Opublikowano 5 marca5 mar 9 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Microsoft wraz z X360 wprowadził na salony gry indie, cyfrową dystrybucję, uczynił komunikację bezprzewodową standardem i online na konsolach doświadczeniem które nie wymagało wysyłania listu z prośbą o rejestrację do krajowego oddziału producenta konsoli. Growo praktycznie w każdym roku swojego istnienia X360 otrzymywał kilka potężnych exów: 2006 - Gearsy i Obliviona, Dead Rising 2007 - Bioshocka, Halo3, Mass Effecta, Forzę Motorsport 2, Project Gotham Racing 4, Lost Planet 2008 - Braid, Gears 2, Fable 2, Left 4 Dead, Lost Odyssey 2009 - Forzę 3, Left 4 Dead 2, Shadow Complex, Halo 3 ODST 2010 - Halo Reach, Splinter Cell Conviction 2011 - Forzę 3, Gears 3, 2012 - Halo 4, Forza Horizon Różnorodność! Do tego dodaj najlepsze wersje multiplatform, ekskluzywne dodatki do GTA4, nawet Kinect rozjechał popularnością Move'a i EyeToya, a ty pierdolisz coś o dwóch exach na krzyż!! i jeszcze umniejszasz Xbox360 TO jest dopiero nieporozumienie. PlayStation 3 to przy Xboxie 360 był zwykły pierd. Gry są dla mnie najważniejsze, Wii kupiłem dosłownie dla trzech gier: SMG 1, SMG2 i DKCR! W mojej opinii i w moim guście PS3 dostało lepsze eksy (czasowych nie liczę, bo Bioshock pojawił się też w końcu na PS3). W mojej topce ever jest tylko Bioshock czasowy eks z twojej listy i U2, Motorstorm 2 i TLOU, oraz SMG1, SMG2 i DKCR, wygrało PS3! Nie umniejszam zasługom 360ki, wniosła do branży wchuj, jednie w dupie mam gamescore, czy pucharki. Jednak PS3 pod koniec generacji 360kę dogoniło. Tak, zapomniałem, kinect to było coś, lepsze niż całe Wii, czy jakieś śmieszne “dildo” na PS3. Mimo to i tak lepiej się bawiłem na Xboxie pierwszym, Ninja Gaiden > NG2, PGR2 > PGR4 > PGR3. Halo 2 > Halo 1 > Halo3. Edytowane 5 marca5 mar przez zdrowywariat
Opublikowano 5 marca5 mar Ile ty faktycznie przesiedziałeś z tym X360? Bo mam wrażenie, że coś niewiele.
Opublikowano 5 marca5 mar 11 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Ile ty faktycznie przesiedziałeś z tym X360? Bo mam wrażenie, że coś niewiele. Grałem w Gearsy multi z kumplami, jedno z najlepszych ever, dużo grałem w FM2, podobało mi się, tuningowałem auta, malowałem itd., w PGR3 i 4, przeszedłem Bioshocka 2 razy i sequel, w PESa któregoś grałem z kumplami, bo na PS3 była lipa, żeby nie powiedzieć padaka, do którejś tam części, przeszedłem nawet Halo3, Perfect Darka Zero, Pinatę, trochę tego było, zgadzam się, 360ka była ważna dla branży, choć chujowo, że się tak psuła. No ale przeszedłem też U2 4 razy i TLOU 4 (8 w sumie), a od Motorstorma nie mogłem się oderwać, męczyłem jedynkę i dwójkę godzinami, a w edytorze LBP spędziłem chyba z 1000h, w LBP2 stworzyłem Connect Four z możliwością gry z CPU (3 miechy nad tym siedziałem), gdy kółkiem i krzyżykiem się wszyscy podniecali w LBP1. Najlepiej w tamtej generacji bawiłem się na PS3, moim zdaniem to mocno niedoceniona konsola z super eksami i hidden gemami, dużo ludzi nawet teraz PS3 kupuje i nadrabia znakomite gry! Edytowane 5 marca5 mar przez zdrowywariat
Opublikowano 5 marca5 mar daj liste hidden gemów, ale nie takich mendrkowych. Może wgram sobie HEN i coś bym pyknął.
Opublikowano 5 marca5 mar To wciąż twoje odczucia, a realnie mamy fakty - X360 nadało tempo tej generacji. Chociaż i tak szacunek, że chociaż trochę (bo patrząc na listę to faktycznie trochę) pograłeś na X360. Ja nie wymienię nawet jednej gry z PlayStation3 którą mogę wspominać z rozrzewnieniem, chociaż najlepiej wspominam fl0w - tak „genialna” jest w moich oczach biblioteka konsoli którą trzeba było ratować zaoraniem PSP. Na tym forum są jednak ludzie którzy całą generację przesiedzieli na PS3 i świadomie nie wybrali Xboxa. surrealistyczne
Opublikowano 5 marca5 mar 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): To wciąż twoje odczucia, a realnie mamy fakty - X360 nadało tempo tej generacji. Chociaż i tak szacunek, że chociaż trochę (bo patrząc na listę to faktycznie trochę) pograłeś na X360. Na tym forum są jednak ludzie którzy całą generację przesiedzieli na PS3 i świadomie nie wybrali Xboxa. surrealistyczne To była super konsola, ale nie tylko gry mają wpływ na to, co się nam podoba, a czas w jakim się znajdujemy w życiu, przykład? Po przylocie do Irlandii z kumplami dużo grałem, miałem czas, mieszkałem z ekipą, dlatego Xbox dla mnie wygrał, nie tylko dzięki super eksom, czy też Ninja Gaiden, które wielbię, ale dzięki kanapowemu multi, co po N64 za młodu powtórzyło się drugi raz. Xbox był włączony 24h, grało się o piątaka (5e) nawet do 3 w nocy, w takie sztosy, jak PES5 (najpierw w szybszą czwórkę), w MotoGP2, w Virtua Tennis 2, czy we wspaniałe Def Jam: Fight for NY!
Opublikowano 5 marca5 mar wszedłem do działu ps3, a tam multiplatformy jak fallout 3 i dead space! Klapy zagarniały sobie gry do działu? Co za pojebana akcja.
Opublikowano 5 marca5 mar Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Microsoft wraz z X360 wprowadził na salony gry indie, cyfrową dystrybucję, uczynił komunikację bezprzewodową standardem i online na konsolach doświadczeniem które nie wymagało wysyłania listu z prośbą o rejestrację do krajowego oddziału producenta konsoli. Growo praktycznie w każdym roku swojego istnienia X360 otrzymywał kilka potężnych exów: 2006 - Gearsy i Obliviona, Dead Rising 2007 - Bioshocka, Halo3, Mass Effecta, Forzę Motorsport 2, Project Gotham Racing 4, Lost Planet 2008 - Braid, Gears 2, Fable 2, Left 4 Dead, Lost Odyssey 2009 - Forzę 3, Left 4 Dead 2, Shadow Complex, Halo 3 ODST 2010 - Halo Reach, Splinter Cell Conviction 2011 - Forzę 3, Gears 3, 2012 - Halo 4, Forza Horizon Różnorodność! Do tego dodaj najlepsze wersje multiplatform, ekskluzywne dodatki do GTA4, nawet Kinect rozjechał popularnością Move'a i EyeToya, a ty pierdolisz coś o dwóch exach na krzyż!! PlayStation 3 to przy Xboxie 360 był zwykły pierd. Generacja siódma to generacja dominacji Xboxa do którego PlayStation 3 ledwo dorównało mając za sobą jeszcze calutką Japonię, a ostatecznie omal nie położyło Sony kompletnie, a ty jeszcze umniejszasz Xbox360. TO jest dopiero nieporozumienie! 2010 to najlepszy rok w giereczkowie - Halo Reach, Red Dead Redemption, Mass Effect 2, Starcraft 2, God of War 3, AC Brotherhood, Civilization 5, Bayonetta, Darksiders, Stalker Zew Prypeci, Bioshock 2, Dantes Inferno, Heavy Rain, Final Fantasy XIII, Just Cause 2, Skate 3, Nier, Alan Wake, Alpha Protocol, Mafia 2, Amnesia, Dead Rising 2, Castlevania Lords of Shadow, Fallout New Vegas, Vanquish, Fable 3, COD Black Ops Że o najlepszych indykach nie wspomnę (Limbo, Cave Story, Super Meat Boy, Castle Crashers)
Opublikowano 6 marca6 mar 14 godzin temu, Paolo de Vesir napisał(a): Trzeba przyznać, że MS dostarcza Sony takie wsparcie, że konsolę można przemianować na Microsoft PlayStation 5. Sprytny plan zakłada, że zniszczą konkurencję od środka, ukazując ułomność Sony. Kiedy sami gracze wybierać będą gry MSu nad te Sony i spadną niebieskim przychody to Xbox wykupi podupadającego giganta, kończąc ostatecznie markę która zakończyć się powinna była na PS3. To tylko pokazuje w jakiej dupie jest sony ze swoimi grami, że nastały takie czasy, żeby ms musiał supportować gierkami, co by ta niebieska spierdolina się nie zesrała.
Opublikowano 6 marca6 mar 6 minut temu, Faka napisał(a): To tylko pokazuje w jakiej dupie jest sony ze swoimi grami, że nastały takie czasy, żeby ms musiał supportować gierkami, co by ta niebieska spierdolina się nie zesrała. Idąc tym tropem można powiedzieć że gaming na PC jest w jeszcze większej dupie bo MS i Sony muszą supportować ich gierkami. Ale to zły trop. A bardziej pierdolenie głupot.
Opublikowano 6 marca6 mar Teraz, LiŚciu napisał(a): A bardziej pierdolenie głupot. Bardziej ból tyłka
Opublikowano 6 marca6 mar Liściu, a jak oceniłbyś obecną kondycję Sony wyłączając z równania gierki MSu (bo przecież gówna i nikt nie chce w to grać)?
Opublikowano 6 marca6 mar Kondycja? Stabilna. Gierki MSu? Fajnie że będą, zwłaszcza że sporo na Sonce jednoplatformowców. Ja co chce od MS ogrywam na xboxach.
Opublikowano 6 marca6 mar 4 minuty temu, Bzduras napisał(a): Liściu, a jak oceniłbyś obecną kondycję Sony wyłączając z równania gierki MSu (bo przecież gówna i nikt nie chce w to grać)? Kondycja jest taka, że opierdala zielone pęto i robi to dobrze, patrząc jak się rzucili na czteroletnią grę FH5. Zaraz chapną kutasa takiego, że dupami będą klaskać jak zobaczą Gearsy na kurwistejszyn pięć. Na ten rok to Sony ma tylko DS2. Jeszcze nie potwierdzone, ale zobaczymy 9 marca jak podadzą.
Opublikowano 6 marca6 mar Przecież FH5 to bardzo dobra gra. Nie wiem czemu się dziwisz że się na nią rzucili. Tak samo gearsy.
Opublikowano 6 marca6 mar No, jak mieli tylko chujowe de cru to nie dziwne, że się rzucili jak wygłodniałe wilki. Tyle lat musieli czekać, aż w końcu poznają, co to są za racery.
Opublikowano 6 marca6 mar 8 minut temu, LiŚciu napisał(a): Kondycja? Stabilna. No trochę bym się pokłócił, ale skoro dwie autorskie gierki na rok po pięciu latach życia konsoli to stabilna sytuacja to okej. 8 minut temu, Faka napisał(a): patrząc jak się rzucili na czteroletnią grę Przypomnij mi co się działo po premierze Death Stranding na Xboxa, bo trochę zapomniałem - wysublimowani koneserzy nowości powiedzieli "ja pierdolę, jakie stare gówno xDDDDD pierdolcie się, nie kupuję" czy tam coś innego się zadziało? Pamięć już nie ta, pomusz pliska Co do sonki jeszcze, no to nie nastawiajcie się na TLoU3: Cytat “I was waiting for this question,” Druckmann says, sighing, when I bring up the prospect of a third game. “I guess the only thing I would say is don’t bet on there being more of ‘Last of Us.’ This could be it.” https://variety.com/2025/tv/news/the-last-of-us-season-2-abby-video-game-changes-backlash-1236327786/ Ale tak, stabilnie, jest dobrze, dobrze chłopaki robią, jest git, dobry przekaz leci. Macie tu serial, zaraz kolejny serial, gierki? No może jak się Days Gone Remastered z ulepszonym photo mode sprzeda to coś pomyślimy, także wyskoczcie z trzech i pół bomby za niepotrzebny remaster. xoxo much love for the players <3
Opublikowano 6 marca6 mar Klapy rzucają się na każdą grę MSu, bo to zajebiście dobre gierki o czym mówiono od zawsze. Tylko klapom religia nie pozwalała posiadać drugiej konsoli.
Opublikowano 6 marca6 mar Szybko to się zmienia. Xbox ostatnie 4 lata sraka total. To że ten rok Sony ma hujowy to nie znaczy że zawsze tak będzie Bądźmy jednak poważni
Opublikowano 6 marca6 mar Teraz, drozdu7 napisał(a): Xbox ostatnie 4 lata sraka total. To że ten rok Sony ma hujowy to nie znaczy że zawsze tak będzie Powiedzialbym, że Sony ma chujówke od końca 2022 roku, a nie od roku, a MS w tym czasie miał jedynie rok posuchy, a sam sypie grą za grą. I to nie tylko cinematic template, a racerami, strategiami, zręcznościówkami, nawet coś dla fanów Sony The Game w postaci Hellblade2. MS dosłownie rozjebuje ofertę Sony w drobny mak.
Opublikowano 6 marca6 mar Nie wiem Bzduras co za matrix Ciebie otacza, ale ja jako posiadacz Sonki przez ostani rok ograłem sobie Finala 7 którego nie ma na innych konsolach, SH2 którego nie ma innych konsolach. Do tego jeszcze był Stellar Blade którego nie ma na innych konsolach. No i chyba nadal Wukong jest tylko dostępna na Sonce więc nie ma tej gry na innych konsolach. Możesz sobie tam gryźć kraty ze niby to nie devi od Sony ale … jak chcesz zagrać w te gry musisz mieć sonke.
Opublikowano 6 marca6 mar O kurwa Wezyr wybacz ale tym razem nie będę głosicielem wielkiego sukcesu Xboxa xd
Opublikowano 6 marca6 mar 1 minutę temu, Szermac napisał(a): MicroSoft zwycięzcą totalnym! Teraz nawet wygrał serca klapów, ale to ja od X360 mówiłem, że to lepsza platforma.