Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

A to chyba niewiele zmienia co? Bo chyba nie będą lecieć trofea i achievmenty jednocześnie?;)

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 614,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Przynajmniej zieloni jakieś gry dostarczają ;)

Opublikowano

Gram sobie na ROGu Ally mojego szwagra-to-be i przez tych bydlaków z Nintendo odruchowo próbuje aktywować wszystkie opcje przyciskiem B. :/ Mam nadzieję, że przy S2 pójdą po rozum do głowy i naprawią ten zjebany układ przycisków ze Switxha.

Opublikowano

Dreamcast pierwszy odwrócił i umarł, Xbox też umiera, kto się sprzeciwia temu układowi kończy na cmentarzu :)

Opublikowano

Pablo jak tam Awowed? Robisz 100%, game+, czy jak? Ja w Laice mam już 90h, a jestem dopiero w ostatniej miejscówce  i będę robił na 100%. Myślisz, że w 120h się zmieszczę? :)

Opublikowano

Zajebiści są w Laice bossy, pierwsi dwa trochę niewykorzystany potencjał, bo są za łatwi, ale trzeci, czwarty i piąty to złoto :banderas:

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Zajebiste, a końcówka drugiego aktu to ciarki. Dopiero się rozkręca, a mam już prawie 80h na liczniku!

Cieszę się. Nie chciej jakie story jest w Laice, jaka naturalna jest relacja Laiki z Puppy. Postacie mają własną tożsamość, samo story ma vibe pierwszego TLOU. To co się zadziało w pewnym momencie, grubo :obama:

Opublikowano
9 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Jezu Zdrowy każdy ma w huju Twoja Lalajke czy co Ty tam grasz xd

Sorry, to przez emocje, bo poza małymi błędami technicznymi ta gra to sztos.

Opublikowano

Digital Foundry bez litości dla PS5 Pro

Opublikowano
12 minut temu, Beelzeboss napisał(a):

Najbardziej niepotrzebny sprzet ever. Trzeba miec z bania cos nie tak, zeby to kupic.

Czułbym się jakby ktoś wyjebał mi wała, gdybym kupił.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Temat PS5 PRO martwy jak i sama konsola. Na rynku jest już sprzęt który można nazwać PS5/XSX Pro i nazywa się PC. Może i 3.5K nie da nam spektakularnych efektów, ale nie dał ich przecież już PS5PRO, a to zamknięte pudło. Dobrze, że się wyleczyłem z pomysłu kupienia tego gówna.

Opublikowano

Kilku forumowych frajerów kupiło? Kupiło, sony swoje zawsze zarobi na tych durniach xD

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Temat PS5 PRO martwy jak i sama konsola. Na rynku jest już sprzęt który można nazwać PS5/XSX Pro i nazywa się PC. Może i 3.5K nie da dam spektakularnych efektów, ale nie dał ich przecież już PS5PRO, a to zamknięte pudło. Dobrze, że się wyleczyłem z pomysłu kupienia tego gówna.

Jak i tak poszedłbym na twoim miejscu do psychologia, że w ogóle przeszła Ci taka myśl przez głowę.

Mówi się, że każdy ma swoje pieniędze i niech sobie robi z nimi co chce, niby tak, ale ja patologii wspierał nie będę.

Spoiler

Klap nie zauważy, że został zrobiony w bambuko. Tak jak hazardzista, który jest na plusie. Znaczy się, chory zawsze będzie się wypierał.

Opublikowano

Potrzebowali beta testerów, czy ta technologia nada się w PS6.

Klaperstwo to zaburzenie, które powinno zostać wpisane na listę.