Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Ej ale Krzysztof grałeś na Xboxie czy coś? Wiesz że on działa dokładnie tak jak PlayStation? Sa praktycznie takie same gry, są tytuły które są na pleju, są też takie które są na Xboxie. 

Ma też kilka innych atutów. 

To że polityka MS jest hujowa, to nie zmienia faktu że konsola jest bardzo dobrze i ma tonę gier (jak każdy sprzęt dziś). Odpisz

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 614,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
1 minute ago, drozdu7 said:

Ej ale Krzysztof grałeś na Xboxie czy coś? Wiesz że on działa dokładnie tak jak PlayStation? Sa praktycznie takie same gry, są tytuły które są na pleju, są też takie które są na Xboxie. 

To że polityka MS jest hujowa, to nie zmienia faktu że konsola jest bardzo dobrze i ma tonę gier (jak każdy sprzęt dziś). Odpisz

No hardware nie licząc pada o wiele lepszy, mam obie konsole.

Opublikowano
4 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

Cześć,
tak grałem, mało bo mało ale grałem u tego samego zatwardziałego użytkownika Xboxa co zawsze, zobaczyłem taki sam system konsoli jak w jego poprzednim Xbox One, dostałem do rąk tego samego pada co kiedyś gdy graliśmy na Xbox One. Nie zmieniło się zbyt wiele, trochę się czułem jakby mi kolega chciał pokazać gierki na nowej karcie graficznej. Pad jak zwykle głośny pierdolony szmelc. 

Opublikowano
24 minutes ago, drozdu7 said:

Cerny z miną "ale będę was yebau"

Fakturka już poszła od Sony żeby dziadek Cerny kolejne bajeczki opowiadał jakie to pro nie będzie dobre w roku gdzie zaraz wyjdzie next gen :D

Opublikowano
12 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Xbox 360 najlepsza stacjonarka w historii, nie zapraszam do dyskusji.

W sumie 360ka namieszała, sporo nowości wprowadziła, może to nienajlepsza stacjonarka, ale takie trochę PS1 tamtej generacji. Niestety Microsoft świetny grunt (Xbox/360ka) pod pokonanie Sony zjebał w kolejnej generacji, którą przegrał w 21s - to najszybszy knock out - tyle trwa filmik Sony na temat pożyczania gier.

Opublikowano

Zrzutekranu2025-03-11144609.png.fcbd6ee4e968cc1bc0278818805c63da.png

Nawet BaronXboxa, jeden z najbardziej zatwardziałych xbotów, weteran wojen konsolowych po stronie zielonych, opuszcza tonącą łajbę. Kto będzie następny, Paolo czy Daddy?

Opublikowano

Platforma dla graczy to niedziałający upscaller, sejwy w chmurze i nie taniejące exy. Wtedy jest ten KONSOLOWY PIEPRZ

Opublikowano

Xbox One :kekw: niesamowite, to istniało naprawdę. Ale beczka. Xbox wiadomo do wyjebana ale ten One :obama: ten to był dopiero kawałkiem jebiącego gówna. 

Opublikowano
Godzinę temu, Observer napisał(a):

Nawet BaronXboxa, jeden z najbardziej zatwardziałych xbotów, weteran wojen konsolowych po stronie zielonych, opuszcza tonącą łajbę. Kto będzie następny, Paolo czy Daddy?

Oho, mamy odpowiedź, zaczyna się myszkowanie w obozie Sony:

Zrzutekranu2025-03-11155806.png.7360f8f9a772eee4848fae319e803ff8.png

Opublikowano

To te gearsy trylogia to będzie remake, a nie zwykły remaster?

Opublikowano
44 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a):

Xbox One :kekw: niesamowite, to istniało naprawdę. Ale beczka. Xbox wiadomo do wyjebana ale ten One :obama: ten to był dopiero kawałkiem jebiącego gówna. 

Jedna z najgorszych konsol w historii, nawet nie byłem zainteresowany kupnem. Xbox pierwszy na zawsze w moim serduszku, 360ka dała radę, nad Xbox Series X myślałem, ale Spencer wybił mi konsolę z głowy, a Xbox One… Xbox co?

Opublikowano
32 minutes ago, zdrowywariat said:

Jedna z najgorszych konsol w historii, nawet nie byłem zainteresowany kupnem. Xbox pierwszy na zawsze w moim serduszku, 360ka dała radę, nad Xbox Series X myślałem, ale Spencer wybił mi konsolę z głowy, a Xbox One… Xbox co?

XSX plus Gamepass to obowiązek dla fanów indyków jak Ty, przemyśl to.

Opublikowano
2 godziny temu, Observer napisał(a):

Ale że eksy sprzedają konsole? Przecież ms by się nie pomylił, nutella wie lepiej bo ma dużo pieniążka!

Opublikowano
18 minut temu, Czoperrr napisał(a):

XSX plus Gamepass to obowiązek dla fanów indyków jak Ty, przemyśl to.

Niby tak, coś bym zaoszczędził, bo rocznie sprawdzam ich około 20-30, te które mnie interesują day1, a te, których nie jestem do końca pewien to kupuję w promce.

Ale lubię też pograć w indyki na małym ekranie, w samolocie itp., więc Xbox nie ma sensu, prędzej jakiś PC przenośniak, ale nigdy nie miałem PCta, od bajtla gram na konsolach, jeśli nie liczyć C64 i A500, więc też odpada.

Switch mi w zupełności wystarcza, na PS5 ograłem głównie remaki moich ulubionych survivalów, więc jestem w stanie tej konsoli się pozbyć, jeśli Switch 2 otrzyma DS1R, SH2R i RE4R.

Opublikowano

Kiedy na One’ie grałem w Ori, Cupheada, Sunseta czy Godrizona 4 to klapy grały w jakieś chujowe Drivecluby, Days Gone albo hypowaly inne zoltka pokroju The Order.

:kekw:

One to konsola dla konesera, nie dziwię się, że nie przyjęła się na forum.

Opublikowano

Niezły ból dupy o Sonke pro, jakby to był kurwa jakiś majątek potrzebny, żeby kupić sobie konsole, a ona kosztuje mniej niż dobry telefon :pawel:

Opublikowano
2 godziny temu, izon napisał(a):

To te gearsy trylogia to będzie remake, a nie zwykły remaster?

Niewiadomo niestety jeszcze.

Opublikowano
3 minuty temu, Shen napisał(a):

Niezły ból dupy o Sonke pro, jakby to był kurwa jakiś majątek potrzebny, żeby kupić sobie konsole, a ona kosztuje mniej niż dobry telefon :pawel:

Ale więcej niż dobra konsola. Klapy, nieprzyzwyczajone do myślenia, raczej nie widzą, że to nie z ceną jest główny problem.