Opublikowano 6 marca6 mar 8 minut temu, Faka napisał(a): Takiego pokazu slajdu to już dawno nie widziałem, serio tak słabo to działa?
Opublikowano 6 marca6 mar 2 minuty temu, Pupcio napisał(a): Sh? To ta seria co nie dobiła nigdy do 90% jo? A to nie chce SH2 to kozag gierka, dla wielu top żyćka, w tym dla mnie, no ale na twoim lapku nie poleci.
Opublikowano 6 marca6 mar Wiecie że faka i jimmy z własnej nieprzymuszonej (chyba?) woli kupią to gówno za 350zł i dadzą rade w to grać dłużej niż godzine? 20min na przewijaniu to była tortura! Teraz, zdrowywariat napisał(a): SH2 to kozag gierka, dla wielu top żyćka, w tym dla mnie, no ale na twoim lapku nie poleci. Poleci kumplu ale mega się boje takich mglistych miast ze straszydłami niestety toksyczne forum tego nie zrozumie ale ja się nie przejmuje i jade dalej
Opublikowano 6 marca6 mar 5 minut temu, Pupcio napisał(a): Poleci kumplu ale mega się boje takich mglistych miast ze straszydłami niestety toksyczne forum tego nie zrozumie ale ja się nie przejmuje i jade dalej Chyba, że tak, no ja parę razy podskoczyłem xD
Opublikowano 6 marca6 mar 25 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Widać, że czasami nikt nic nie sprawdza xD Jakaś inna technika AA na PS5 ale i na Series X bo tam też ponoć jest gładko
Opublikowano 7 marca7 mar Assassin na pewno będzie lepszy niż ostatnie gry od stajni ekhem obory majkroszitu.
Opublikowano 7 marca7 mar Ale to nie poziom Sonki, bo Sonka jak zrobi ubisofciaka to jest inny poziom.
Opublikowano 7 marca7 mar Już za niecały miesiąc jedno z największych wydarzeń w dziejach branży Pomyśleć, że Ubisoft stworzył kiedyś Splinter Cella trylogię ze wspaniałą trójeczką. Że EA ze swoim EA Big wydawało świetne gry, a nie tylko Fifkę. Nie tylko Sony się stacza, ale też inni.
Opublikowano 7 marca7 mar Polecicie jakąś grę AA jak RoboCop: Rogue City lepszą od Sony-Ubisofciaków AAA typu: Horizon Forbidden West Days Gone GOW Ragnarok Spider-Man 2 I lepszą od „eksów”-średniaków AAA pana Sponsora na 6-7? Edytowane 7 marca7 mar przez zdrowywariat
Opublikowano 7 marca7 mar 7 godzin temu, zdrowywariat napisał(a): Polecicie jakąś grę AA jak RoboCop: Rogue City lepszą od Sony-Ubisofciaków AAA typu: Horizon Forbidden West Days Gone GOW Ragnarok Spider-Man 2 I lepszą od „eksów”-średniaków AAA pana Sponsora na 6-7? Terminatora ograj od tej samej ekipy. Oczywiscie razem z DLC. Pieknie uzupelnia sie z terminatorem 1 i 2
Opublikowano 7 marca7 mar 25 minut temu, Pierre Deck napisał(a): Terminatora ograj od tej samej ekipy. Oczywiscie razem z DLC. Pieknie uzupelnia sie z terminatorem 1 i 2 Dawno ograny
Opublikowano 7 marca7 mar 7 godzin temu, zdrowywariat napisał(a): Polecicie jakąś grę AA jak RoboCop: Rogue City lepszą od Sony-Ubisofciaków AAA typu: Horizon Forbidden West Days Gone GOW Ragnarok Spider-Man 2 I lepszą od „eksów”-średniaków AAA pana Sponsora na 6-7? The Thaumaturge.
Opublikowano 7 marca7 mar 8 hours ago, zdrowywariat said: Polecicie jakąś grę AA jak RoboCop: Rogue City lepszą od Sony-Ubisofciaków AAA typu: Horizon Forbidden West Days Gone GOW Ragnarok Spider-Man 2 I lepszą od „eksów”-średniaków AAA pana Sponsora na 6-7? Split Faction, It Takes Two.
Opublikowano 7 marca7 mar 1 godzinę temu, Rozi napisał(a): The Thaumaturge. Sprawdzę. 1 godzinę temu, drozdu7 napisał(a): Plague Tale 1i2 zdecydowanie Jestem bodajże w 7 chapterze w pierwszej części, na chwilę przerwałem, bo wkręciłem się w indyki xD Godzinę temu, Czoperrr napisał(a): Split Faction, It Takes Two. Mam na samej górze wishlisty. Edytowane 7 marca7 mar przez zdrowywariat
Opublikowano 8 marca8 mar Wróciłem sobie do Gearsow Hivebusters i tak sobie myślę, czy Smiecstion PRO dostało jakikolwiek tytuł, który byłby tak dopracowany graficznie i tak płynnie śmigał?
Opublikowano 8 marca8 mar Forza Horizon 5 na PS5 będzie wymagała konta Xbox Live, koń trojański wjeżdża na pełnej