Opublikowano 11 marca11 mar Haha co się sracie o jakąś złotą zbroje dla konia za dyche nic złego się nie stanie jak ją kupie. 2 dniowy wcześniejszy do gry za 50ziko? Jakoś kogoś stać to co w tym złego?! Bezużyteczny śmieć pro bez gier? Przecież to kosztuje mniej niż dobry telefon!
Opublikowano 11 marca11 mar Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Ale więcej niż dobra konsola. Klapy, nieprzyzwyczajone do myślenia, raczej nie widzą, że to nie z ceną jest główny problem. Problem nie jest cena. Problem nie są klapy. Problemem nawet nie jest zatwardziała bociarnia. Problemem są GRACZE NIEDZIELNI, którzy nie potrafią spojrzeć krytycznie na rynek, którzy nie mają szerokiej perspektywy. KLE KLE ps pro drogie KLE KLE trzeba być frajerem KLE KLE uuu wygląda gorzej niż na base PS5. A koneser gamingu? Koneser gamingu ze stoickim spokojem ogrywa hity na NAJPOTĘŻNIEJSZEJ konsoli dzierżąc w dłoniach Dual Sense. Nawet odpaliłem tego Xboksa niedawno ale w co tam grać? Sprzęt wyszedł lata temu, grając na bieżąco każdy prawdziwy hobbysta ma ograne wszystkie EXY na X. PS5? Pod kątem line-upu studnia bez dna. Ja to jeszcze FINALA 7 REMAKE 2 część z lutego zeszłego roku nie zdążyłem skończyć, a kiedy wyjdzie na Xboksa? Lepiej mieć siostrę w burdelu niż brata BOCIANA. KLE KLE kurwa. Jedyne co ratuje śmiecia, to fakt że TONY HAWK 3+4 będzie day one w pasie. Wtedy z przyjemnością odpalę konsolę, powkurwiam sie na kulawego d-pada i zamówie u Czezkiego pudełko z wersją PS5.
Opublikowano 11 marca11 mar Ja pierdolę Ping, ta zarzutka jest tak obrzydliwie nędzna, że jedyne na co możesz liczyć to to, że ja przeczytałem. Te wysrywy o DualSensie, o jakiejś studni bez dna od 1st party co nie tworzy gier, jezu. Posty Krycha to dla Ciebie himalaje formy względem twojego CW. Zajmij się czymś pożytecznym.
Opublikowano 11 marca11 mar 17 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Ja pierdolę Ping, ta zarzutka jest tak obrzydliwie nędzna, że jedyne na co możesz liczyć to to, że ja przeczytałem. Te wysrywy o DualSensie, o jakiejś studni bez dna od 1st party co nie tworzy gier, jezu. Posty Krycha to dla Ciebie himalaje formy względem twojego CW. Zajmij się czymś pożytecznym. Miłego grania dziś wieczorem
Opublikowano 11 marca11 mar KONESER GAMINGU xD zbieracz śmieci z japonii i punktów w gowno indykach. Ogarnij się człowieku. Weź w końcu prysznic i wyjdź do ludzi.
Opublikowano 11 marca11 mar Ping to ten gość od japońskich gierek o księżniczkach? Na szczęście tacy hikkimori to pojedyncze chore przypadki w naszym społeczeństwie
Opublikowano 11 marca11 mar upadła gwiazda forumka co wozi się jak jakaś aktorka z lat 50 o której każdy już zapomniał
Opublikowano 11 marca11 mar KLE KLE Zabrakło argumentów żeby bronić coś, co z konsoli stało się ikonką do streamowania gier na przeglądarkę MICROSOFT EDGE, to zaczęła się lustracja - bieganie PINGEROWI po profilach, sprawdzanie co sprzedaje na pchlim, potem jeszcze jakieś projekcje swoich upośledzeń na prawdziwego entuzjastę gier. No ale co ma taki biedny bot robić? W gry nie pogra, bo nie ma w co. Dyskutować taki też nie podyskutuje, bo nie ma argumentów. Avowed już skończone? Grajcie grajcie, następna duża gra może na święta...
Opublikowano 11 marca11 mar Pięknie Pinger wynosisz zielone śmieci ale jutro akurat jest wywóz mieszanych a nie tylko eko więc musisz też powyzywać sony hehe
Opublikowano 11 marca11 mar Chłopie, spuszczasz się, że na potężnym Plejaku ogrywasz multiplatformy dostępne na Xboxie i myślisz, że każdy ma o to ból dupy. z resztą, jedyne co ci zostaje to stękać na potężnego Xboxa na gry z którego klapy czekają bardziej niż te wydawane przez Sony, a piszę wydawane, bo te skurwysyny zaprzestały robienia wysłanych gier co skrzętnie ignorujesz przy każdym poście. Uspokój się więc albo sprzedam ci ojcowskiego na odmułkę, bo popadasz w odmęty szaleństwa.
Opublikowano 11 marca11 mar Premiera Black Myth Wukong miała miejsce 172 dni temu. Czy użytkownicy Series X podziękowali Filipowi za Series S jak Shit?
Opublikowano 11 marca11 mar Ping? To ten co kupił niedawno PS5 Pro, gdy już dawno wszyscy wiedzą, że to wał. Z jednej strony gość ma pokaźną kolekcję gier, ale z drugiej ten sentymentalny obraz, gdy tylko otworzy oczy nad ranem, z PS1 i PS2 na półce, nie pozwala mu trzeźwo spojrzeć na sytuację, że Sony, jeśli chodzi o konsole, stacza się po równi pochyłej. PS3 ledwo, ledwo, dzięki eksom, dogoniło 360kę, było źle zaprojektowane - z podzielną pamięcią i zbyt drogie. PS4 było nijakie, a na PS5 wyjebali się z GaaSami i gdyby nie Microsoft mieliby straszne dziury wydawnicze, tak zwaną posuchę. Edytowane 11 marca11 mar przez zdrowywariat
Opublikowano 12 marca12 mar Dobrze Pingera poczytać a CW. Chłop mówi jak jest. Ja mu ufam, siedzi w grach od lat. Nie to co choragiewy tu na forum czy inne białostockie randomy umysłowe. Ale w 2026 nowa trumną dla Xboxa, jest na co czekać.
Opublikowano 12 marca12 mar Tego się po gościu nie spodziewałem. Był moim idole ale teraz niech się nie pokazuje lepiej na forum psxextreme.info
Opublikowano 12 marca12 mar Szkoda chłopa po prostu, ale nie można go traktować na poważnie po bzdurach jakie wypisuje.
Opublikowano 12 marca12 mar Obiektywnie, jeśli chodzi o wzloty i upadki, było tak: Nintendo: NES - SNES /\ N64 \/ GC - Wii /\ WiiU \/ Switch /\ Switch 2 - (raczej odniesie podobny sukces co Switch) Microsoft: Xbox - 360ka /\ Xbox One X/S \/ Xbox Series - U Segi było identiko: SMS - SMD /\ Sega Saturn \/ DC - Sony: PSX - PS2 /\ PS3 \/ PS4 \/ PS5 \/ Widać, że Nintendo i Microsoft miały swoje wzloty i upadki, a Sony stacza się po równi pochyłej i jedzie już tylko na logo, które przysłania klapom oczy!
Opublikowano 12 marca12 mar 11 minut temu, zdrowywariat napisał(a): Switch /\ chodzi ci o sprzedaż konsoli czy o te 3 dobre gry?
Opublikowano 12 marca12 mar Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): trzy? faktycznie dobrą znalazłem jedną nie bądź aż tak złośliwy
Opublikowano 12 marca12 mar 13 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): chodzi ci o sprzedaż konsoli czy o te 3 dobre gry? Ogółem, o sprzedaż, o gry, o ich ilość i jakość, o eksy, o sukces corpo… ale jeśli uważasz, że było inaczej to chętnie spojrzę na twój wykres?
Opublikowano 12 marca12 mar 3 minuty temu, zdrowywariat napisał(a): Ogółem, o sprzedaż, o gry, o ich ilość i jakość, o eksy, o sukces corpo… ale jeśli uważasz, że było inaczej to chętnie spojrzę na twój wykres? ja nie robię wykresów bo jestem normalny xd ale PS4 nie sprzedało się najgorzej, no chyba trochę lepiej jak PS3 co nie? Ogólnie wykresu nie zrobię ale twój jest beznadziejny dzieciaku, do poprawki.
Opublikowano 12 marca12 mar 19 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): ja nie robię wykresów bo jestem normalny xd ale PS4 nie sprzedało się najgorzej, no chyba trochę lepiej jak PS3 co nie? Ogólnie wykresu nie zrobię ale twój jest beznadziejny dzieciaku, do poprawki. PS4 było nijakie, bez duszy, dla mnie jeszcze gorsze, niż PS5, PS3 miało więcej lepszych gier. Wykres się zgadza, byłem obiektywny, bo dla mnie Xbox pierwszy > 360ka, ale to jednak 360ka obiektywnie była najlepszą konsolą Microsoftu. Też się dziwię, że PS4 przekroczyło 100mln. Rozumiem, że magiczną barierę 100mln przebił Game Boy, PSX, PS2, Wii i DS, dziwię się, że nie zrobiła tego 360ka, no ale PS4? Ewenement. Jak niewiele potrzeba, żeby Sony biło rekordy, nie sama jakość ich konsoli i konkretna biblioteka gier, a niewielka cena 400e i potknięcia konkurencji wystarczyły: wspomniane pożyczanie gier na Xbox One X/S i WiiU największa porażka Nintendo. Edytowane 12 marca12 mar przez zdrowywariat
Opublikowano 12 marca12 mar Nie no przyjdź jutro. Coś tam dzwoni ale nie wiesz, w którym kościele. Wykres miejscami nie zgadza się z tym co piszesz, wykonany niechlujnie, masz tu narzędzia przeciez możesz użyć kolorów itd. Lipa, lipa w chuj.