easye 3 389 Opublikowano 22 października 2022 Opublikowano 22 października 2022 No cos jest zjebane na konsoli -odkupiłem słabszą kartę do kompa - wróciłem do grania - średnio mam raptem 70-80 klatek, ale włączony jest Freesync Pro przez co lag jest zerowy, a gra wydaje się ultra płynna względem wersji konsolowej i od razu zrobiłem calaka. Co więcej - zgliczowało mi się osiągnięcie za udręki, to do 2 piwka przeleciałem wszystkie od początku do końca w godzinkę, a na konsoli przejść ich nie mogłem. Dla mnie coś ewidentnie na konsolach z tą grą jest nie tak. PS. Możemy liczyć na kontynuacje, czy zakończenie zapowiada DLC? Gierka jest przekozaczna, dziękuję Panie Spencer, że pozwoliłeś mi ją odkryć! EDIT: nowa strona, więc prawda! Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 24 października 2022 Opublikowano 24 października 2022 Wiedziałem, że gra bedzie mi odpowiadac, ale jakie to jest wykurwiste 2 hell i 6 tormentów za mną. Alez ten wokal babki jest przyjemny. Cytuj
Bzduras 12 762 Opublikowano 29 marca 2023 Autor Opublikowano 29 marca 2023 DLC już wyszło, kosztuje niecałe 19zł. Oczywiście kupione, jak już się najem Residentem to chętnie wlecę w gierkę ponownie 1 Cytuj
MarekCol 366 Opublikowano 6 kwietnia 2023 Opublikowano 6 kwietnia 2023 Rozpierdalają mnie niektóre utwory w tej grze. Miałem do czynienia z Arch Enemy, Soilwork i Trivium wcześniej. Nie lubię nawet tych zespołów, wolę cięższe brzmienia, ale w tej gierce te ich kawałki są niesamowicie miodne i nawołujące do niszczenia 1 Cytuj
Bzduras 12 762 Opublikowano 7 grudnia 2023 Autor Opublikowano 7 grudnia 2023 Darmowy update z trybem Hordy i nowe DLC z trzema nowymi trackami, trzema kostiumami i nową bronią już dostępne na konsolach, na PC pewnie wieczorem wleci. Będzie trzeba wrócić do tego sztosa po pracy edit: to nie jest horda, to jest rasowy rogalik 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi