Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, drozdu7 napisał(a):

Ludzie ale to będzie maszyna 

No, mam nawet nazwę, PC2. 

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 615 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Będzie też kamerka w tej wyrzutni żeby trafiać w dłonie gracza tym Xbox Mobile dlatego też bez problemu zagramy w gry Kinect i EyeToy. Co ciekawe w handheldzie nie będzie napędu ale będzie można instalować gry także z płyty gdy mniejsza konsolka będzie odłożona w tej dużej :obama: Cena? Nie jest oficjalna ale mówi się o 1699 PLN i nie wiadomo czy to ta z napędem czy bez. 

Opublikowano
9 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):

Co ciekawe w handheldzie nie będzie napędu ale będzie można instalować gry także z płyty gdy mniejsza konsolka będzie odłożona w tej dużej 

też słyszałem coś podobnego. Xbox Prime ma mieć wbudowaną niszczarkę. Wkłada się płytę, dostaje licencję cyfrową, a płytka jest zmielona na proszek, zeby nie pobiec do paczkomatu.

Opublikowano

Xbox najlepsza dziwka na rynku oddaje wszystkie swoje gierki na 7 za 4 ziko :obama:

Opublikowano

Dokładnie, super się to zapowiada. Chyba zostanę Botem :niki: Ostatnio ktoś wykopał jeden z nowszych patentów Microsoftu 

Spoiler

images(1).jpg.60b536a1cb8da42e9cb2ef2ac62f4f0b.jpg

tutaj widać, że opracowali butelkę do szampana z wystrzałowym korkiem, mówi się na Twitterze, że to do celebrowania zwycięstwa nad PlayStation i Nintendo.
Możecie mi zaufać ja te wszystkie informacje mam totalnie z dupy 

Opublikowano

Ej ale trochę tak jest że to że MS poszedł w multiplatformy to jest celebrowane jak zwycięstwo, bo MS doi klapów, bo będą gierki xd

No będą ale dla wszystkich więc zyskali tylko użytkownicy Sony i Nintendo, bo będą mieli bonus. A zieloni mają wkoncu to co im 4 lata temu obiecano

Opublikowano

Takie super gierki jak te od MS'u to zawsze było zwycięstwo dobra nad złem. Dla wszystkich. 

Opublikowano

No super jest uwielbiam jak zamorskie giga korporacje rosną w siłę i ludzie mają dużo hajsu na koks i suki. Ale frajda. 

Opublikowano

Ale zdajesz sobie sprawę z tego że ta zarobiona kasa przekłada się na gry, czy nie bardzo?

Opublikowano

No tak ale jakie to gry kiedy one nie są warte funta kłaków?! Czy xbox wyprodukuje kiedyś takie okemi albo sotc? No nie, bo tam pracują wyrobnicy, korpo roboty a nie artyści z krwi i kości

Opublikowano
3 minutes ago, Pupcio said:

No tak ale jakie to gry kiedy one nie są warte funta kłaków?! Czy xbox wyprodukuje kiedyś takie okemi albo sotc? No nie, bo tam pracują wyrobnicy, korpo roboty a nie artyści z krwi i kości

No niedługo wychodzi nowy Doom.

Artystom robiącym SotC przydałaby się pomoc tych wyrobników to może gra nie chodziłaby w 15 FPS na PS2 (ale i tak było dobre, mam od premiery).

Opublikowano

Pupcio drugi krycha, gra w gierki ms ale się nie cieszy xd Jeszcze żeby grał z godnością zamiast wypożyczać kartę graficzną z chmury to mooooże by można nawet próbować odratować, ale na to chyba za późno

Opublikowano
11 minut temu, ASX napisał(a):

Ale zdajesz sobie sprawę z tego że ta zarobiona kasa przekłada się na gry, czy nie bardzo?

Nie gwarantuje dobrych gier, co MS skrzętnie i konsekwentnie udowadnia z każdą kolejną grą wydaną przez wewnętrzne studia ;)

Opublikowano

Skończyłem z tym. Teraz w moim sercu jest miejsce tylko dla residenta i nintendo

Opublikowano
1 minutę temu, Mendrek napisał(a):

Nie gwarantuje dobrych gier, co MS skrzętnie i konsekwentnie udowadnia z każdą kolejną grą wydaną przez wewnętrzne studia ;)

Super są, radość totalna, jest dobrze. Tylko się cieszyć. 

Opublikowano
2 minuty temu, Mendrek napisał(a):

nikt nie jest w stanie zagwarantować samych dobrych gier, Sony również. Ale widocznie te gry MS są na tyle dobre by preordery Forza Horizon 5 podbijały listy sprzedaży na PS5.

Sea of Thieves sprzedawało się na PSN lepiej niż Astrobot, a taki Pupcio, Krycha i inni regularnie opłacali Game Passsa by ograć Indiane Jonesa, czy wkrótce Tony Hawka, South of Midnighty  czy nowego Dooma. 

Opublikowano
1 minutę temu, drozdu7 napisał(a):

Ale przecież za zarobioną kasę wyjdą gry również dla użytkowników PlayStation. 

Ale fajnie :niki: z tej radości to mnie popierdoli chyba 

Opublikowano
2 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):

Czyli teraz MS robi Dooma xd xd xd

No xboty zapominają że microsft wszystko co dobre to wykupił od innych ci ludzie nie potrafili wykreować swoich bestsellerów. Teraz kwestia czasu aż te wybitne serie zostaną zniszczone przez te wybitne głowy z xboxa xD