Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Ty tam siedź cicho, bo taki z Ciebie koneser gierkowy, co nie ruszył SH XD

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 614,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Sh? To ta seria co nie dobiła nigdy do 90% jo? A to nie chce :) 

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał(a):

Sh? To ta seria co nie dobiła nigdy do 90% jo? A to nie chce :) 

SH2 to kozag gierka, dla wielu top żyćka, w tym dla mnie, no ale na twoim lapku nie poleci.

Opublikowano

Wiecie że faka i jimmy z własnej nieprzymuszonej (chyba?) woli kupią to gówno za 350zł i dadzą rade w to grać dłużej niż godzine? :dynia: 20min na przewijaniu to była tortura!

Teraz, zdrowywariat napisał(a):

SH2 to kozag gierka, dla wielu top żyćka, w tym dla mnie, no ale na twoim lapku nie poleci.

Poleci kumplu ale mega się boje takich mglistych miast ze straszydłami niestety toksyczne forum tego nie zrozumie ale ja się nie przejmuje i jade dalej

Opublikowano
5 minut temu, Pupcio napisał(a):

Poleci kumplu ale mega się boje takich mglistych miast ze straszydłami niestety toksyczne forum tego nie zrozumie ale ja się nie przejmuje i jade dalej

Chyba, że tak, no ja parę razy podskoczyłem xD

Opublikowano
25 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

image.thumb.png.ad9d366b2970ee1b202bc19fd6f241df.png

Widać, że czasami nikt nic nie sprawdza xD 

Jakaś inna technika AA na PS5 ale i na Series X bo tam też ponoć jest gładko

Opublikowano

Już za niecały miesiąc jedno z największych wydarzeń w dziejach branży :banderas:

Pomyśleć, że Ubisoft stworzył kiedyś Splinter Cella trylogię ze wspaniałą trójeczką. Że EA ze swoim EA Big wydawało świetne gry, a nie tylko Fifkę. Nie tylko Sony się stacza, ale też inni.

Opublikowano

Polecicie jakąś grę AA jak RoboCop: Rogue City lepszą od Sony-Ubisofciaków AAA typu:

Horizon Forbidden West

Days Gone

GOW Ragnarok

Spider-Man 2

I lepszą od „eksów”-średniaków AAA pana Sponsora na 6-7?

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
7 godzin temu, zdrowywariat napisał(a):

Polecicie jakąś grę AA jak RoboCop: Rogue City lepszą od Sony-Ubisofciaków AAA typu:

Horizon Forbidden West

Days Gone

GOW Ragnarok

Spider-Man 2

Terminatora ograj od tej samej ekipy. Oczywiscie razem z DLC. Pieknie uzupelnia sie z terminatorem 1 i 2

Opublikowano
25 minut temu, Pierre Deck napisał(a):

Terminatora ograj od tej samej ekipy. Oczywiscie razem z DLC. Pieknie uzupelnia sie z terminatorem 1 i 2

Dawno ograny :)

Opublikowano
7 godzin temu, zdrowywariat napisał(a):

Horizon Forbidden West

Days Gone

GOW Ragnarok

Spider-Man 2

The Thaumaturge.

Opublikowano
8 hours ago, zdrowywariat said:

Horizon Forbidden West

Days Gone

GOW Ragnarok

Spider-Man 2

Split Faction, It Takes Two.

Opublikowano
1 godzinę temu, Rozi napisał(a):

The Thaumaturge.

Sprawdzę.

1 godzinę temu, drozdu7 napisał(a):

Plague Tale 1i2 zdecydowanie 

Jestem bodajże w 7 chapterze w pierwszej części, na chwilę przerwałem, bo wkręciłem się w indyki xD

Godzinę temu, Czoperrr napisał(a):

Split Faction, It Takes Two.

Mam na samej górze wishlisty.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Wróciłem sobie do Gearsow Hivebusters i tak sobie myślę, czy Smiecstion PRO dostało jakikolwiek tytuł, który byłby tak dopracowany graficznie i tak płynnie śmigał?