Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
9 minut temu, Czoperrr napisał:

mówisz o żonach

szanowny kolego, wykazuję jedynie absurdalnośc argumentu o beta-testerach i produktach ostatecznych :kojima:

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 611,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

OK, czyli to wygląda tak:

PlayStation Plus - brak gier na premierę, kilka AAA i głównie indyczyna, słaby streaming, gry ze wstecznej w znacznie gorszej jakości niż na XBoxie. DROŻSZY

GodPass - gry na premierę, mnóstwo AAA i wyśmienitej indyczyny, najlepszy streaming, wsteczna w lepszej jakości. TAŃSZY

HMMMM NO CIEKAWE CO WARTO WYBRAĆ JAK NIE JEST SIĘ IDIOTĄ:shieeet:

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

PlayStation Plus - brak gier na premierę, kilka AAA i głównie indyczyna, słaby streaming, gry ze wstecznej w znacznie gorszej jakości niż na XBoxie. DROŻSZY

GodPass - gry na premierę, mnóstwo AAA i wyśmienitej indyczyny, najlepszy streaming, wsteczna w lepszej jakości. TAŃSZY

FV_Z2cRXgAEz4w4?format=jpg&name=large

FV1f0k2WYAAxjQa?format=jpg&name=medium

FVoYhZhWYAA5gMx?format=jpg&name=large

:banderas::banderas::banderas::banderas::banderas::banderas:

Opublikowano
27 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

a temacie Plusa już płacz dlaczego MS kupił Activioson a Crash 4 trafia do plusa.

No i MS rzeczywiście stać na te "mityczne" gry na premierę - bo ich nie ma... :dafuq:

Opublikowano
18 minut temu, easye napisał:

a temacie Plusa już płacz dlaczego MS kupił Activioson a Crash 4 trafia do plusa.

No i MS rzeczywiście stać na te "mityczne" gry na premierę - bo ich nie ma... :dafuq:

Trafił, bo widocznie taki mają deal z Actj. Kiedy gry ich wpadną do XGP? Gdy MS sfinalizuje zakup ActiBlizz, tak jak było w przypadku Bethesdy. Nie placzę z tego powodu, mam wybór.

Opublikowano
20 minut temu, easye napisał:

No, płacz. Ze strony niebieskich i twojej :balon:

Opublikowano

Rasa Panów nie płacze, bo po zakupie dostaniemy wszystko, a nie ochłap.

Opublikowano

Co tam zielone towarzystwo? Ten uroczy jamraj Microsoftu to tak for real czy tylko na papierku? :kekw:

Jeśli plotki okażą się prawdą to trochę śmiech że Sonka dostanie gierkę szybciej od prawowitego właściciela. Tyle miesięcy a Knur prostego dealu nie umie podpisać.

Opublikowano
Godzinę temu, Donatello1991 napisał:

Widzę, że snajper 5 elit tak ogrywany przez karakany, że całe 4 strony wypierdziały.

Sugeruję wyciągną głowę z dupy z zagrać, ponieważ to dobra gra. 

Opublikowano
37 minut temu, Hubert249 napisał:

Sugeruję wyciągną głowę z dupy z zagrać, ponieważ to dobra gra. 

Ta, pograłem godzinę i wywaliłem z dysku, jakość indyka ale powtarzalna, sporo bugów a ić Pan, klimat fajny ale hitem bym tego nie nazwał 

Opublikowano
22 minuty temu, Whisker napisał:

Ta, pograłem godzinę i wywaliłem z dysku, jakość indyka ale powtarzalna, sporo bugów a ić Pan, klimat fajny ale hitem bym tego nie nazwał 

A czy ja ją nazwałem hitem? 

Opublikowano

Hitem może być tylko kinematik eksperjens gałka do przodu, strzelanie/machanie bronią i katscenka, jak nie ma tych elementów to co najwyżej indyk.

Opublikowano

Sony to wyznacznik, jak tam wychodzi eks to zawsze wysoka liga i masa dobrych ocen

Opublikowano

Wez tabletki, za nim piszesz na forum. Te monitory to zadna rewolucja ale logo sony i masz mokro w gaciach