Opublikowano 3 marca3 mar Teraz, Szermac napisał(a): Wspaniały mój post, króciutko Aktualne w przyszłości zawsze Wspaniały post niebieskiego odklejenca. Najbardziej spierdolone community sekciarzy w sieci.
Opublikowano 3 marca3 mar 1 minutę temu, Szermac napisał(a): Szermi nie daj się prowokować temu pajacowi.
Opublikowano 3 marca3 mar Masakra ten Paolo de wypaleniec Pewnie już zaciera rączki na myśl jak tu zniszczyć święto graczy w przyszłym miesiącu
Opublikowano 3 marca3 mar 3 godziny temu, Krzysztof93 napisał(a): Prześladowany biedny człowieczek. W temacie FH5 jest kilkadziesiąt stron porządnie obładowanych gadaniem o klatkach już mam trochę tego kurwa dosyć xd Poszukaj w tematach indiany, halo itp. Bedziesz mial wiekszy fun, niz granie na sonce
Opublikowano 3 marca3 mar Kurde oby Nintendo dostarczyło przed wakacjami sprzęcik, bo czuję że znów budzi się we mnie PRAWDZIWY GRACZ KONSOLOWY
Opublikowano 3 marca3 mar Oj tak, przydałoby się nowe remastertendo. Jednak remasteki pod kołderką coś w sobie mają, a nie kalectwo na dużym ekranie.
Opublikowano 3 marca3 mar Mi kupno pudełek na Switcha przypomniało że to generalnie miłe uczucie kupić sobie gierkę fizycznie xd Szkoda że MS jest pod tym względem dziwny i tam jest to takie wybiórcze
Opublikowano 3 marca3 mar nintendo jest spoko, kupie tak jak pupcio w 2030 switcha 2 dla tych trzech gier
Opublikowano 4 marca4 mar Nie brać udziału w tym wiekopomnym wydarzeniu na premierę to można przestać nazywać się graczem
Opublikowano 4 marca4 mar Lepiej nie kupuj Daddy ty nie masz pojęcia o grach wideo xbocie, na przestrzeni lat prezentowałeś to zbyt wiele razy.
Opublikowano 4 marca4 mar Ja mam zamiar zrealizować swoje postanowienie i chociaż raz w życiu być od początku generacji na konsoli Nintendo.
Opublikowano 4 marca4 mar Nintendo ma to w sobie, że nawet jak już nie mam to nadal jestem zawiedziony pokazami. Kłamstwo o wspaniałości tej firmy działa na mnie dłużej niż praktyka z obcowaniem z nią.
Opublikowano 4 marca4 mar 2 minuty temu, Pupcio napisał(a): Krzysiu grasz w awołd aka yebane gówno i horizona?! Nie 8 lat temu dałem szansę tej rudej kurwie i pogoniłem wycierucha.
Opublikowano 4 marca4 mar Gry ze steama na xboxie czyli kolejne urojenia sekciarzy z działu zielonych. Bardziej sekciarskiego miejsca na forum nie ma. Jeszcze jakiś normalny użytkownik forum uwierzy w te ich brednie. Edytowane 4 marca4 mar przez GearsUp
Opublikowano 4 marca4 mar Na nowym Xbox (2026) będzie: - desktop mode - Steam - emulatory (ps4 i ns2 też) - wersja z napędem wtedy odpalasz płytę z kolekcji extra klasyka i śmigasz - obsługa verbatimów - dualsensa podobno górny panel konsoli będzie otwierany z automatyczną wyrzutnią handhelda wprost do dłoni grającego (o baterii wiemy tyle, że konsolka z odpalonym CP2077 Path Tracing śmigała 9 godzin) zapowiada się całkiem fajnie
Opublikowano 4 marca4 mar 23 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a): Na nowym Xbox (2026) będzie: - desktop mode - Steam - emulatory (ps4 i ns2 też) - wersja z napędem wtedy odpalasz płytę z kolekcji extra klasyka i śmigasz - obsługa verbatimów - dualsensa podobno górny panel konsoli będzie otwierany z automatyczną wyrzutnią handhelda wprost do dłoni grającego (o baterii wiemy tyle, że konsolka z odpalonym CP2077 Path Tracing śmigała 9 godzin) zapowiada się całkiem fajnie
Opublikowano 4 marca4 mar 45 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): Na nowym Xbox (2026) będzie: - desktop mode - Steam - emulatory (ps4 i ns2 też) - wersja z napędem wtedy odpalasz płytę z kolekcji extra klasyka i śmigasz - obsługa verbatimów - dualsensa Ludzie ale to będzie maszyna