Opublikowano 8 marca8 mar A to chyba niewiele zmienia co? Bo chyba nie będą lecieć trofea i achievmenty jednocześnie?;)
Opublikowano 9 marca9 mar Gram sobie na ROGu Ally mojego szwagra-to-be i przez tych bydlaków z Nintendo odruchowo próbuje aktywować wszystkie opcje przyciskiem B. Mam nadzieję, że przy S2 pójdą po rozum do głowy i naprawią ten zjebany układ przycisków ze Switxha.
Opublikowano 9 marca9 mar Dreamcast pierwszy odwrócił i umarł, Xbox też umiera, kto się sprzeciwia temu układowi kończy na cmentarzu
Opublikowano 9 marca9 mar Pablo jak tam Awowed? Robisz 100%, game+, czy jak? Ja w Laice mam już 90h, a jestem dopiero w ostatniej miejscówce i będę robił na 100%. Myślisz, że w 120h się zmieszczę?
Opublikowano 9 marca9 mar Zajebiści są w Laice bossy, pierwsi dwa trochę niewykorzystany potencjał, bo są za łatwi, ale trzeci, czwarty i piąty to złoto
Opublikowano 9 marca9 mar 6 minut temu, zdrowywariat napisał(a): Pablo jak tam Awowed? Robisz 100%, game+, czy jak? Zajebiste, a końcówka drugiego aktu to ciarki. Dopiero się rozkręca, a mam już prawie 80h na liczniku!
Opublikowano 9 marca9 mar 10 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Zajebiste, a końcówka drugiego aktu to ciarki. Dopiero się rozkręca, a mam już prawie 80h na liczniku! Cieszę się. Nie chciej jakie story jest w Laice, jaka naturalna jest relacja Laiki z Puppy. Postacie mają własną tożsamość, samo story ma vibe pierwszego TLOU. To co się zadziało w pewnym momencie, grubo
Opublikowano 9 marca9 mar 9 minut temu, drozdu7 napisał(a): Jezu Zdrowy każdy ma w huju Twoja Lalajke czy co Ty tam grasz xd Sorry, to przez emocje, bo poza małymi błędami technicznymi ta gra to sztos.
Opublikowano 9 marca9 mar Najbardziej niepotrzebny sprzet ever. Trzeba miec z bania cos nie tak, zeby to kupic.
Opublikowano 9 marca9 mar 12 minut temu, Beelzeboss napisał(a): Najbardziej niepotrzebny sprzet ever. Trzeba miec z bania cos nie tak, zeby to kupic. Czułbym się jakby ktoś wyjebał mi wała, gdybym kupił. Edytowane 9 marca9 mar przez zdrowywariat
Opublikowano 9 marca9 mar Temat PS5 PRO martwy jak i sama konsola. Na rynku jest już sprzęt który można nazwać PS5/XSX Pro i nazywa się PC. Może i 3.5K nie da nam spektakularnych efektów, ale nie dał ich przecież już PS5PRO, a to zamknięte pudło. Dobrze, że się wyleczyłem z pomysłu kupienia tego gówna.
Opublikowano 9 marca9 mar Kilku forumowych frajerów kupiło? Kupiło, sony swoje zawsze zarobi na tych durniach xD
Opublikowano 9 marca9 mar 8 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Temat PS5 PRO martwy jak i sama konsola. Na rynku jest już sprzęt który można nazwać PS5/XSX Pro i nazywa się PC. Może i 3.5K nie da dam spektakularnych efektów, ale nie dał ich przecież już PS5PRO, a to zamknięte pudło. Dobrze, że się wyleczyłem z pomysłu kupienia tego gówna. Jak i tak poszedłbym na twoim miejscu do psychologia, że w ogóle przeszła Ci taka myśl przez głowę. Mówi się, że każdy ma swoje pieniędze i niech sobie robi z nimi co chce, niby tak, ale ja patologii wspierał nie będę. Spoiler Klap nie zauważy, że został zrobiony w bambuko. Tak jak hazardzista, który jest na plusie. Znaczy się, chory zawsze będzie się wypierał. Edytowane 9 marca9 mar przez zdrowywariat
Opublikowano 9 marca9 mar Największa beka jak piszą, że w niektóre gry lepiej grać w bazowej wersji. Super deal burwo!
Opublikowano 9 marca9 mar Potrzebowali beta testerów, czy ta technologia nada się w PS6. Klaperstwo to zaburzenie, które powinno zostać wpisane na listę. Edytowane 9 marca9 mar przez zdrowywariat
Opublikowano 9 marca9 mar Zwyczajnie zazdrościcie i nie rozumiecie że niektórzy po prostu lubią siadać na słoik
Opublikowano 9 marca9 mar 14 minut temu, drozdu7 napisał(a): Zwyczajnie zazdrościcie i nie rozumiecie że niektórzy po prostu lubią siadać na słoik Dac sie walic mozna tylko czerwonym, bo to przyjemnosc i zaden wstyd