Opublikowano 27 lutego27 lut Pinger, spróbowałeś cw, nie wyszło - nie ma co ciągnąć dalej EKSPERYMENTU. Ważne, że się starałeś!
Opublikowano 27 lutego27 lut 10 minut temu, SnoD napisał(a): 299 zł za standardową edycję FH5 na PS5. Ale Pan Spencer was wydoi i jeszcze podziękujecie :p Szczerze powiem że myślałem że to będzie jakies 229zl za full wersję, bo to nie jest jakaś najnowsza gra. Ale widać że tryb dojarki zapuszczony i standardy Sony na dzień dobry zachowane xd
Opublikowano 27 lutego27 lut Teraz, drozdu7 napisał(a): Szczerze powiem że myślałem że to będzie jakies 229zl za full wersję, bo to nie jest jakaś najnowsza gra. Ale widać że tryb dojarki zapuszczony i standardy Sony na dzień dobry zachowane xd A dlaczego mieliby sprzedawać taniej? Przecież to jest lepsze od wszystkiego co Sony serwowało w gatunku przez ostatnich 15 lat. Jak to mówili? Na PS kupuje się gry a za jakość się płaci
Opublikowano 27 lutego27 lut pinger ty się mylisz! Chłopy które grają w to coś mają racje! xDDDD Totalna sieczka
Opublikowano 27 lutego27 lut 2 minutes ago, Pupcio said: pinger ty się mylisz! Chłopy które grają w to coś mają racje! xDDDD Totalna sieczka To Baldurs Gate 3??
Opublikowano 27 lutego27 lut 1 minutę temu, SnoD napisał(a): A dlaczego mieliby sprzedawać taniej? Przecież to jest lepsze od wszystkiego co Sony serwowało w gatunku przez ostatnich 15 lat. Jak to mówili? Na PS kupuje się gry a za jakość się płaci Dlatego OLED, GT7 na PRO w 144hz. Jakość nieosiągalna dla zielonych. A ze większość obdartuchow forze ograła w 30 klatkach na series S podpiętym do monitora 22 cale to co tu dyskutować o jakości. Smak wyrabia się latami, trzeba próbować różnych rzeczy by rozwinąć podniebienie. Granie w gnioty z pasa bo za darmo? Ok ale nie mów że znasz się na grach. Grałem we wszystkie gry jakie wyszły na XBOX i powiem tak - jest dramat. Emerytura u niebieskich to jak wyjazd na Dominikanę po regularnym jeżdżeniem na all in do Turcji.
Opublikowano 27 lutego27 lut Dziadku, to nie tu się wpisuje xD No cóż, lepszy Xbox niż Plejka, niemiłego to wątpliwości, a MSowi dziękuję za najlepszą konsole stacjonarną w historii X360 - poziom nieosiągalny dla niebieskich szmaciarzy. Po prawdzie dla samego MSu już też nie, ale przynajmniej nie musiałem spędzać generacji siódmej na ŚmiećStation3.
Opublikowano 27 lutego27 lut W ogóle odblokowało mi się wspomnienie. Mój kuzyn za czasów x360, 2006 prawie 20 lat temu lubił grać w gearsy. Nie gadał po angielsku więc nalegał na sesje z Polakami no to dałem się parę razy namówić. Tam wychodziła ta kultura zielonych. Był tam taki małolacik Bączek czy jakoś tak, chłopak nie miał jeszcze mutacji a walił takimi wiązankami że uszy więdły. Większość podczas gry była nietrzeźwa. Jakiś chłop bił chyba żonę albo matkę, wszystko było słychać na słuchawkach. Makabra. dawaj wezyr madralinski wrzuć tu fotkę swoich ulubionych gier na xboksa z kolekcji. Znajdź chociaż 20. Pokaz jak wspierasz markę. No chyba że grasz tylko z pasa za 4zl trial - to się nie zdziw jak MS zawinie kramik i zostanie chmura z appki
Opublikowano 27 lutego27 lut Co było a nie jest, nie mam X360 to nie zbieram pudełek, ale co wybitnych gier ograłem to moje. edit: mówisz o XSX jak się domyślam - niewiele już mam, bo co ograłem to sprzedałem i wymieniałem na inne gry. Mimo wszystko staram się zawsze kupować w pudełkach, mam jakąś mentalną barierę płacić pełną cenę za grę w cyfrze. 100zl to moja granica bólu, o ile nie mówimy o indorach bo tam twórców zawsze warto wspierać.
Opublikowano 27 lutego27 lut W czasach XBOX 360 zgodzę się, to była fenomenalna konsola. Okrąglak sprawił, że uwierzyłem w ONE. Dałem szansę. Spijałem każde słowa SPENCERA z ekranu. I co? Gówno. Marka położona. Nie ma gier, nie ma sprzętu, jedyne co im wychodzi to kolorowe pady. Korporacja omamiła klientów obiecując exy, kupili masę studiów deweloperskich i gdzie są tego efekty? Czy ktoś jest w stanie wymienić pięć dużych exow na X które wyjdą w tym roku? Oczywiście ze nie
Opublikowano 27 lutego27 lut 1 minute ago, ping said: W czasach XBOX 360 zgodzę się, to była fenomenalna konsola. Okrąglak sprawił, że uwierzyłem w ONE. Dałem szansę. Spijałem każde słowa SPENCERA z ekranu. I co? Gówno. Marka położona. Nie ma gier, nie ma sprzętu, jedyne co im wychodzi to kolorowe pady. Korporacja omamiła klientów obiecując exy, kupili masę studiów deweloperskich i gdzie są tego efekty? Czy ktoś jest w stanie wymienić pięć dużych exow na X które wyjdą w tym roku? Oczywiście ze nie A 5 exów które wyjdą na PS5 w tym roku? Tylko nie pisz mi o jakiś Princess Simulator dla degeneratów z japońskiej kawalerki xddd
Opublikowano 27 lutego27 lut 4 minuty temu, ping napisał(a): Czy ktoś jest w stanie wymienić pięć dużych exow na X które wyjdą w tym roku? ale na Xboxie nie ma exów od 2017 4 minuty temu, ping napisał(a): Korporacja omamiła klientów obiecując exy obiecali gry i regularnie od lat tych gier dostarczają, a w dupie mam czy ktoś ogra je na PC czy później na innej konsoli
Opublikowano 27 lutego27 lut W ogóle stawianie exów wyżej nad inne gierki. xDdddd Trochę jak Lucek, może i gra dobra, ale jest na innej platformie to od razu jakoś tak mniej smakuje xD PlayStation to choroba
Opublikowano 27 lutego27 lut 23 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Mimo wszystko staram się zawsze kupować w pudełkach Na XsX ? ;))
Opublikowano 27 lutego27 lut 16 minut temu, drozdu7 napisał(a): Na XsX ? ;)) Tak, mnóstwo gier w tej generacji kupiłem w pudle, kilka mam i generalnie wolę gry na nośnikach niż cyfrę.
Opublikowano 27 lutego27 lut 38 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): PlayStation to choroba Ale można sobie grać na PlayStation i się dobrze bawić, tylko takiego zatrucia plastikiem to nie zrozumiem nigdy, potrzeby wywyższania się na każdym kroku i ogólnego spierdolenia umysłowego na punkcie firmy która nie wie że istniejesz
Opublikowano 27 lutego27 lut 1 godzinę temu, ping napisał(a): na najmocniejszej konsoli wielka przyjemność to tylko ostatnie dwa tygodnie na plejkurwie 4.51 bez gier ale miło widać jak klapy smarują się gównem Jima
Opublikowano 27 lutego27 lut aaaa tu go boli. Nikt nie chce kupic od niego tej gejozy w pudełku Godzinę temu, ping napisał(a): Był tam taki małolacik Bączek czy jakoś tak, chłopak nie miał jeszcze mutacji a walił takimi wiązankami że uszy więdły. Większość podczas gry była nietrzeźwa. Jakiś chłop bił chyba żonę albo matkę, wszystko było słychać na słuchawkach. Makabra. Legendy o tym krążyły. Nawet w czasach gears 5 sie słyszało wspominki.
Opublikowano 27 lutego27 lut 5 minut temu, messer88 napisał(a): xD czy to furraswałd? To boty w następnej generacji proszą o plejstejszon w sklepie udając, że od zawsze kochają markę i niebieski kolorek zawsze był grany
Opublikowano 28 lutego28 lut Ale Spencer stopniuje napięcie żeby uderzyć potem maszyną totalną. Komputerem