego bliscy forumowicze :pechowiec:

• Odpowiedzi 180
  • Wyświetleń 3,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zaskoczenia nie było i trzeba oddać Geraltowi co wiedźmińskie. Oczywiście, że Wiedźmin 3 nie jest grą idealną, jak chcieliby niektórzy. Miała i wciąż ma swoje bolączki. Ale jest wystarczająco bliska d

• Młody bestie kleryka to ty widziałeś dziś w kościele na zakrystii  

• Jezu Wezyr zamknij juz morde.

Opublikowano

Boziuniu muzyczka z gerwanta jest pamiętna po dziś dzień, o lazare lazare :sapek:

Ja ogrywałem W3 w potężnych 50-60fpsach na PC to po co te jęki o słaba wydajność, trzeba było grać na lepszej platformie :reggie: a nie do dziś kisić się z konsolą o mocy kalkulatora.

Wracając do tematu obie gry są genialne, ale sumienie każe zagłosować na Polaka rodaka

Opublikowano

Ajaj ale był lament zwłaszcza na forum, chyba tedy padło legendarne stwierdzenie downgorad :sapek: a ja zarwalem całe dni na tego sztosa nie przejmując się grafiką, która i tak była ładna jak na tamte lata. Po amerykańskiej hatfu dwójce powrót do pięknych swojskich lasów i widoczkow rodem z pierwszej części (akt 4 balladyna to było zycko).

Opublikowano

To wygląda na konkretny remaster i za coś takiego musiałbyś zapłacić.

Opublikowano

Oho. Chcecie się napierdalać na soundtacki dzieciaki?? :cool:

Prawdziwa muzyka dla prawdziwych hardkorów, od razu czujesz krew i idziesz na POLOWANIE.

To jodłowanie z wiedźmina dobre jak idziesz zbierać grzyby z babcią :kekw:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
11 minut temu, Pupcio napisał:

Oho. Chcecie się napierdalać na soundtacki dzieciaki?? :cool:

Prawdziwa muzyka dla prawdziwych hardkorów, od razu czujesz krew i idziesz na POLOWANIE.

To jodłowanie z wiedźmina dobre jak idziesz zbierać grzyby z babcią :kekw:

Młody bestie kleryka to ty widziałeś dziś w kościele na zakrystii :kekw: 

Opublikowano

Nie wstyd Ci tak pisać dla seniora który ma platyne w grze bloodborne? Masakra

Opublikowano
Godzinę temu, Bielik napisał:

Boziuniu muzyczka z gerwanta jest pamiętna po dziś dzień, o lazare lazare :sapek:

Ja ogrywałem W3 w potężnych 50-60fpsach na PC to po co te jęki o słaba wydajność, trzeba było grać na lepszej platformie :reggie: a nie do dziś kisić się z konsolą o mocy kalkulatora.

Wracając do tematu obie gry są genialne, ale sumienie każe zagłosować na Polaka rodaka

Nie No Wiesiek to tylko na PC. Na ps4 to taki wyrób wieskopodobny jak na Switchu.

Opublikowano

Widze dalej krucjata przeciw Świetemu Geraltowi a wyniki mówią same za siebie 

Opublikowano

Dzięki temu plebiscytowi wiem że muszę zagrać w końcu w Wiedźmina 3, ale najpierw dwójka.

Gdzie pograć w najlepszą wersję wiedźmina 2 z obsługą pada? Kupić grę w pudełku na PC czy jakiś sklep typu Epic Gog?

Opublikowano

A jedynka to też taka duża kobyła, czy może zwyczajnie niegrywalne już?

Przez lata nie dotykałem właśnie W3 przez nieznajomość poprzedników, czuję że stracę cenne odniesienia i konteksty.

Opublikowano

Dla mnie jedynka była niegrywalna już na premierę, podchodziłem do tej gry 2 razy i nie dawałem grać w to dłużej niż parę godzin. Odpal sobie streszczenie na YT :) i zacznij od dwójki.

Opublikowano

tak jak Łom pisze, jedynka niegrywalna dzisiaj. Ale dwójkę można śmiało przyatakować

Opublikowano

Ja grałem z 5 lat temu i mega drewno ale i tak się dobrze bawiłem. MAGIA WICZERA

Opublikowano

Fajny ten Gog, kupiłem i instaluję W2, niestety po drodze traiłem na Populusa Beginning więc chyba moje plany się zmienią.

Opublikowano

No a kasiazki przeczytales?

Opublikowano

No właśnie bardzo dawno, ale czytać już nie umiem wiec tego nie ogarnę.

Opublikowano

Wlaczylem sobie gameplay z 1 i tak patrze, ze animacje twarzy i ciala w dialogach taki poziom Starfielda.

Opublikowano
12 minut temu, Mejm napisał:

Wlaczylem sobie gameplay z 1 i tak patrze, ze animacje twarzy i ciala w dialogach taki poziom Starfielda.

To teraz jeszcze skalę i rozmach porównaj. Wygrany może być tylko jeden. 

Opublikowano

Hmm. Wybór pomiędzy grą życia a osranym ciemnym soulsem, którego można ograć tylko na PS?

No ciężki wybór. :dafuq:

Opublikowano

Ależ Gerwant z Libii przejechał pałka po kratach cel biednych soulsiarzy. 

Słychać wycie?

:pawel:

Zagramy w gwinta :)