Opublikowano 26 czerwca 20222 l Skoro Powerslave, Chrono Cross, Ninja Gaiden, Quake, nowe Turtlesy nazywasz śmieciami, to cóz, tak game pass jest dla Ciebie
Opublikowano 26 czerwca 20222 l Mogę spokojnie odbić piłeczkę Turtlesy skonczone z naduslugi, a ninja gaiden i quake tez tam są
Opublikowano 26 czerwca 20222 l Nie mogłem uwierzyć moim oczom gdy czytałem mendrka nazywającego Plusa lepszym abonamentem niż GodPass, a potem spojrzałem na nazwę tematu i wszystko było już jasne.
Opublikowano 26 czerwca 20222 l 1 godzinę temu, 20inchDT napisał: hahaha on to chyba lubi włączyć grę i koniec
Opublikowano 26 czerwca 20222 l Kryśka gdy okazuje się, że granie w gry nie polega jedynie na trzymaniu analoga w przód:
Opublikowano 26 czerwca 20222 l Godzinę temu, messer88 napisał: hahaha on to chyba lubi włączyć grę i koniec SYNDROM PIRATA
Opublikowano 26 czerwca 20222 l 17 minut temu, Pupcio napisał: Co to c0rwa jest powerslave exhumed?? Ech te młodziki. Dobrze, że nie zapytałeś co to ten Quake
Opublikowano 26 czerwca 20222 l co jest nie tak z klapami i listami 0 i 1%?! Turtlesy to gra na 2h, a i tego nie skonczył i zaczal kolejne 3 gry
Opublikowano 26 czerwca 20222 l Widzę, że od 10 lat nic się nie zmieniło. Mendrek coś tam pitoli o grach, w które nie gra. Edytowane 26 czerwca 20222 l przez SnoD
Opublikowano 26 czerwca 20222 l 35 minut temu, Pupcio napisał: Co to c0rwa jest powerslave exhumed?? Zajebisty FPS na równi z Duke Nukem 3d, Blood i Shadow Warrior. #młodzinieznajo
Opublikowano 26 czerwca 20222 l 39 minut temu, 20inchDT napisał: co jest nie tak z klapami i listami 0 i 1%?! Turtlesy to gra na 2h, a i tego nie skonczył i zaczal kolejne 3 gry To się nazywa dobrobyt. Taka rzecz, której bot nigdy nie zrozumie, bo nigdy nie doświadczy
Opublikowano 26 czerwca 20222 l wkładanie palca przez minutę w każde napotkane na ulicy gówno to nie jest dobrobyt
Opublikowano 26 czerwca 20222 l no ale zeby nie podobal sie jemu chrono cross czy ninja gaiden? co to za gracz?
Opublikowano 26 czerwca 20222 l Ahahahahaha Klaperskie odkrywają XXI wiek i wynalazki znane w Zielonym Królestwie od lat. Szkoda że sony rzuca to swoim niewolnikom w tragicznej jakości bez porównania do godpassa i jakości streamingu u Pana Spencera Taki los klapa, zawsze ostatni, zawsze przegrany, zawsze pod butem Spencera
Opublikowano 26 czerwca 20222 l zieloni betatesterami abonamentów a niebiescy dostali produkt ostateczny
Opublikowano 26 czerwca 20222 l Ciekawe czy klaperskie tak chętnie wchodzą w związki z prostytutkami? Inni frajerzy je betatestowali, klap dostanie produkt ostateczny
Opublikowano 26 czerwca 20222 l 8 minutes ago, Donatello1991 said: Jak się wylaczy hud w GT7 to wygląda jak życie. Co sonka to sonka jakie smutne i szare życie, współczuję