Skocz do zawartości

Metal: Hellsinger

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Zaczynam się wkręcać w robienie punkcików. 11 milionów na Tatiance :banderas: Wczoraj po kilku głębszych wszedł mi taki run, że ojapierdole.png i boss mnie zabił :frog:

Luźno moje goty i cieszę się, że drugi rok z rzędu w top 3 gierek tego roku znajdzie się debiut małego studia (rok temu była to Kena). A że nowa strona to wiadomo co

• Odpowiedzi 56
  • Wyświetleń 6,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nie zauważyłem na forum tematu dla tej gierki, a szykuje się solidne sztosiwo. W skrócie Doom Eternal spotyka się z Guitar Hero i idą razem na wódeczkę podlaną sosem z metalowych tracków, w których us

• Zaczynam się wkręcać w robienie punkcików. 11 milionów na Tatiance  Wczoraj po kilku głębszych wszedł mi taki run, że ojapierdole.png i boss mnie zabił   Luźno moje goty i cieszę się, że dr

• Darmowy update z trybem Hordy i nowe DLC z trzema nowymi trackami, trzema kostiumami i nową bronią już dostępne na konsolach, na PC pewnie wieczorem wleci. Będzie trzeba wrócić do tego sztosa po pracy

Opublikowano

Jakimś cudem gierka przeszła pod moim radarem, ale wczoraj wpadłem na Arisa streamujacego tego sztosa i zwariowałem. Od razu zassane demko, gierka obowiązkowo do ogrania i wymaxowania. A muzyka to obłęd.

Opublikowano

Ja chwilę odpaliłem... Gdyby w szkole była rytmika to bym pewnie podstawówki nie skończył :rofl:

Pomysł ciekawy, ale to nie dla mnie.

Opublikowano

Na chwilę odpaliłem, trochę lepiej mi szło jak wybijałem rytm stopą ;)

Opublikowano
  • Autor

I skończone, intensywna fhui przygoda to była :fsg: To teraz jedziemy na wyniki.

Opublikowano

Człowiek gra i mimowolnie buja nogami i głową. :hype:

Świetny tytuł. 

I jebać przeciwników z tarczą. :shotgun:

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Właśnie skończyłem grę i mam większość zdobytych osiągnięć, ale nie bardzo wiem, jak można zdobyć Not Shaken, Nor Stirred, wydaje się być to masakrycznie trudne bo nie można wypaść z rytmu ani razu przez poziom, jakieś porady?

Opublikowano
10 minut temu, Czoperrr napisał:

Właśnie skończyłem grę i mam większość zdobytych osiągnięć, ale nie bardzo wiem, jak można zdobyć Not Shaken, Nor Stirred, wydaje się być to masakrycznie trudne bo nie można wypaść z rytmu ani razu przez poziom, jakieś porady?

To jest dużo łatwiejsze w momencie kiedy zdasz sobie sprawę, że uniki również trzeba robić w rytm. Zawsze miałem na koniec poziomu około 97% rytmu, aż w końcu okazało się, że uniki też się liczą. Lepiej przebiec pierwszy poziom bez robienia uników.

Opublikowano
1 hour ago, ping said:

To jest dużo łatwiejsze w momencie kiedy zdasz sobie sprawę, że uniki również trzeba robić w rytm. Zawsze miałem na koniec poziomu około 97% rytmu, aż w końcu okazało się, że uniki też się liczą. Lepiej przebiec pierwszy poziom bez robienia uników.

A jak obrywam to przepada?

Opublikowano

Nie wydaje mi się, ale nie potwierdzę na 100% bo w zasadzie po olaniu uników 'samo wpadło' na pierwszym poziomie.

Opublikowano

Stary chyba już jestem bo nie mogę przejść 4 misji xD

Opublikowano

Mówisz, że starzy na rytmice oszczędzali jak byłeś dzieckiem? ;)

Opublikowano

Nie mam kucyka i glanów i nie czuje rytmu muzyki :/

Opublikowano

Spoko, ja tez nie czuje tej gry. Ale zobaczę jeszcze jak się rozwinie. 

Opublikowano

Kolejna gra ze zgliczowanymi troefami. Skończyłem wszystkie udręki na 3 czaszki a achievement nie wpadł, czytam, że to częsty problem. To samo z zabiciem 50 behemotów.

Opublikowano

Czy tylko ja mam wrażenie że na Xboxie pomimo trybu wydajność gra nie działa w 60 fpsach? Co sec. mocne dropy...

Opublikowano
  • Autor

Tak, tylko Ty, bo ja mam wrażenie, że w tym trybie trzyma powyżej 60 klatek (porównując do 60 na PC).

Opublikowano

No to przesiadka z 144 na 60 jest bardziej odczuwalna niż myślałem. 

Kompletnie nie potrafię w yo grać na konsoli, a na PC miałem ponad 80% w rytmie.

Opublikowano

Nie mo dla mnie ta gra na konsoli ma albo problem z frame pacingem, albo z czymś - włączcie sobie Dooma, Gearsy, a później Hellsingera. Jest tak samo płynnie? No za chuja. Dlatego też na PC szło gładko, a tutaj mecze się z każdym wyzwaniem.

Opublikowano

144 klatki, 4K, ultra detale, Dolby Vision - tylko kąkuter :sonkassie:*

*a w rzeczywistości taboret, 14 cali, może 1080p i bujane 40-60 klatek - pisimasterrejs :leo:

A tak serio co do samej gry, to też coś mi tu nie gra. Niby zrobiłem kalibrację, a za cholere nie mogę wyczuć rytmu i płynności. Tak jak napisał Easye - w doomie reakcje są natychmiastowe, a tu jakiś dziwny lag czy cholera wie co.