Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Nigdzie nie napisałem czy są gorsze lub lepsze. To już kwestia subiektyna czy ktoś woli bardziej w maju remaster Days Gone czy Doom Dark Ages.

Napisałem tylko że są na tyle dobre by dobrze się sprzedawać również na PS5. A ludzie opłacają Game Passa by w nie zagrać. Czyli chyba nie mogą być tak słabe jak piszesz. 

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 614,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
8 minut temu, Mendrek napisał(a):

PlayStation będzie oazą dla graczy. Tylko nie wmawiaj, że gry od Microsoftu są lepsze od gier Sony. Bo nie są.

Screenshot_2025-03-04-13-44-49-55_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.thumb.jpg.d4ce44262e9b8901878924bcc98d2817.jpg

red-cup-meme-pout.gif

Dobre te gry na playstation. KONESER.

Opublikowano

Pamiętam jak walczył w czasach PS3 gdzie bronił tych wszystkich exów po czym się okazało że w żadnego nawet nie grał :) Piękne czasy

Opublikowano
15 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Dzięki Microsoftowi w końcu zagra w coś faktycznie dobrego na śmieciarze5.

W co na przykład?

Ja lubię sobie grać jak i w exy jak i w multiplatformy. Jakbym miał guanoboxa to miałbym tylko multiplatformy. Nie ograłbym np. genialnego Spidermana 2. Bieda na tym zielonym złomku.

Ps. Oczywiście boty konsekwentnie od lat ukrywają swoje gamertagi, bo tam SIŁĄ RZECZY byłaby totalna bieda :)

1 minutę temu, suteq napisał(a):

Pamiętam jak walczył w czasach PS3 gdzie bronił tych wszystkich exów po czym się okazało że w żadnego nawet nie grał :) Piękne czasy

He? Które? Mylisz mnie z kimś ;)

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał(a):

nie poznałbyś się na dobrej grze nawet jakby usiadła ci na mordzie :) 

Nadal czekam aż wskażesz te xboxowe "hity" ;)

Opublikowano
2 minuty temu, suteq napisał(a):

Cudowne prawda i jak pisał, że RDR na PS3 było najlepszą wersją, bo miało ekskluzywny kapelusz. :kekw: Piękne czasy.

Teraz, Mendrek napisał(a):

Doom The Dark Ages, Call of Duty 6, Ninja Gaiden 4, Psychonauts 2, Age of Empires, Forza Horizon 5 I więcej mi się nie chce na razie. Za dużo tego.

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał(a):

Cudowne prawda i jak pisał, że RDR na PS3 było najlepszą wersją, bo miało ekskluzywny kapelusz. :kekw: Piękne czasy.

Nie tylko kapelusz, ale dodakowe misje i parę innych bajerów. Boty jarały (się) trawą ;)

Opublikowano

In short, Rockstar is to be commended on what is an absolutely fantastic game on both platforms, but the technical analysis is pretty conclusive: if you've got the choice of buying the game for either console, Xbox 360 is the version of Red Dead you should buy.

:banderas:

Opublikowano
7 minut temu, Mendrek napisał(a):

Nie ograłbym np. genialnego Spidermana 2

5 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

ale kurwa bezgust, ratujcie xD

5 minut temu, Mendrek napisał(a):

5 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Call of Duty 6

Opublikowano

Genialny Spider-Man 2 xd Od kiedy mendrek zajął się stand upem?

Opublikowano
16 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Doom The Dark Ages, Call of Duty 6, Ninja Gaiden 4, Psychonauts 2, Age of Empires, Forza Horizon 5 I więcej mi się nie chce na razie. Za dużo tego.

Doom: TDA -  jak będzie znowu klonem Mario Galaxy jak w Eternal to niech spada na śmietnik.

Call of Duty 6 - xddddddfd nie no szanujmy się.

Psychonauts 2 - ot kolejna platformówka nie będąca Astrobotem.

Age of Empires - który mamy rok? Stare dobre RTSy ogrywam ba retro PC.

Forza Horizon 5 - po co skoro lepiej i więcej jest w Motorfeście?

Ninja Gaiden 4 - wielka niewiadoma, ostatnia część otrzymała zawrotne 58 na Metacritic.

Sorry, ale no dupy nie urywa. Jakbyś napisał Gears of War to by mi drygnął, a tak - klapa ;)

Opublikowano
1 minutę temu, Mendrek napisał(a):

Doom: TDA -  jak będzie znowu klonem Mario Galaxy jak w Eternal to niech spada na śmietnik.

jezu, chłopie, może zostań na plejce xddd fifunia, jakieś gierki bez gameplayu o oglądaniu cutscenek i kompletny brak wsparcia od Sony :) 

2 minuty temu, Mendrek napisał(a):

Forza Horizon 5 - po co skoro lepiej i więcej jest w Motorfeście?

ODKLEJENIEC

NO KURWA ODKLEJENIEC

Opublikowano
25 minut temu, Mendrek napisał(a):

Ps. Oczywiście boty konsekwentnie od lat ukrywają swoje gamertagi, bo tam SIŁĄ RZECZY byłaby totalna bieda

Nie no czasem może jednak lepiej ukryć profil xdd

Opublikowano
17 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

jezu, chłopie, może zostań na plejce xddd

No ale jaki jest lepszy wybór? Xbox bez ex'ów? Na PS5 mam gry Sony i Microsoftu, na xboxie tylko gry Microsoftu (+ baseball pd Sony xd). Na logikę kupowanie xboxa to frajerstwo. Zawsze było, ale teraz to już absolutne ;)

Opublikowano
3 minuty temu, Mendrek napisał(a):

No ale jaki jest lepszy wybór?

Dla Janusza? Żaden.

Dla kogoś bardziej obytego w świecie (i grach) napisałbym, że najlepszy jest PC, ale mógłbyś sobie z nim nie poradzić. Pamiętam jak toczyliśmy bekę, że nie potrafiłeś zainstalować na nim Spotify. :/ 

Opublikowano
8 minut temu, Mendrek napisał(a):

No ale jaki jest lepszy wybór? Xbox bez ex'ów? Na PS5 mam gry Sony i Microsoftu, na xboxie tylko gry Microsoftu

Generalnie Wezyr trudno z takim stwierdzeniem polemizować ;) ale próbuj