Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

No ale proszę mi tu pokazać ujadanie konkretnie na Forze Horizon 5, jeśli macie problem by to udowodnić to niechaj będzie, że liczy się też FH4. No ja chcę tylko dowód i nic więcej. Zobaczę to uwierzę. 

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 615 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

No i fajnie. Dobra sam sobie poszukam. 

*wiele stron tematu FH5 to gadka o 30 i 60 klatkach i wersji na One itd. na razie żadnego ujadania. 

Edytowane przez Krzysztof93

Opublikowano
1 minute ago, drozdu7 said:

Ja czekam na plot twist jak Wezyr przesiądzie się na Plejke :)

Wezyr miał albo jeszcze ma PS5 swego czasu kupował dużo gier na PS5 właśnie i pytałem dlaczego nie na Xboxa.

Opublikowano

Bo Paolo nosi xboxa w sercu ale już jak ma na tym grać to go SKRĘCA. Mam to samo z nintendo

Opublikowano
1 minutę temu, Szermac napisał(a):

Znane omamy Paolcia

Prześladowany biedny człowieczek.
W temacie FH5 jest kilkadziesiąt stron porządnie obładowanych gadaniem o klatkach już mam trochę tego kurwa dosyć xd

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał(a):

Wezyr miał albo jeszcze ma PS5 swego czasu kupował dużo gier na PS5 właśnie i pytałem dlaczego nie na Xboxa.

Nom, zwlaszcz dlaczego nie kupiłem Returnala na Xa :kekw:

2 minuty temu, Szermac napisał(a):

Znane omamy Paolcia

Jak tam Ścierwak, autyzm dalej trenowany?

edit: swarmak

edit: szermak* sorry, telefon przekręca 

Opublikowano
3 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

Ja czekam na plot twist jak Wezyr przesiądzie się na Plejke :)

Prędzej na PS2 i będzie pierdololo, że kiedyś to było tak jak teraz się chłopak męczy na 3DSie zamiast nadrabiać i chłonąć te sztosy ze Switcha

Opublikowano
Teraz, Krzysztof93 napisał(a):

Prześladowany biedny człowieczek.

klasyczek forumka - zaraz się dowiem na forum, że klapy pierdolone zawsze szanowały Halo

tylko trzeba poczekać na premierę na PS5 w pudełku

15 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):

wiele stron tematu FH5 to gadka o 30 i 60 klatkach i wersji na One itd. na razie żadnego ujadania

to nie tu szukasz, klapy nie zapuszczały się w te rejony, dobrze w sumie, nie jebało przynajmniej trupem bez gier

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

No już, już Paolciak, spokojnie, nie wierzgaj tak, wszystko będzie dobrze, wszystko Ci się w życiu ułoży :)  (oby nie :vegeta_smile:)

Opublikowano
7 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Nom, zwlaszcz dlaczego nie kupiłem Returnala na Xa :kekw:

Pamiętam jak kupiłeś Dead Space na PS5 zamiast wybrać XSX :daddy:

Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a):

Ktoś napisał, że nie pasuje mu ten ,,festiwal'' i gdyby go nie było to gierka 10/10 @Paolo de Vesir to jest to ujadanie już? Bo kurwa szukam i nie widzę. 

Dobra, widzę że wyparcie pierwszej wody. Zaraz się dowiem, że klapy to w ogóle od zawsze szanowały Xboxa, a ty kochasz tego pada. :kekw:

2 minuty temu, Czoperrr napisał(a):

Uwaga, rozwiewam wątpliwości - bo taką wersję na miejscu miał GameZone w Wejherowie. :) No ale giera nie zrobiła juz takiego wow jak przy pierwszym kontakcie :( 

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Też mam taką nadzieję, mam nadzieję, że znów ci pizda nie pęknie i nie będziesz życzył mi śmierci, bo napisałem coś niepochlebnego o jakiejś gierce na plejaka. Chciałbym jeszcze pożyć. :lapka:

Se możesz chcieć xD

Możesz se jebać gierki na plejaka, ale jebałeś po ludziach wtenczas akurat, więc chuj Ci na imię wtedy :)

Opublikowano

4000. Czy to dzisiaj?

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Dobra, widzę że wyparcie pierwszej wody. Zaraz się dowiem, że klapy to w ogóle od zawsze szanowały Xboxa, a ty kochasz tego pada. :kekw:

Pierdolisz tak, że głowa boli. Paweł zrób sobie przerwę. Staczasz się w odmęty szaleństwa, kobiety się ciebie boją, dzieci płaczą. Ubierz te spodnie zimno jest. 
Forza Horizon to super seria wyścigałek i każdy to wie, NFS to popłuczyny po dawnej świetności, nie ma nic na rynku takiego lekkiego ale porządnego. Nikt na te gry nie ujada. 

Opublikowano
12 minut temu, Czoperrr napisał(a):

I w amoku zagłosował na FFXVI jako Goty ;)

Opublikowano

Ja chyba wiem dlaczego Paolo poszedł w Avowed na pełnej, bo czuje się jak w domu :niki:

Spoiler

pobrane(2).jpg.e97891ffa14a3e7e47daabb7e25a69dd.jpg

Opublikowano
26 minut temu, Czoperrr napisał(a):

z wersją xsx nie tak szybko by się pewnie pobiegło do paczkomatu 

Opublikowano
15 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

ehe, „po ludziach”

Cytat

Ty za to nie dopuszczasz do siebie, że komuś się Stellar może podobać i się jarać. Tego to dopiero nie rozumiem, jak można komuś mówić, że robi źle, że się jara, umrzyj.

Wspaniały mój post, króciutko :banderas: Aktualne w przyszłości zawsze :)