Opublikowano 13 marca13 mar Nintendowcy mówiący coś o baterii to jest taki chichot losu, że - tu cytat - ja pierdolę xD
Opublikowano 13 marca13 mar 7 minut temu, Mejm napisał(a): Pieknie o wszystkich generacjach xboxa poczawszy od 2001. Dokładnie, Xboxy też są pozbawione kompletnie tej konsolowej magii. Jak się jeszcze okaże że na nowych konsolach nie trzeba płacić za granie online i można instalować gry z PC to w ogóle staną się kolejnym bezdusznym sprzętem do grania.
Opublikowano 13 marca13 mar 7 minut temu, Mejm napisał(a): Pieknie o wszystkich generacjach xboxa poczawszy od 2001. W ogóle to dosyć zabawne, że taka podnieta panuje nad Xboxem bo wprowadził dysk twardy i internety do konsoli. No wspaniałe osiągnięcie ja nie przeczę ale kurwa mać. Produkujesz system operacyjny na PC ten system operacyjny wymaga instalacji na dysku HDD, siedzisz w internecie od dawna i niejako go też rozwijasz więc... no kurwa jakby siłą rzeczy no wiecie, no nie ma opcji żebyś nie wpadł kurwa na pomysł żeby do swojej konsoli na intelu nie włożyć dysku HDD. No ja rozumiem jakby na ten pomysły wpadło Nintendo od konsolek, które bez gry wyświetlają tylko napis GameBoy i spierdalaj, ale Microsoft?
Opublikowano 13 marca13 mar 17 minut temu, Pupcio napisał(a): Czaicie wyciągać steam decka publicznie z futerału i za 5min z powrotem chować bo bateria w tej c0rwie więcej nie wytrzyma?! Przeciez to sprzet do grania w kuchni na taborecie, bo stara netflix ogląda na tv
Opublikowano 13 marca13 mar Gdyby nie Xbox to dalej korzystalibyście z kart pamięci i grali po kablu, jaskiniowcy. Chociaż mejm byłby pewnie wniebowzięty.
Opublikowano 13 marca13 mar I nie byłoby cyfrowych sklepów? Świat bez wersji deluxe, 3 dni szybszego dostępu, drożyzny? Hmmm
Opublikowano 13 marca13 mar 8 minut temu, Shen napisał(a): Przeciez to sprzet do grania w kuchni na taborecie, bo stara netflix ogląda na tv A mimo to wciąż nad tobą dominuje bo nie gram w gówno typu suikoden i inne chińskie śmieci dla daunów steam deck>jrpgowcy
Opublikowano 13 marca13 mar 3 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a): I nie byłoby cyfrowych sklepów? Świat bez wersji deluxe, 3 dni szybszego dostępu, drożyzny? Hmmm Z pewnością. Do tego gry działałyby bezpośrednio z nośników i od razu były grywalne day1, 100% zaufaj plz.
Opublikowano 13 marca13 mar 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Z pewnością. Do tego gry działałyby bezpośrednio z nośników i od razu były grywalne day1, 100% zaufaj plz. dobrze, ufam tobie 4 minuty temu, Shen napisał(a): Lapcio to Chmurcio czy Lapcio
Opublikowano 13 marca13 mar 2 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a): dobrze, ufam tobie Ufam dla ciebie.
Opublikowano 13 marca13 mar 15 minut temu, Shen napisał(a): Lapcio nie zna się na dobrych grach? Stare, znalem Te inne chińskie śmieci to chyba Pupciowi chodziło o Metaphor 12 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): dobrze, ufam tobie to Chmurcio czy Lapcio Na pewno bezguscio
Opublikowano 13 marca13 mar 20 minut temu, Pupcio napisał(a): A mimo to wciąż nad tobą dominuje bo nie gram w gówno typu suikoden i inne chińskie śmieci dla daunów steam deck>jrpgowcy Za tego Suikodena widzimy się młody wkrótce wujek przełoży przez kolano i rozda kilka pasów na gołe dupsko.
Opublikowano 13 marca13 mar Przepraszam Pinger, nie chciałem wyzywać twojej gry życia ale na wojnie czasami trzeba sięgnąć po grubszy kaliber. Np. Taki Liściu co nawet nie gra w gry wideo wyzywa mnie od bezgusta, nie wiem jak tak można no ale okej!
Opublikowano 13 marca13 mar 1 hour ago, ping said: Ta, handheld… te steamdecki, rogi i inne tałatajstwo to zwykły komputer z ekranem dotykowym, którego do kieszeni nie wpakujesz. To samo będzie z zielonym ścierwem. Ostatni handheld to była vita. Ładna, kompaktowa, mieściła w bocznej kieszeni plecaka. Te przenośne pecety co część forumowiczów bez gustu klaszcze nad nimi jajami potrzebują dedykowanej torby xd czaisz klimat siedzisz sobie na lotnisku i wyciągasz STEMDECKA z dedykowanej torby? Szkoda mi tych ludzi chyba bardziej niż gości co grają na laptopach gamingowych ani to ładne, ani poręczne, lata temu pluł na pecety ale teraz cały spocony bo go nawinęli że to KIESZONKONSOLKA XDDD Nie to co PS Portal to jest dopiero handheld z prawdziwego zdarzenia
Opublikowano 13 marca13 mar 17 minut temu, Czoperrr napisał(a): Nie to co PS Portal to jest dopiero handheld z prawdziwego zdarzenia Współczuję, że postrzegasz portala jako handhelda z prawdziwego zdarzenia ale różne są gusta. Może jeszcze się wyrobisz.
Opublikowano 13 marca13 mar Bądźmy jednak poważni, Steam Decka wyciągać publicznie można tylko w obronie własnej
Opublikowano 13 marca13 mar PS Portal idealne urządzenie dla klapów totalnych, dla tych, którzy czują autentyczną łaskę Microsoftu za Forzę Horizon w PSStore. Jeśli jesteś normalnym graczem biorącym z każdego coś dobrego to takiego portala masz od dawna w SD lub innym komputerku bo widzisz świat poza swoimi ograniczonym postrzeganiem.
Opublikowano 13 marca13 mar Nigdy nie przestanie mnie bawić historia zza oceanu człowieka, który nie mógł sparować Portala z PS5
Opublikowano 13 marca13 mar 5 minutes ago, Krzysztof93 said: PS Portal idealne urządzenie dla klapów totalnych, dla tych, którzy czują autentyczną łaskę Microsoftu za Forzę Horizon w PSStore. Jeśli jesteś normalnym graczem biorącym z każdego coś dobrego to takiego portala masz od dawna w SD lub innym komputerku bo widzisz świat poza swoimi ograniczonym postrzeganiem. Przestan przecież do obsługi Steam Deck trzeba mieć skończone studia informatyczne albo conajmniej technikum
Opublikowano 13 marca13 mar 2 minuty temu, Czoperrr napisał(a): Przestan przecież do obsługi Steam Deck trzeba mieć skończone studia informatyczne albo conajmniej technikum Ale warto, nowe gry na 7 calach nigdy nie wyglądały jeszcze tak źle!
Opublikowano 13 marca13 mar Coś zjebane jest w Laice, bo w grze pokazuje mi 162h, a w profilu 65h xD. Czułem, że coś za dużo tych godzin. Zwykle wybitne gry i trudne jak choćby Celeste zajmują mi 2 razy tyle co hardcorom, bo jestem - nie ukrywam tego - lamusem, już nie ten refleks co kiedyś. Mimo to cieszy mnie wyzwanie i z wielką przyjemnością kończyłem Celeste (2500 zgonów w 7 świecie, 1500 w b-side 7 i 800 w c-side 7), HK, Cupheada, czy też właśnie Laikę. Słowem podsumowania nudzą mnie gry zbyt łatwe lub gdy nie ma wyzwania w ogóle, a trudne zajmują trochę dłużej, niż innym, ale ten dodatkowy czas to również lizanie ścian, granie bez celu - dzięki znakomitemu soundtrackowi - i próba zrobienia 100% samemu co zwykle wiążę się z przeczesaniem mapki jeszcze raz lub nawet dwa razy. Tak że proszę o wybaczenie za wprowadzenie w błąd, a teraz miejcie ze mnie bekę, na zdrówko! Guns of War to jakieś 20h na 100%, a ja mam 40h xD
Opublikowano 13 marca13 mar >konsolorze: ja pierdolę, co te PC? jakieś sterowniki trzeba wgrywać >also konsolorze: mordo, a poprawili już rodzielczość w trybie performance RT czy dalej lepszy balanced PRO bo ma niescapowany framerate?