Opublikowano 28 lutego28 lut Przynajmniej wiemy, że pingu czuje konwencję cw i wie, że tutaj się pisze dla beki. Prawda?
Opublikowano 28 lutego28 lut stare dobrze czasy. Btw Square to nie jest jedyna osoba z 1000h w FW magiczna gra jak widać
Opublikowano 28 lutego28 lut Wole mrówki z rdra, tam było czuć pasje do mrówek w twórcach. Te z horizona skrzętnie wyliczone pod to żeby ludzie robili o nich filmiki ze smaczkami, gardze
Opublikowano 28 lutego28 lut Nieprawda, każda mrówka ma swój cykl dnia i nocy, a także upodobania kulinarne. To nie jest tak, że wszystkie są identyczne, co prawda z wygląda są podobne, ale różnią się charakterem.
Opublikowano 28 lutego28 lut Sprytnie ominięte pytanie, ale ja nadal będę drążyć temat: 10 minut temu, Bzduras napisał(a): A można zestrzelić taką mrówkę z drzewa i potem ugotować ją w ognisku? Po co komu taka mrówka bez fizyki? Bez sensu. Wciśnięta na siłę żeby tylko powiedzieć "mamy mrówki w naszej grze", strasznie się to woke rozpanoszyło i wszystko musi być mrówkopozytywne bez większego ładu i składu. Byle mieć mrówkę.
Opublikowano 28 lutego28 lut Nigdy nie widziałem mrówek w H. No to mam kolejny powód do zakupu remastera. Na PRO to będzie kosior.
Opublikowano 28 lutego28 lut Podobno coś skopali z mrówkami w remasterze i już nie robią tak roboty jak te z og
Opublikowano 28 lutego28 lut 2 minuty temu, Pupcio napisał(a): Podobno coś skopali z mrówkami w remasterze i już nie robią tak roboty jak te z og Jest już analiza cycu1?
Opublikowano 28 lutego28 lut 1 hour ago, Bzduras said: A można zestrzelić taką mrówkę z drzewa i potem ugotować ją w ognisku? To nie Zelda, mrówki w Horizonie nie są interaktywne 1 hour ago, Pupcio said: Wole mrówki z rdra, tam było czuć pasje do mrówek w twórcach. Te z horizona skrzętnie wyliczone pod to żeby ludzie robili o nich filmiki ze smaczkami, gardze Mrówki z RDR o wiele lepsze, bo im się jaja na zimnie kurczą
Opublikowano 28 lutego28 lut W Horozonach nie ma chyba nawet wiatru, bo trawa się nie rusza z tego co kojarzę, poprawcie mnie, jeśli się mylę? Bezwietrzny Horizon, a Wy o fizykę pytacie i nie głupie jak but u lewej nogi AI xD Edytowane 28 lutego28 lut przez zdrowywariat
Opublikowano 28 lutego28 lut 28 minut temu, zdrowywariat napisał(a): W Horozonach nie ma chyba nawet wiatru, bo trawa się nie rusza z tego co kojarzę, poprawcie mnie, jeśli się mylę? Pomyliło Ci się chyba z Avowed
Opublikowano 28 lutego28 lut Ci od Monster Hunter to jakaś psychiczna sekta czy oki? Bo dosyć sporo odklejeńców gra w tego technicznego crapa.
Opublikowano 28 lutego28 lut 29 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Ci od Monster Hunter to jakaś psychiczna sekta czy oki? Bo dosyć sporo odklejeńców gra w tego technicznego crapa. Chyba poszło 10 baniek w pierwszy dzień.
Opublikowano 1 marca1 mar Nie powiedziałbym że guwno, ale po prostu grając już 10 h ma się wrażenie że brakło iskry Bożej. To jest poprawny/dobry tytuł. Ja bym powiedział że tylko dobry
Opublikowano 1 marca1 mar Seria Forza Horizon w końcu dostanie to na co zasłużyła. Pieniądze, prawdziwych fanów i dom z obietnicą cudownej przyszłości. Ta historia nie skończy się jak o synu marnotrawnym. Zapomnijcie zielone obszczymurki.