Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Bądźmy poważni, takie jaranie się PS3 może uskuteczniać jedynie ktoś niezrównoważony psychicznie jak zdrowyjehowy. W rzeczywistości ta konsola miała wyraźnie gorsze wersje gier, znacznie słabszą bibliotekę, fatalny pad, do tego problemy z onlinem. Konsola którą zapamiętałem jako sprzed do remasterów z PS2. Jedną z najgorszych stacjonarek jakie posiadałem, w sumie to nie wiem czy nie najgorsza.

Jebac PS3 maczetami, X360 zniszczył tę niesbieska c00rwę.

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 612,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Bądźmy poważni, takie jaranie się PS3 może uskuteczniać jedynie ktoś niezrównoważony psychicznie jak zdrowyjehowy. W rzeczywistości ta konsola miała wyraźnie gorsze wersje gier, znacznie słabszą bibliotekę, fatalny pad, do tego problemy z onlinem. Konsola którą zapamiętałem jako sprzed do remasterów z PS2. Jedną z najgorszych stacjonarek jakie posiadałem, w sumie to nie wiem czy nie najgorsza.

Jebac PS3 maczetami, X360 zniszczył tę niesbieska c00rwę.

360ka też była mocna, to była bardzo wyrównana generacja, więc umniejszanie PS3 to zaburzenie, które powinno się leczyć! Nie liczy się jak zaczynasz, ale jak kończysz :)

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Apropo remasterów mam nadzieję, że Switch 2 dostanie remaster remastera Wind Waker'a. :cfaniak:

Opublikowano

Ja PS3 kupiłem dopiero w 2010 roku jak już te wszystkie zjebane pomysły zostały naprawione, a Xbox zaczął swoje zjebane pomysły uskuteczniać. Tak więc obydwie konsole 7 generacji wspominam świetnie. Pierwsza połowa należała do Xboxa, druga do PS3. Oczywiście to była walka o 2 i 3 miejsce, bo wiadomo, że Wii pozamiatało

Opublikowano
3 minuty temu, Homelander napisał(a):

Ja PS3 kupiłem dopiero w 2010 roku jak już te wszystkie zjebane pomysły zostały naprawione, a Xbox zaczął swoje zjebane pomysły uskuteczniać. Tak więc obydwie konsole 7 generacji wspominam świetnie. Pierwsza połowa należała do Xboxa, druga do PS3. Oczywiście to była walka o 2 i 3 miejsce, bo wiadomo, że Wii pozamiatało

IMO proporcje generacji to było tak 80% X360 i 20% PS3, ale uczciwie musze podziękować, że mogłem ograć Sly'a i ICO w HD. :) 

Opublikowano
1 minute ago, Paolo de Vesir said:

IMO proporcje generacji to było tak 80% X360 i 20% PS3, ale uczciwie musze podziękować, że mogłem ograć Sly'a i ICO w HD. :) 

Było trochę tych gier. Uncharted 1-3, The Last of Us, God of War 3, Ratchet: ToD, MGS4, Killzone 2, Heavy Rain, Wipeout. Oczywiście tylko w exy się grało, bo pad był spierdoliną, a multiplatformy o wiele lepiej chodziły na 360

Opublikowano

Ja po raz pierwszy kontakt z Uncharted1 mialem jeszcze na PS3, ale pamietam, ze mnie ta gra odrzuciła i skonczylem ją dopiero w ramach kolekcji na PS4. IMO giera dopiero przy dwójce pokazała pazur, reszta OK ale chyba tylko WipEouta wspominam naprawdę świetnie. Dla mnie PS3 to była konsola do gier artystycznych i indorów pokroju SoundShapes, Journey, Echochrome czy fl0w. 

Mimo wszystko pomijając tematykę tematu wrócę do niej jeszcze kiedyś nadrobić kilka gier które mnie interesują (no. 1 Folklore).

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Jebać PlayStation, ale PS3 to najbardziej.

6 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Ja po raz pierwszy kontakt z Uncharted1 mialem jeszcze na PS3, ale pamietam, ze mnie ta gra odrzuciła i skonczylem ją dopiero w ramach kolekcji na PS4. IMO giera dopiero przy dwójce pokazała pazur, reszta OK ale chyba tylko WipEouta wspominam naprawdę świetnie. Dla mnie PS3 to była konsola do gier artystycznych i indorów pokroju SoundShapes, Journey, Echochrome czy fl0w. 

Mimo wszystko pomijając tematykę tematu wrócę do niej jeszcze kiedyś nadrobić kilka gier które mnie interesują (no. 1 Folklore).

Pablo! Oddaj się na leczenie! Mnie nie pomogło, ale może choć Tobie!

Opublikowano

No tak bo Xbox One, który rozpierdolił dosłownie kurwa wszystko na co pracował X360 w drobny mak to konsola, którą Paolo darzy szacunkiem booo.... yyy... bo tak trzeba skoro już się zadeklarował jako bot.

Opublikowano

No odklejka niesamowita. Pewnie kocha x360 bo Verbatim się tam dobrze kręcił a nie że się chłopiec zna na grach. 

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał(a):

No odklejka niesamowita. Pewnie kocha x360 bo Verbatim się tam dobrze kręcił a nie że się chłopiec zna na grach. 

dużo grał na X360 ale rzadko w sequele to trochę smutne skoro ta generacja OBFITOWAŁA w sequele ale to nic złego bo Paweł mówi ,,jedynka była pełnym doświadczeniem paolodedebil.jpg.4839ec1f53db20cf4a7e263c31bff43d.jpg'' po czym ubrał płaszcz z DS'em w kieszeni i poszedł na jakiś zjazd hipsterów i targi swetrów. Xbox One? Wspaniała a to, że wszystko jebło w pizdu? Oj nie nie paolodedebil.jpg.4839ec1f53db20cf4a7e263c31bff43d.jpg to była wspaniała konsola bo jestem botem i taką narrację tutaj prowadzę. 

Opublikowano
7 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):

No tak bo Xbox One, który rozpierdolił dosłownie kurwa wszystko na co pracował X360 w drobny mak to konsola, którą Paolo darzy szacunkiem booo.... yyy... bo tak trzeba skoro już się zadeklarował jako bot.

Dostarczył mi dwa najlepsze shootery multiplayer w jakie dane było mi grać (Titanfall, Halo5) i mnóstwa naprawdę fenomenalnych gier jak Sunset Overdrive, Ori czy Cuphead. Gdzieś po 2017 było widać, że MS ma zadyszkę, ale przez pierwsze 2-3 lata sypali grami jak z rękawa. No, ale Krzychu co w dupie był i gówno widział będzie mi pierdolił, że konsola chujnia i przyciski głośne. Tylko, że w chuju mam zdanie gościa co jara się wirtualnym McDonaldem w postaci Ragnaroka.

Szkoda, że klapy pierdolone króciutką mają pamięć i zapomnieli, że do 2016 na PS4 była naprawdę posucha i jarali się jakimiś śmieciami pokroju bety Driveclub, Killzone Shadow Fail albo The Order 69.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Tylko, że w chuju mam zdanie gościa co jara się wirtualnym McDonaldem w postaci Ragnaroka.

Właśnie wychodzi z niego ten freethinker somelier z Piździchowa paolodedebil.jpg.8f1c611b549650a32930ad37897732c6.jpg

Opublikowano

Paolo totalny bezgust wiadomo to od 20 edycji cw :) 

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof93 napisał(a):

dużo grał na X360 ale rzadko w sequele to trochę smutne skoro ta generacja OBFITOWAŁA w sequele ale to nic złego bo Paweł mówi ,,jedynka była pełnym doświadczeniem paolodedebil.jpg.4839ec1f53db20cf4a7e263c31bff43d.jpg'' po czym ubrał płaszcz z DS'em w kieszeni i poszedł na jakiś zjazd hipsterów i targi swetrów. Xbox One? Wspaniała a to, że wszystko jebło w pizdu? Oj nie nie paolodedebil.jpg.4839ec1f53db20cf4a7e263c31bff43d.jpg to była wspaniała konsola bo jestem botem i taką narrację tutaj prowadzę. 

A z gier wymienił Ori i Cupheada, które - owszem - są wspaniałe, ale jak widać Xbox One w sztosy AAA nie obfitował już tak jak Xbox pierwszy i 360ka! Pablo to jest bot z krwi i kości, który broni nawet najgorszą konsolę Microsoftu i niczym się nie różni od klapów, którzy jarają się wałem w postaci PS5 Pro i czekają na gry Microsoftu, bo Sony zrobiło ich w chuja z GaaSami i z remasterami HZD i DG!

Czy ja bronię WiiU? No nie! I nie dałem się nabrać tak jak Papcio, który coś majaczy o ratowaniu corpo! xD

Opublikowano

Miło ze strony Microsoftu, że mimo ogromnej porażki, chujowej sprzedaży, gównianej konsoli wyrzucając do kosza wspaniały grunt, który w pocie czoła, dobrą robotą przygotował im Xbox 360 dali wam jakieś gierki na otarcie łez. Titanfall 1 w multi grałem na kompie, dobrze to śmigało i bawiłem się lepiej w multiku T1 niż w multiku T2. Jak zwykle w przypadku gier na Xbox... xbox od dawna nie był zbyt potrzebny żeby się nimi cieszyć. 

Opublikowano

Cieszę się, że chociaż doceniłeś TF1. Duża w tym zasługa wydania PC, bo gdyby gra ukazała się jedynie na Xboxa to pierdoliłbyś jak to masz w zwyczaju, że gówno, bo na Xboxa. Na szczęście coraz więcej gier z Xboxa pojawiać się będzie na PS5, więc odklejeńcy twojego pokroju będą mogli w końcu bez krępacji powiedzieć, że to faktycznie dobre gry. Maczetami was, jedynie maczetami, wrogowie gamingu.

Opublikowano

Też już się nie mogę doczekać aby gry z plejki wychodzily od razu day one na PC, żebyś skończył już pierdolić.

Opublikowano

Paolo skończył pierwszy raz od dekady gre z gejpassa (mega yebane gówno btw) i teraz myśli że jest przyjacielem graczy :/

Opublikowano

No Paolo kończąc Awoved jest momentalnie w takim growym ciągu że nie wiem czy za Re2Remake się nie weźmie 

Opublikowano
3 minuty temu, Szermac napisał(a):

Też już się nie mogę doczekać aby gry z plejki wychodzily od razu day one na PC, żebyś skończył już pierdolić.

Nie uda się. Dla Pawła jest to tylko i wyłącznie gamingowy McDonald, on woli skomplikowane gry takie jak World of Warcraft, Avowed i brum brum samochodem jeb w barierkę benc no i shootery bo fajnie jak ludzik szczela. Byle nie jakie turlu turlu bo gra zjebana a nie brak skilla, wiadomo.