Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Z racji tego, ze koledzy girsup i zdrowy polecali Switcha jako najpotezniejszy I najlepszy sprzet do grania, uwierzylem I zakupilem sobie Borderlands 3 no I panowie, w to sie nie da grac ciagle wywalanie do pulpitu i 15 FPS, no ludzie, jak Switch 2 bedzie oferowal taka moc to podziekuje.

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 614,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
36 minut temu, Hanza71 napisał(a):

Z racji tego, ze koledzy girsup i zdrowy polecali Switcha jako najpotezniejszy I najlepszy sprzet do grania, uwierzylem I zakupilem sobie Borderlands 3 no I panowie, w to sie nie da grac ciagle wywalanie do pulpitu i 15 FPS, no ludzie, jak Switch 2 bedzie oferowal taka moc to podziekuje.

Nie kłam, nie kupiłeś tylko wyszukałeś najbardziej wymagającą grę żeby sobie coś takiego napisać

Opublikowano

Gość ma za swoje, kupuje nintendo żeby grać w takie gówno mdr

Opublikowano
22 minuty temu, Hanza71 napisał(a):

spacer.png

Jest to biore myslalem ze bedzie ok to stara gra a tu jakis crap, a gram na pro od 8bit

Co to za gówno kupujesz na Switcha? xD

Jakie gatunki lubisz to coś polecę?

edit: widzę, że posiadasz też konsolę Sony i Microsoftu? Borderlandsy to raczej tam powinieneś ogrywać. Switch to głównie gry Nintendo i indyki, bo przenośnie wchodzą najlepiej, jeśli nie masz Steam Decka lub czegoś w tym stylu.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
Godzinę temu, GearsUp napisał(a):

Nie kłam, nie kupiłeś tylko wyszukałeś najbardziej wymagającą grę żeby sobie coś takiego napisać

Co żeś chłopu polecił? Przez Ciebie i mnie się oberwało! Serio myślałem, że sobie bekę kręci, aż zobaczyłem menu…

he made my day xD

Opublikowano

8 minutes ago, Beelzeboss said:

typ kupił borderlandsy i youtube :kekw: to forum jak zawsze w formie.

Dla ciebie per Pan pecie z mulikonta.

Opublikowano

O faktycznie kupił xD teraz patrzę to fpsy latają tu między 30 a 60

to na Switchu 2 będzie sztywne 60 

Opublikowano

@Hanza71co jeszcze wziąłeś na początek? Z tego co widzę, oprócz Borderlandsów, jeszcze Poksy i Mario Party, nie umniejszając tym grom to nie był dobry wybór. Wystarczyło wejść do działu Nintendo i zapytać, co inni polecają, wymienić gatunki, które lubisz i tyle.

Opublikowano
8 minutes ago, zdrowywariat said:

@Hanza71co jeszcze wziąłeś na początek? Z tego co widzę, oprócz Borderlandsów, jeszcze Poksy i Mario Party, nie umniejszając tym grom to nie był dobry wybór. Wystarczyło wejść do działu Nintendo i zapytać, co inni polecają, wymienić gatunki, które lubisz i tyle.

spacer.png

Mam jeszcze taki szrot, ale pewnie chodzi tak samo jak BL3

Opublikowano
11 minut temu, Hanza71 napisał(a):

spacer.png

Kupiłeś świadomie te gry, zrobiłeś jakiś research, czy spontanicznie wziąłeś Switcha, a z gier co popadnie, czy to co pani za ladą polecała?

Myślę, że na początek najlepszym wyborem byłby po prostu dwupak:

Breath of the Wild i Super Mario Odyssey + jeśli chciałbyś coś więcej to Luigi’s Mansion 3. Widzę też Mario Party, więc wnioskuję, że szukałeś też czegoś do co-opa i choć to ponoć najlepsze Mario Party to nie wiem, czy nie lepsze byłoby Super Mario Bros. Wonder?

Opublikowano

Nie słuchaj go Hanza81Pl Gość nie miał wiiu gówno wie o nintendo. Lepiej żula podpytać o gry wielkiego N niż tego wampira

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał(a):

Nie słuchaj go Hanza81Pl Gość nie miał wiiu gówno wie o nintendo. Lepiej żula podpytać o gry wielkiego N niż tego wampira

Próbuję mu pomóc, bo wygląda mi to na spontaniczne, nieświadome zakupy.

Opublikowano

Ja Nintendo trzymam tylko dla Poksow i Xenoblade, Borderki to moje guilty pleasure, ograne dawno na Playstation, kupilem sobie bo wychodzi 4, no ale takiego gowna jak 3 to sie nie spodziewalem, zdrowy dzieki za polecajki, Zeldy to nie moj klimat, a inne gierki mam.

Opublikowano

Cwelotendo ma tylko dwie warte gierki do ogrania, jest to Zelda i Mario, reszta do wyjebania i do pszoku na palarnię. 

Opublikowano

Faka trochę taki Trump, pewnie narzuciłby jeszcze wyższe taryfy chinolom żeby Switch 2 kosztował więcej

Opublikowano
15 minut temu, Hanza71 napisał(a):

Ja Nintendo trzymam tylko dla Poksow i Xenoblade.

Z jednej strony piszesz, że Nintendo trzymasz dla Poksów i Xenoblade, a z drugiej wygląda to tak, jakbyś nigdy w nie nie grał:

50 minut temu, Hanza71 napisał(a):

spacer.png

Zwykle trzyma się to w co się już grało, co się zna, no chyba, że grałeś w którąś część na WiiU, a kolejne dokupiłeś na Switcha.

Dlaczego przed zakupem najpierw nie poczytałeś, jak się Borderlandsy na Switchu mają? Są spoko multiplatformy, taki Alien Isolation najlepiej działa na Switchu, ale są też leniwe i nie warte zachodu. 

Opublikowano
9 minut temu, zdrowywariat napisał(a):

ale są też leniwe i nie warte zachodu. 

No jak ich własne marki jak zelda echoes of wisdom XDD. Takiego pokazu slajdu to już dawno nie widziałem, cud, że te cwelotendo jest jeszcze w stanie uciągnąć taką paintową grafikę XD

Opublikowano

Faka? To ten gość co się jara murzynem w japonii? Haha bez jaj