Opublikowano 1 marca1 mar PSSR? To ta technologia co skalując Spidermana z 1800p w 30 klatkach wygląda gorzej niż DLSS3 Performance z 1080p? Na chuj to żyje?
Opublikowano 1 marca1 mar 18 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): 348 recek na Xboxie to ktoś jeszcze kupuje gry na trupa
Opublikowano 2 marca2 mar 13 godzin temu, Pupcio napisał(a): Zostałem pedaułem żeby nie musieć grać w awałd. Dupa przestanie boleć ale dusza po graniu w takie śmieci nigdy się nie zasklepi Moja dupa po graniu w awałd już prawie zagojona
Opublikowano 3 marca3 mar Najgorsza Forza Horizon absolutna czołówka sprzedażowa na PSN, daleko przed „hitami” pokroju AstroBoya. Pisałem od dawna - Sony lata z gołą dupą i po sraniu siada nią klapom na mord, nieistniejące 1st party, konsola napędzana jedynie uwarunkowaniem konsumenta.
Opublikowano 3 marca3 mar Jak to jest, że podobno Xbox nie ma gier, a Forza Horizon 5 jest w topkach przedsprzedaży gier na PS5 w każdym kraju? Klaperscy wolą czekać 4 lata i placić 300 zł za cyfrową licencję gry niż dotkąć konsolę konkurencji i ogrywać te upragnione gry w dniu premiery (lata temu) w cenie abonamentu? Albo kupić tam, jest dostępne nawet pudełko!! CO ZA BETON, gorzej niż PIS-PO.
Opublikowano 3 marca3 mar Ludzie kupują grę bo jest dostępna na platformie, na której sobie zbudowali bibliotekę, zbierali trofeła i mają tam znajomych zamiast zaczynać od zera z konsolą kupioną dla jednej gry?
Opublikowano 3 marca3 mar 10 minut temu, Czoperrr napisał(a): Jak to jest, że podobno Xbox nie ma gier, a Forza Horizon 5 jest w topkach przedsprzedaży gier na PS5 w każdym kraju? Klaperscy wolą czekać 4 lata i placić 300 zł za cyfrową licencję gry niż dotkąć konsolę konkurencji i ogrywać te upragnione gry w dniu premiery (lata temu) w cenie abonamentu? Albo kupić tam, jest dostępne nawet pudełko!! CO ZA BETON, gorzej niż PIS-PO. Niebieskie klaperskie zjeby, takie fajne gierki, bardzo porządne technicznie z genialną optymalizacją, która pozwala zagrać na naprawdę wielu tanich urządzeniach. Nie mam Xboxa a Forzy ograne bez problemu lata to na SD, ROGu, laptokach, pecetach, nawet w chmurze gdy ją testowałem dawno temu to FH4 i FH5 działały chyba najlepiej ze wszystkich gier w xCloud. Byłem w błędzie bo nie uważałem tej premiery na PS5 za coś wyjątkowego ale okazuje się, że mając PlayStation mam grać na PlayStation albo wcale. 5 minut temu, Bzduras napisał(a): Ludzie kupują grę bo jest dostępna na platformie, na której sobie zbudowali bibliotekę, zbierali trofeła i mają tam znajomych zamiast zaczynać od zera z konsolą kupioną dla jednej gry? No jest to mocny argument ale Forza Horizon od pierwszej części dostarcza samochodową zajebiozę, której tak za bardzo na rynku nie ma. Miałem nie sprawdzić Mario i Zeldy bo ich nie ma na PS?
Opublikowano 3 marca3 mar Też nie kumam nagonki. Mają możliwość kupienia zajebistej gry to kupują. Fajnal 7 Remake też nie będzie sprzedawany na Xboxie za 50 zł. Zresztą zawsze można poczekać. A tak ogólnie to Nadella zaciera ręce na kolejne porty, dojdzie jeszcze Switch 2 to całkiem będzie miło
Opublikowano 3 marca3 mar To samo było przy Sea of Thieves, Grounded, Forzy, będzie przy DOOMie i wielu innych grach. Moze zamiast stawać na chuju i kręcić się na nim wystarczy przyjąć do wiadomości że to zajebiste gierki były od zawsze, ale klaperskie spyerdolenie nie pozwoliło grać na konsoli innej niż PlayStation?
Opublikowano 3 marca3 mar 3 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a): No jest to mocny argument ale Forza Horizon od pierwszej części dostarcza samochodową zajebiozę, której tak za bardzo na rynku nie ma. Miałem nie sprawdzić Mario i Zeldy bo ich nie ma na PS? Mario i Zeldy nie będzie nigdzie indziej to raz, a dwa to te gry mają pierdyliard części i spin offów, to nie jest pięć gier o tym samym robionym w tym samym stylu
Opublikowano 3 marca3 mar Ostrożnie z takimi tekstami Bzdur bo skończysz kiedyś jako cytat niczym pewien niebieski wojownik
Opublikowano 3 marca3 mar Nintendo, w przeciwieństwie do Sony, nie małpuje wszystkiego co robi Microsoft, więc jest szansa, że gry na Switcha zostaną faktycznie na Switchu.
Opublikowano 3 marca3 mar 3 minuty temu, Pupcio napisał(a): Ostrożnie z takimi tekstami Bzdur bo skończysz kiedyś jako cytat niczym pewien niebieski wojownik Dzień, w którym nintendo wyda mariana i zeldę gdzieś indziej będzie dniem śmierci nintendo, od tej pory to będzie tylko zwykły kawałek plastiku bez tożsamości i duszy Schabi 2025 pamiętamy
Opublikowano 3 marca3 mar Normalny użytkownik pewnie nigdy nie pierdolił głupot że na Xboxie nie ma gier. Bo ktoś kto się interesował wiedział że są tam fajne serie. Podejrzewam że 3/4 ludzi to normalnie grajacy, nie jakieś hardkory i grają na jednym sprzęcie, nawet specjalnie nie spoglądając na inne. I teraz mają zajebistą szansę zapoznać się z grami od MS, a czy zrobią to teraz za 300zl czy później za pół ceny, nie ma znaczenia bo MAJĄ TAKĄ MOŻLIWOŚĆ. To jest dla zwykłych plejakowców sukces. A że akolici przy okazji mają używanie to już trudno
Opublikowano 3 marca3 mar a ma ktoś może tekst Starha o tym że Playstation będzie walczyć o swoją tożsamość do śmierci i nigdy nie pozwoli by gry Sony wyszły na PC, czy coś w tym stylu? Ostatnio szukałem ale jakoś nie mogłem znaleźć
Opublikowano 3 marca3 mar Mamy 2025 a yeti.exe dalej jedynego bloodborna 2 jakiego zobaczy, to ten który sie pojawia gdy nie weźmie leków
Opublikowano 3 marca3 mar Trzeba przyznać że trochę się pozmieniało, Playstation tak bardzo broniło do śmierci swojej tożsamości, że dziś ich najszybciej sprzedająca się gra w historii najlepiej sprzedała się na PC, i to właśnie na PC Playstation notuje największe wzrosty przychodów. A xbox może i w końcu ma gry, ale teraz wychodzą również na Playstation
Opublikowano 3 marca3 mar 49 minutes ago, Bzduras said: Ludzie kupują grę bo jest dostępna na platformie, na której sobie zbudowali bibliotekę, zbierali trofeła i mają tam znajomych zamiast zaczynać od zera z konsolą kupioną dla jednej gry? Nie wiem, mi nie przeszkadzało w 2020 kupić Xboxa i założyć konto Xbox Live. Nie był to jakiś wielki wysiłek. Nawet uzbierałem 119k GS od tego czasu!
Opublikowano 3 marca3 mar 3 godziny temu, Czoperrr napisał(a): Jak to jest, że podobno Xbox nie ma gier, a Forza Horizon 5 jest w topkach przedsprzedaży gier na PS5 w każdym kraju? Klaperscy wolą czekać 4 lata i placić 300 zł za cyfrową licencję gry niż dotkąć konsolę konkurencji i ogrywać te upragnione gry w dniu premiery (lata temu) w cenie abonamentu? Albo kupić tam, jest dostępne nawet pudełko!! CO ZA BETON, gorzej niż PIS-PO. Beka z klaperskich, bo w okolicy premiery ujadali, ze forza to gowno, ze tylko GT i symulatorowe dozniania, ze na co komu takie badziewie, w ktore nikt nie gra. A jak spadlo z panskiego stolu, to sie zabijaja o to po tylu latach od premiery. Z SoT bylo to samo xD Odruch Pawłowa. Rzuc soniarzowi stary ochlap xboxowy, to rzuci sie jak na stek od Gordona Ramsay'a Edytowane 3 marca3 mar przez Pierre Deck
Opublikowano 3 marca3 mar 35 minut temu, Pierre Deck napisał(a): Beka z klaperskich, bo w okolicy premiery ujadali, ze forza to gowno, ze tylko GT i symulatorowe dozniania, ze na co komu takie badziewie, w ktore nikt nie gra. A jak spadlo z panskiego stolu, to sie zabijaja o to po tylu latach od premiery. Ja bym chciał zobaczyć to ujadanie bo nie przypominam sobie
Opublikowano 3 marca3 mar 2. zaprzeczenie a żeby nie zauważyć ujadania na gierki MSu czy Xboxa to trzeba byłoby wylogować się z forum w okolicach 2011 roku