Wredny 9 705 Opublikowano 18 czerwca 2022 Opublikowano 18 czerwca 2022 PlayStationowy port PeCetowego Sword and Fairy 7 z 2021 zbliża się chyba coraz większymi krokami, bo 2 dni temu na YT pojawił się drugi z poniższych trailerów, niestety wciąż bez konkretnej daty (źródła w sieci mówią tylko o terminie "lato 2022"). Chińskie action RPG z urzekającą oprawą audio-video i unikalnym klimatem mitów "państwa środka" Announcement Trailer: Exploration Trailer: Analiza PeCetowej wersji od DigitalFoundry: O gierce przeczytałem przypadkiem, szukając innego chińskiego aRPG z numerem siódmym (Xuan Yuan) i w sumie ciekawe, że tak zaawansowane numerycznie serie docierają do nas dopiero przy okazji siódmych odsłon (choć patrząc na XY6 to w sumie się nie dziwię, bo był to raczej crap). 1 Cytuj
SebaSan1981 3 631 Opublikowano 19 czerwca 2022 Opublikowano 19 czerwca 2022 Mam na wishliście na PS5 zaznaczone od czasu pierwszej zapowiedzi. Tak aby nie zapomnieć że coś takiego kiedyś wyjdzie. Fajnie że założyleś temat, gra zdecydowanie warta śledzenia! 1 Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 19 czerwca 2022 Opublikowano 19 czerwca 2022 Mega, że nowe studia, z dość świeżych rynków (dla nas), wchodzą z buta do branży. Wygląda dobrze. Cytuj
Boomcio 4 155 Opublikowano 20 czerwca 2022 Opublikowano 20 czerwca 2022 Wygląda spoko, pewnie się obada na premierę. Wredny ma oko do dobrych tytułów, więc może coś z tego będzie. Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 10 listopada 2022 Autor Opublikowano 10 listopada 2022 Pudełeczko póki co tylko na rynek azjatycki, jakby to kogoś interesowało - u nas Ultima miała parę sztuk to wziąłem 2 Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 12 listopada 2022 Opublikowano 12 listopada 2022 Jak już ktoś ogra to dajta znać jak tam :] bo czuje, że kompulsywne wydawanie hajsu na PSStore zaraz mnie dorwie xD Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 12 listopada 2022 Autor Opublikowano 12 listopada 2022 Dlatego ja staram się nie kupować cyfrówek, bo wtedy nie wiadomo, co tak naprawdę mam i ile tego jest. Jak człowiek widzi stertę pudełek i nie domykające się szafy to wtedy zaczyna się zastanawiać nad swoim podejściem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi