Opublikowano 26 czerwca 20222 l 9 minut temu, Czoperrr napisał: mówisz o żonach szanowny kolego, wykazuję jedynie absurdalnośc argumentu o beta-testerach i produktach ostatecznych
Opublikowano 26 czerwca 20222 l OK, czyli to wygląda tak: PlayStation Plus - brak gier na premierę, kilka AAA i głównie indyczyna, słaby streaming, gry ze wstecznej w znacznie gorszej jakości niż na XBoxie. DROŻSZY GodPass - gry na premierę, mnóstwo AAA i wyśmienitej indyczyny, najlepszy streaming, wsteczna w lepszej jakości. TAŃSZY HMMMM NO CIEKAWE CO WARTO WYBRAĆ JAK NIE JEST SIĘ IDIOTĄ
Opublikowano 26 czerwca 20222 l Nie nie, nie doczytałeś - pisałem jak NIE jest się idiotą, bo tylko idiota mając alternatywę wybiera tę DROŻSZĄ i GORSZĄ niż GodPass.
Opublikowano 26 czerwca 20222 l 9 minut temu, Paolo de Vesir napisał: OK, czyli to wygląda tak: PlayStation Plus - brak gier na premierę, kilka AAA i głównie indyczyna, słaby streaming, gry ze wstecznej w znacznie gorszej jakości niż na XBoxie. DROŻSZY GodPass - gry na premierę, mnóstwo AAA i wyśmienitej indyczyny, najlepszy streaming, wsteczna w lepszej jakości. TAŃSZY HMMMM NO CIEKAWE CO WARTO WYBRAĆ JAK NIE JEST SIĘ IDIOTĄ
Opublikowano 26 czerwca 20222 l Chciałem uczciwie zapłacić 55zl za ultimate, a tu znów mnie MS zrobił w chuja i 3 miesiące Ulti za 4zl. Jedyny abonament wart czasu i pieniędzy.
Opublikowano 26 czerwca 20222 l 27 minut temu, Paolo de Vesir napisał: OK, czyli to wygląda tak: PlayStation Plus - brak gier na premierę, kilka AAA i głównie indyczyna, słaby streaming, gry ze wstecznej w znacznie gorszej jakości niż na XBoxie. DROŻSZY GodPass - gry na premierę, mnóstwo AAA i wyśmienitej indyczyny, najlepszy streaming, wsteczna w lepszej jakości. TAŃSZY HMMMM NO CIEKAWE CO WARTO WYBRAĆ JAK NIE JEST SIĘ IDIOTĄ a temacie Plusa już płacz dlaczego MS kupił Activioson a Crash 4 trafia do plusa. No i MS rzeczywiście stać na te "mityczne" gry na premierę - bo ich nie ma...
Opublikowano 26 czerwca 20222 l 18 minut temu, easye napisał: a temacie Plusa już płacz dlaczego MS kupił Activioson a Crash 4 trafia do plusa. No i MS rzeczywiście stać na te "mityczne" gry na premierę - bo ich nie ma... Trafił, bo widocznie taki mają deal z Actj. Kiedy gry ich wpadną do XGP? Gdy MS sfinalizuje zakup ActiBlizz, tak jak było w przypadku Bethesdy. Nie placzę z tego powodu, mam wybór.
Opublikowano 26 czerwca 20222 l 20 minut temu, easye napisał: a temacie Plusa już płacz dlaczego MS kupił Activioson a Crash 4 trafia do plusa. No i MS rzeczywiście stać na te "mityczne" gry na premierę - bo ich nie ma... No, płacz. Ze strony niebieskich i twojej
Opublikowano 26 czerwca 20222 l Rasa Panów nie płacze, bo po zakupie dostaniemy wszystko, a nie ochłap.
Opublikowano 26 czerwca 20222 l Co tam zielone towarzystwo? Ten uroczy jamraj Microsoftu to tak for real czy tylko na papierku? Jeśli plotki okażą się prawdą to trochę śmiech że Sonka dostanie gierkę szybciej od prawowitego właściciela. Tyle miesięcy a Knur prostego dealu nie umie podpisać.
Opublikowano 26 czerwca 20222 l Widzę, że snajper 5 elit tak ogrywany przez karakany, że całe 4 strony wypierdziały.
Opublikowano 26 czerwca 20222 l Tyle gier na ps5 ze ludzi uzywaja konsoli do ladowania telefonu zamiast grania. Pozyczone z reddit https://old.reddit.com/r/mildlyinfuriating/comments/vktju3/my_12_year_old_cousin_using_her_ps5_as_a/ Edytowane 26 czerwca 20222 l przez Wolfie_
Opublikowano 26 czerwca 20222 l Godzinę temu, Donatello1991 napisał: Widzę, że snajper 5 elit tak ogrywany przez karakany, że całe 4 strony wypierdziały. Sugeruję wyciągną głowę z dupy z zagrać, ponieważ to dobra gra.
Opublikowano 26 czerwca 20222 l 37 minut temu, Hubert249 napisał: Sugeruję wyciągną głowę z dupy z zagrać, ponieważ to dobra gra. Ta, pograłem godzinę i wywaliłem z dysku, jakość indyka ale powtarzalna, sporo bugów a ić Pan, klimat fajny ale hitem bym tego nie nazwał
Opublikowano 26 czerwca 20222 l 22 minuty temu, Whisker napisał: Ta, pograłem godzinę i wywaliłem z dysku, jakość indyka ale powtarzalna, sporo bugów a ić Pan, klimat fajny ale hitem bym tego nie nazwał A czy ja ją nazwałem hitem?
Opublikowano 26 czerwca 20222 l Hitem może być tylko kinematik eksperjens gałka do przodu, strzelanie/machanie bronią i katscenka, jak nie ma tych elementów to co najwyżej indyk.
Opublikowano 27 czerwca 20222 l No raczej karalusze. Coś musi charakteryzować hity. Sony robi to najlepiej.
Opublikowano 28 czerwca 20222 l Sony to wyznacznik, jak tam wychodzi eks to zawsze wysoka liga i masa dobrych ocen
Opublikowano 29 czerwca 20222 l Widziały karalusze co się odjebało wczoraj na scenie monitorów i słuchawek do gier? Widziały karalusze jak Sony zamiotło ten rynek? No właśnie.
Opublikowano 29 czerwca 20222 l Wez tabletki, za nim piszesz na forum. Te monitory to zadna rewolucja ale logo sony i masz mokro w gaciach