Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, zdrowywariat napisał(a):

Pablo skończy tak RE2R, jak Papcio SH2R i ja TOTKa xD

fajnie, że przed premierą aktualizacji do BOTW latałeś po forum jak kot z pęcherzem ogłaszając wszem i wobec iż mesjasz nadchodzi a nawet nie możesz uwolnić tej pizdoliny z ostatniego zamku i zobaczyć napisów. Wampir.

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 612,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

No chłop robił to tylko po to żeby zniszczyć premiere ludziom którzy naprawdę czekali na tę produkcje :/  wielki pan nintendowiec a woli grać w jakiegoś kundla na rowerze xD

Opublikowano
Teraz, Krzysztof93 napisał(a):

fajnie, że przed premierą aktualizacji do BOTW latałeś po forum jak kot z pęcherzem ogłaszając wszem i wobec iż mesjasz nadchodzi a nawet nie możesz uwolnić tej pizdoliny z ostatniego zamku i zobaczyć napisów. Wampir.

Bo pod względem fizyki TOTK to jest Mesjasz, coś czego nie zobaczysz nawet na PS7 i Xbox Series X3.

Zrobiłem sobie przerwę, bo nie mam tak jak inni w BOTW 50-100h, tylko prawie 400 i 600 Koroków! Poza tym ostatnio nagrałem się w duże gry, bo skończyłem tego trochę na PS5, niektóre gry po 2 razy jak TLOU, DSR i RE4R, tylko SH2 czeka jeszcze na kolejne podejście.

Miałem ochotę na coś mniejszego po tym maratonie na PS5, które kupiłem dopiero rok temu.

Opublikowano
8 minut temu, zdrowywariat napisał(a):

Pablo skończy tak RE2R, jak Papcio SH2R i ja TOTKa xD

Ty to moze zanim się weźmiesz za Totk to nadrob gry z Wii U. MIŁOŚNIKU NINTENDO.

Pupcio jeszcze jest za młody żeby w horrory grac

Opublikowano

Ja nie wierzę Nintendowiec, który nie zebrał wszystko Koroków :kekw:
Nie ukończył TOTKA :kekw:
400h w BOTW :kekw:
weź skończ już bo nie wyrobie hahaha

Opublikowano

Ja skończyłem w ciągu roku 2 razy botw a miesiąc później ojebałem totka ze smakiem a ten "PAN NINTENDOWIEC" się zmęczył bo za dużo zeldy xD oddzielam cie grubą kreską od braci nintendo zdrowy bo przynosisz nam wstyd

Opublikowano
8 minut temu, Pupcio napisał(a):

No chłop robił to tylko po to żeby zniszczyć premiere ludziom którzy naprawdę czekali na tę produkcje :/  wielki pan nintendowiec a woli grać w jakiegoś kundla na rowerze xD

TOTK na tej samej mapce co BOTW to poroniony pomysł, zwłaszcza że w chmurach jest tylko jedna duża lokacja, acz wspaniała, a podziemia mogłyby być lepsze. Nie będę tego bronił, byłoby może ok, gdyby więcej miejsc zostało zmienionych na ziemii, a wioski zostały znacznie rozbudowane. TOTK mimo to i tak jest wspaniałą grą, tak że ogram.

p.s. dla Ciebie Pani Kojot!

6 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Ty to moze zanim się weźmiesz za Totk to nadrob gry z Wii U. MIŁOŚNIKU NINTENDO.

Pupcio jeszcze jest za młody żeby w horrory grac

Ale co mi z tego WiiU zostało? WWHD i MP3, nic więcej mnie nie interesuje lub zostało ograne na Switchu. Poza tym wspomniane gry się pojawią na S1/2, mocno w to wierzę :)

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
1 minutę temu, zdrowywariat napisał(a):

TOTK na tej samej mapce co BOTW to poroniony pomysł, zwłaszcza że w chmurach jest tylko jedna duża lokacja, acz wspaniała, a podziemia mogłyby być lepsze

nosz kurwa typie mówiłeś, że to będzie cudo, najlepsza gra świata, gra tysiąclecia, mesjasz i teraz co? Chcesz mi powiedzieć, że poroniony pomysł i podziemia mogły być lepsze? Masz farta, że nie kupiłem tego patcha bo bym cię podłączył pod akumulator farbowany kojocie. 

Opublikowano
Teraz, Krzysztof93 napisał(a):

nosz kurwa typie mówiłeś, że to będzie cudo, najlepsza gra świata, gra tysiąclecia, mesjasz i teraz co? Chcesz mi powiedzieć, że poroniony pomysł i podziemia mogły być lepsze? Masz farta, że nie kupiłem tego patcha bo bym cię podłączył pod akumulator farbowany kojocie. 

Ale wiesz, że można się jarać gierką przed premierą bez względu na to jaka będzie, no tego się do końca nie wie? Do TOTK wrócę, bo gra jest wspaniała, po prostu znam każdy kąt mapki BOTW, gdybym miał -100h to pewnie świetnie bym się bawił w TOTKu, a tak to musiałem zrobić sobie techniczną przerwę. Niby TOTK odbywa się na tej samej mapce, ale i tak dalej jest lepszą grą od wielu eksów na PS5 i Xboxa Series. A co, akcja Spider-Mana 2 dzieje się w Kalifornii?

Zawiodłem się tylko na TLOU2!

Opublikowano

Jeszcze możesz się spokojnie odkupić Zdrowy wyszukując wszystkie koroki w totku, to byłby piękny comeback 

Opublikowano
5 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):

z ciebie taki fan Nintendo jak ze mnie Xboxa 

Oczywiście, że nim jestem, a to że nie ukończyłem z Mario 3D tylko SMS, które jest padaką, nie kupiłem WiiU, bo nie widziałem sensu, czy zrobiłem sobie przerwę od TOTKa - nic nie znaczy!

Po prostu nie jestem zaślepiony tak jak klapy i boty!

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
2 minuty temu, GearsUp napisał(a):

Jeszcze możesz się spokojnie odkupić Zdrowy wyszukując wszystkie koroki w totku, to byłby piękny comeback 

Koroków wszyskich nie znajdę, ale świątynie zrobię wszystkie - w sumie zmotywowałeś mnie - dokończę tylko jeszcze jedną grę: Metal Suits:CA i wracam do TOTKa! A jak już ukończę grę to mój wpis pojawi się w: wątku TOTKa, właśnie ukończyłem, statusie, tu i chuj wie, gdzie jeszcze, że będziecie mnie mieli dość! :banderas:

Opublikowano

Koroków wszyskich nie znajdę, ale świątynie zrobię wszystkie - w sumie zmotywowałeś mnie - dokończę tylko jeszcze jedną grę: Metal Suits:CA i wracam do TOTKa! A jak już ukończę grę to mój wpis pojawi się w: wątku TOTKa, właśnie ukończyłem, statusie, tu i chuj wie, gdzie jeszcze, że będziecie mnie mieli dość! :banderas:

wejdź w to na pełnej, nie tykaj forumka i pizgaj w Zelda do oporu!

Opublikowano
2 minuty temu, Pierre Deck napisał(a):

dorosle chlopy sie kloca, czy jeden z nich jest fanem Nintendo czy tylko farbowanym lisem

images.jpeg.da81c9299fe160b7bb985f3984297285.jpeg

Opublikowano
4 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a):

wejdź w to na pełnej, nie tykaj forumka i pizgaj w Zelda do oporu!

Tak zrobię! A Ty zrób 100% w Horizonach, ZDR, FW i 5! Niech się dzieje! xD

Opublikowano
5 minut temu, Pierre Deck napisał(a):

dorosle chlopy sie kloca, czy jeden z nich jest fanem Nintendo czy tylko farbowanym lisem

8Uv8KM.gif

Jak te mini customowe regały na pudełka Switcha? Sprawdzają się? Poleciłbyś?

Opublikowano

Tak zrobię! A Ty zrób 100% w Horizonach, ZDR, FW i 5! Niech się dzieje! xD

nie ma takiej opcji, ja nie jestem fanem PlayStation takim jak ty udajesz, że jesteś Nintendo

Opublikowano

PS3 zajebista konsola, jak w końcu kupiłem Slimke to Xbox 360 poszedł w odstawkę. Lepsza jakość wykonania, nie musiałem wysłać do naprawy jak jebanego xboxa, klasyczny pad usprawniony o nowoczesne rozwiązania - czujnik ruchu, napęd Blu-ray zamiast archaicznego DVD rysowanego przez napęd Xboxa, do tego świetne gry - seria Uncharted, TLOU, GoW 3, MGS 4, Killzone 2, GT5, Heavy fucking Rain, bardzo fajne pakiety gier z PS2 w HD, wsteczna z PSX z opcjami poprawiającymi grafikę, lepsza kultura pracy konsola chodziła cicho. Do tego najlepsze czasy PS+ gdzie co miesiąc trafiały zajebiste gry i brak haraczu za granie online. Wspaniałe czasy.

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał(a):

konsola chodziła cicho

Ale chyba nie ten bydlak ze wsteczną tylko dopiero wersja slim? 

Opublikowano

@zdrowywariat nie skończył TotK? Co za kompromitacja. I jak powiedzieć, że nie grało się w TotK bez powiedzenia tego? Powiedzieć, że gry dzieją się na tej samej mapie. A i Metroid Prime 3 jest z Wii a nie WiiU. I to jest czołowy forumowy Nintendowiec? Szkoda słów