Opublikowano 6 marca6 mar Z racji tego, ze koledzy girsup i zdrowy polecali Switcha jako najpotezniejszy I najlepszy sprzet do grania, uwierzylem I zakupilem sobie Borderlands 3 no I panowie, w to sie nie da grac ciagle wywalanie do pulpitu i 15 FPS, no ludzie, jak Switch 2 bedzie oferowal taka moc to podziekuje.
Opublikowano 6 marca6 mar 36 minut temu, Hanza71 napisał(a): Z racji tego, ze koledzy girsup i zdrowy polecali Switcha jako najpotezniejszy I najlepszy sprzet do grania, uwierzylem I zakupilem sobie Borderlands 3 no I panowie, w to sie nie da grac ciagle wywalanie do pulpitu i 15 FPS, no ludzie, jak Switch 2 bedzie oferowal taka moc to podziekuje. Nie kłam, nie kupiłeś tylko wyszukałeś najbardziej wymagającą grę żeby sobie coś takiego napisać
Opublikowano 6 marca6 mar Jest to biore myslalem ze bedzie ok to stara gra a tu jakis crap, a gram na pro od 8bit
Opublikowano 6 marca6 mar 22 minuty temu, Hanza71 napisał(a): Jest to biore myslalem ze bedzie ok to stara gra a tu jakis crap, a gram na pro od 8bit Co to za gówno kupujesz na Switcha? xD Jakie gatunki lubisz to coś polecę? edit: widzę, że posiadasz też konsolę Sony i Microsoftu? Borderlandsy to raczej tam powinieneś ogrywać. Switch to głównie gry Nintendo i indyki, bo przenośnie wchodzą najlepiej, jeśli nie masz Steam Decka lub czegoś w tym stylu. Edytowane 6 marca6 mar przez zdrowywariat
Opublikowano 6 marca6 mar Godzinę temu, GearsUp napisał(a): Nie kłam, nie kupiłeś tylko wyszukałeś najbardziej wymagającą grę żeby sobie coś takiego napisać Co żeś chłopu polecił? Przez Ciebie i mnie się oberwało! Serio myślałem, że sobie bekę kręci, aż zobaczyłem menu… he made my day xD
Opublikowano 6 marca6 mar 8 minutes ago, Beelzeboss said: typ kupił borderlandsy i youtube to forum jak zawsze w formie. Dla ciebie per Pan pecie z mulikonta.
Opublikowano 6 marca6 mar O faktycznie kupił xD teraz patrzę to fpsy latają tu między 30 a 60 to na Switchu 2 będzie sztywne 60
Opublikowano 6 marca6 mar @Hanza71co jeszcze wziąłeś na początek? Z tego co widzę, oprócz Borderlandsów, jeszcze Poksy i Mario Party, nie umniejszając tym grom to nie był dobry wybór. Wystarczyło wejść do działu Nintendo i zapytać, co inni polecają, wymienić gatunki, które lubisz i tyle.
Opublikowano 6 marca6 mar 8 minutes ago, zdrowywariat said: @Hanza71co jeszcze wziąłeś na początek? Z tego co widzę, oprócz Borderlandsów, jeszcze Poksy i Mario Party, nie umniejszając tym grom to nie był dobry wybór. Wystarczyło wejść do działu Nintendo i zapytać, co inni polecają, wymienić gatunki, które lubisz i tyle. Mam jeszcze taki szrot, ale pewnie chodzi tak samo jak BL3
Opublikowano 6 marca6 mar 11 minut temu, Hanza71 napisał(a): Mam jeszcze taki szrot, ale pewnie chodzi tak samo jak BL3 Kupiłeś świadomie te gry, zrobiłeś jakiś research, czy spontanicznie wziąłeś Switcha, a z gier co popadnie, czy to co pani za ladą polecała? Myślę, że na początek najlepszym wyborem byłby po prostu dwupak: Breath of the Wild i Super Mario Odyssey + jeśli chciałbyś coś więcej to Luigi’s Mansion 3. Widzę też Mario Party, więc wnioskuję, że szukałeś też czegoś do co-opa i choć to ponoć najlepsze Mario Party to nie wiem, czy nie lepsze byłoby Super Mario Bros. Wonder? Edytowane 6 marca6 mar przez zdrowywariat
Opublikowano 6 marca6 mar Nie słuchaj go Hanza81Pl Gość nie miał wiiu gówno wie o nintendo. Lepiej żula podpytać o gry wielkiego N niż tego wampira
Opublikowano 6 marca6 mar Teraz, Pupcio napisał(a): Nie słuchaj go Hanza81Pl Gość nie miał wiiu gówno wie o nintendo. Lepiej żula podpytać o gry wielkiego N niż tego wampira Próbuję mu pomóc, bo wygląda mi to na spontaniczne, nieświadome zakupy.
Opublikowano 6 marca6 mar Ja Nintendo trzymam tylko dla Poksow i Xenoblade, Borderki to moje guilty pleasure, ograne dawno na Playstation, kupilem sobie bo wychodzi 4, no ale takiego gowna jak 3 to sie nie spodziewalem, zdrowy dzieki za polecajki, Zeldy to nie moj klimat, a inne gierki mam.
Opublikowano 6 marca6 mar Cwelotendo ma tylko dwie warte gierki do ogrania, jest to Zelda i Mario, reszta do wyjebania i do pszoku na palarnię.
Opublikowano 6 marca6 mar Faka trochę taki Trump, pewnie narzuciłby jeszcze wyższe taryfy chinolom żeby Switch 2 kosztował więcej
Opublikowano 6 marca6 mar 15 minut temu, Hanza71 napisał(a): Ja Nintendo trzymam tylko dla Poksow i Xenoblade. Z jednej strony piszesz, że Nintendo trzymasz dla Poksów i Xenoblade, a z drugiej wygląda to tak, jakbyś nigdy w nie nie grał: 50 minut temu, Hanza71 napisał(a): Mam jeszcze taki szrot, ale pewnie chodzi tak samo jak BL3 Zwykle trzyma się to w co się już grało, co się zna, no chyba, że grałeś w którąś część na WiiU, a kolejne dokupiłeś na Switcha. Dlaczego przed zakupem najpierw nie poczytałeś, jak się Borderlandsy na Switchu mają? Są spoko multiplatformy, taki Alien Isolation najlepiej działa na Switchu, ale są też leniwe i nie warte zachodu. Edytowane 6 marca6 mar przez zdrowywariat
Opublikowano 6 marca6 mar 9 minut temu, zdrowywariat napisał(a): ale są też leniwe i nie warte zachodu. No jak ich własne marki jak zelda echoes of wisdom XDD. Takiego pokazu slajdu to już dawno nie widziałem, cud, że te cwelotendo jest jeszcze w stanie uciągnąć taką paintową grafikę XD
Opublikowano 6 marca6 mar Beke sobie krecilem, bo temat przymiera a tu sie ludzie o Borderlands I YouTube zesrali.