Opublikowano 28 lutego28 lut 12 godzin temu, Paolo de Vesir napisał(a): Co było a nie jest, nie mam X360 to nie zbieram pudełek, ale co wybitnych gier ograłem to moje. na pewno nie ograłeś Bioshocka 2 i Infinite, ciekawe czego jeszcze nie.
Opublikowano 28 lutego28 lut Teraz, Krzysztof93 napisał(a): na pewno nie ograłeś Bioshocka 2 i Infinite, ciekawe czego jeszcze nie. On gra teraz w zycie i chujowo mu idzie. Przegryw i tyle.
Opublikowano 28 lutego28 lut Paweł jest ostatnio bez leków, także trzeba przeczekać. To pierdololo wielkiego Pana na Pro grającego w Yakuze i Mirage, beka ostra. A na Xboxie nie ma gier!! Właśnie ja mam problem taki z Xboxem że najwięcej na niego narzekam a potem siadam wieczorami, napierdalam, kończę gierkę i już myślę o następnej
Opublikowano 28 lutego28 lut 38 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): na pewno nie ograłeś Bioshocka 2 i Infinite, ciekawe czego jeszcze nie. Jedynkę trzeba, resztę można.
Opublikowano 28 lutego28 lut bioshock to gówno nie polecam grania w roku pańskim 2025, bo zniszczycie sobie wspomnienia
Opublikowano 28 lutego28 lut 4 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Paweł jest ostatnio bez leków, także trzeba przeczekać. To pierdololo wielkiego Pana na Pro grającego w Yakuze i Mirage, beka ostra. A na Xboxie nie ma gier!! Właśnie ja mam problem taki z Xboxem że najwięcej na niego narzekam a potem siadam wieczorami, napierdalam, kończę gierkę i już myślę o następnej Dla mnie x360 i koniec z M$ Teraz tym bardziej że pudła to teraz nie pudła tylko czysta płyta + instalator w wielkości poru MB. Czyli to tak jak byś nabył cyfrę bo i tak trzeba wszystko dociągać, z resztą podobnie jest z PS5. Z tego też powodu kolekcja i kupowanie na nią gier w moim przypadku wyhamowała, a nawet bym powiedział, że bardziej szukam teraz tylko gier na PS4 nawet z racji takiej że wszystko masz na płycie (w większości również DLC w wersjach np. GOTY)
Opublikowano 28 lutego28 lut Ale to oczywiste i raczej tu jest pełna zgoda że pudełka to tylko Switch i mimo wszystko w wielu przypadkach Ps5 bo całość jest na płycie. MS ubija płyty sukcesywnie, raczej to już teraz sprzęt dla cyfrarzy. Ale nadal jest tam w 90% ta sama biblioteka co na PlayStation
Opublikowano 28 lutego28 lut 25 minut temu, drozdu7 napisał(a): Paweł jest ostatnio bez leków, także trzeba przeczekać. To pierdololo wielkiego Pana na Pro grającego w Yakuze i Mirage, beka ostra. A na Xboxie nie ma gier!! Właśnie ja mam problem taki z Xboxem że najwięcej na niego narzekam a potem siadam wieczorami, napierdalam, kończę gierkę i już myślę o następnej Widze na karcie gracza dwa exy, a tak to grasz w multiplatformy albo starocie z 360. Ja te starocie ograłem 15-20 lat temu. Jeśli masz 20 lat, a przygoda z marką XBOX rozpocząłeś kilka lat temu to wiadomo, nie odkopiesz się z gier. Dla gracza świadomego, z doświadczeniem, wybór jest prosty. O jakiej następnej gierce myślisz? Watch Dogs? Far Cry? Akurat w pasie wyszło, a widze że lubisz grać w starocie.
Opublikowano 28 lutego28 lut 14 minut temu, drozdu7 napisał(a): MS ubija płyty sukcesywnie, raczej to już teraz sprzęt dla cyfrarzy. MS ubija, ale mnóstwo gier 3rd party jest wydana na płytach. Jasne, bez day1 patcha, ale grywalne. Z resztą, na razie można zakładać, że serwerów nie wyłącza przez najbliższe lata to wolę i tak kupić taki instalator na płycie już kurwa cyfrę za 3.5 bomby jak dzban jakiś. XD
Opublikowano 28 lutego28 lut Łatwo można w necie zweryfikować, która gra jest na płycie, a która potrzebuje danych z neta. Zaskoczę was, ale są też duże gry na PS5, które też wymagają pobrania danych.
Opublikowano 28 lutego28 lut No ja dlatego mówię otwarcie że jak lubisz pudełka to kup PlayStation. Ba! Jak chcesz mieć dostęp do większej ilości gier od dziś, to tak samo wybór jest jeden jeśli chodzi o konsole. Ja sam czekam jak się sytuacja rozwinie, ale napewno nie zgodzę się z tezą że na Xboxie nie ma gier
Opublikowano 28 lutego28 lut 22 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Ale to oczywiste i raczej tu jest pełna zgoda że pudełka to tylko Switch i mimo wszystko w wielu przypadkach Ps5 bo całość jest na płycie. MS ubija płyty sukcesywnie, raczej to już teraz sprzęt dla cyfrarzy. Ale nadal jest tam w 90% ta sama biblioteka co na PlayStation Raczej w 97%
Opublikowano 28 lutego28 lut Switch był dobrym pomysłem dla zbieraczy plastikowego śmiecia, przyznam że sam się na to złapałem. Rzeczywistość zweryfikowała - co chwilę ktoś płacze, że kilkuletnia gra przestała mu działać, cartridge zdechł, także powodzenia. Nie dość, że gry technologicznie 20 lat przestarzałe (poziom xboxa 360) to jeszcze zdychają. I ta cała otoczka fanatyków ninny xD. Ja to wolę zagrać w Crasha, biegasz liskiem jesz jabłka. A Mario? Łuhuuu, ŁACHAAAA, ŁUAAAAAA. Ciężka opcja. Czoperrr kolejny gigant. On zanim kupi gre to siądzie do neta, łatwo sprawdzi czy trzeba pobrać dane, zacznie googlować, szukać porównań, zastanawiać się, podczas gdy ja ściągnę folię z gry na SONY, włoże do potężnego napędu BLU RAY ULTRA HD, pobiorę patcha w 2 minuty na moim GIGABITOWYM łączu światłowodowym i już mogę się zanurzyć w nowy, piękny świat. Tak dzisiaj myślę, że HORIZON w wersji PS5 Pro Remastered wjedzie, bo 50zł to uczciwa cena. Xbox ma grę taką jak Horizon? Było kiedyś Recore ale niegrywalne.
Opublikowano 28 lutego28 lut 5 minut temu, ping napisał(a): podczas gdy ja ściągnę folię z gry na SONY, włoże do potężnego napędu BLU RAY ULTRA HD, pobiorę patcha w 2 minuty na moim GIGABITOWYM łączu Siostro leki, pacjent bredzi. małe mega szacun pinger, obnażyłeś jak niski poziom ma CW od jakiegoś czasu - nawet najprostsze zarzutki wywołują reakcje Czaicie? Od gen 8. plug and play na konsolach praktycznie nie istnieje, a ten opowiada bajeczki o odpalaniu gierek bezpośrednio z BR XDDDD
Opublikowano 28 lutego28 lut Pinger wpada tutaj raz na rok żeby trochę potrolować i zarzucić baita ale niektórzy się łapią na taki foruming.
Opublikowano 28 lutego28 lut No jak dla mnie brak Horizona na Xboxie to mega zaleta Xboxa. Mając takie postacie i marki jak Sony muszę akceptować fakt, że to jest teraz symbol PlayStation. Nawet na VR nie można było zrobić GoW'a na gogle żebyśmy mogli sobie rzucić toporem? A no tak, Hulst pierdolony.
Opublikowano 28 lutego28 lut 9 minut temu, ping napisał(a): Xbox ma grę taką jak Horizon? Na całe szczęście nie Kula uniknięta.
Opublikowano 28 lutego28 lut Akurat Horizon przywrócił moją wiarę w gaming jako taki. Nie lubię gadżetów growych, a plakaty uważam za turbo wiochę, jednak z szacunku do tej genialnej serii, plakat ALOY wisi w gaming roomie, na honorowym miejscu, w antyramie. Już wieczorem zapoluję na potężne stalowe maszyny...
Opublikowano 28 lutego28 lut Ooo kurwa,to jest za mocne Btw a propos Switcha to chyba tylko Uki raz pisał że mu przestał kart działać. Reszta chyba bez zarzutów Edytowane 28 lutego28 lut przez drozdu7