Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

ja czytający posty pinga:

Spoiler

Gracze nazwali Aloy z "Horizon Forbidden West" brzydką. A wygląda normalnie  | naTemat.pl

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 615,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Przynajmniej wiemy, że pingu czuje konwencję cw i wie, że tutaj się pisze dla beki.

Prawda?

Opublikowano

image.thumb.png.c1d36f8d6e18e99000c5cc8b73c93f23.png:fsg: stare dobrze czasy.

Btw Square to nie jest jedyna osoba z 1000h w FW 

magiczna gra jak widać 

Opublikowano

A można zestrzelić taką mrówkę z drzewa i potem ugotować ją w ognisku?

Opublikowano

Wole mrówki z rdra, tam było czuć pasje do mrówek w twórcach. Te z horizona skrzętnie wyliczone pod to żeby ludzie robili o nich filmiki ze smaczkami, gardze

Opublikowano

Nieprawda, każda mrówka ma swój cykl dnia i nocy, a także upodobania kulinarne. To nie jest tak, że wszystkie są identyczne, co prawda z wygląda są podobne, ale różnią się charakterem.

Opublikowano

Sprytnie ominięte pytanie, ale ja nadal będę drążyć temat:

10 minut temu, Bzduras napisał(a):

Po co komu taka mrówka bez fizyki? Bez sensu. Wciśnięta na siłę żeby tylko powiedzieć "mamy mrówki w naszej grze", strasznie się to woke rozpanoszyło i wszystko musi być mrówkopozytywne bez większego ładu i składu. Byle mieć mrówkę.

Opublikowano

Nigdy nie widziałem mrówek w H.

No to mam kolejny powód do zakupu remastera. Na PRO to będzie kosior. :obama:

Opublikowano

Podobno coś skopali z mrówkami w remasterze i już nie robią tak roboty jak te z og

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał(a):

Podobno coś skopali z mrówkami w remasterze i już nie robią tak roboty jak te z og

Jest już analiza cycu1?

Opublikowano
1 hour ago, Bzduras said:

To nie Zelda, mrówki w Horizonie nie są interaktywne

1 hour ago, Pupcio said:

Wole mrówki z rdra, tam było czuć pasje do mrówek w twórcach. Te z horizona skrzętnie wyliczone pod to żeby ludzie robili o nich filmiki ze smaczkami, gardze

Mrówki z RDR o wiele lepsze, bo im się jaja na zimnie kurczą

Opublikowano

W Horozonach nie ma chyba nawet wiatru, bo trawa się nie rusza z tego co kojarzę, poprawcie mnie, jeśli się mylę?

Bezwietrzny Horizon, a Wy o fizykę pytacie i nie głupie jak but u lewej nogi AI xD

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
28 minut temu, zdrowywariat napisał(a):

W Horozonach nie ma chyba nawet wiatru, bo trawa się nie rusza z tego co kojarzę, poprawcie mnie, jeśli się mylę?

Pomyliło Ci się chyba z Avowed

Opublikowano
29 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Ci od Monster Hunter to jakaś psychiczna sekta czy oki? Bo dosyć sporo odklejeńców gra w tego technicznego crapa.

:whatuh:

Screenshots_2025-02-28-16-38-08.png

Chyba poszło 10 baniek w pierwszy dzień.

Opublikowano

Potwierdzam, Awowed to gowno obojętnie na jakiej platformie :)

Opublikowano

Nie powiedziałbym że guwno, ale po prostu grając już 10 h ma się wrażenie że brakło iskry Bożej. To jest poprawny/dobry tytuł. Ja bym powiedział że tylko dobry 

Opublikowano

Seria Forza Horizon w końcu dostanie to na co zasłużyła. Pieniądze, prawdziwych fanów i dom z obietnicą cudownej przyszłości. Ta historia nie skończy się jak o synu marnotrawnym. Zapomnijcie zielone obszczymurki.