Opublikowano 18 marca18 mar Assassin? I jeszcze COD! Musiałbym naprawdę nie mieć w co grać, żeby po to sięgnąć xD
Opublikowano 18 marca18 mar 1 minutę temu, zdrowywariat napisał(a): naprawdę nie mieć w co grać od wielu miesięcy życie fana PlayStation
Opublikowano 18 marca18 mar Odkładając bekę na bok to myślę że jest w huj osób którym ta seria zwyczajnie sprawia radość i dobrze im się w to gra Myślę że nawet na forumku grono takich ludzi by się znalazło.
Opublikowano 18 marca18 mar Na tym forum gry nie mogą sprawiać radości - najistotniejsza jest średnia na MC, sporządzanie listy woke elementów i powtarzanie po streamerach głupot o grach których nie widziało się na oczy.
Opublikowano 18 marca18 mar Niższej klasie może się pewnie podobać. zapiją murzyna harnasiem zrobią przysiad na figurke z edycji kolekcjonerskiej i będą czekać na jakąś inną perełke typu fifa albo cod
Opublikowano 18 marca18 mar 18 minutes ago, Pupcio said: Niższej klasie może się pewnie podobać. zapiją murzyna harnasiem zrobią przysiad na figurke z edycji kolekcjonerskiej i będą czekać na jakąś inną perełke typu fifa albo cod Figurka elegancko będzie pasować do mamuta z innej kolekcjonerki
Opublikowano 18 marca18 mar 37 minut temu, drozdu7 napisał(a): Odkładając bekę na bok to myślę że jest w huj osób którym ta seria zwyczajnie sprawia radość i dobrze im się w to gra Myślę że nawet na forumku grono takich ludzi by się znalazło. AC Shadows? Tylko na PC z modzikiem na podmiane modelu czarnej malpy na chocby Bolo Yeunga, by masywnoscia dorownywal i hitboxy sie pokrywaly
Opublikowano 18 marca18 mar Ale pojebana akcja że chłopy wrzucili tego murzyna do chin xD Tylko w grach takie głupoty można zrobić i dlatego kocham to medium!
Opublikowano 18 marca18 mar 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a): koneserzy G Ó W N A Ostro o posiadaczach xgówna co im się Avowed podoba.
Opublikowano 18 marca18 mar 58 minutes ago, Assassins_78 said: Znacie jakąś dobrą grę z murzynem ? Człowiek by pograł. San Andreas
Opublikowano 18 marca18 mar 6 godzin temu, Assassins_78 napisał(a): Znacie jakąś dobrą grę z murzynem ? Człowiek by pograł.
Opublikowano 18 marca18 mar Ci się męczą w Avowed na 7 i niedługo w Assassinie, gdy ja ukończyłem w tym czasie dwie zajebiste gry na 100% (GOF i Laikę), a teraz bawię się równie dobrze w Metal Suits new Mega Man z zajebistymi suitami na zajebistych planetach, których jest od chuja z bossem na końcu, każda inna, na hardzie jest wyzwanko Edytowane 18 marca18 mar przez zdrowywariat
Opublikowano 20 marca20 mar Zauważyliście, że im bliżej 2.4.2025 tym ciszej w temacie? Klapy i boty chyba podświadomie czują, że nadchodzi pogrom, jeszcze tylko 2 tygodnie i strzelam, że maks 2 miesiące od 2 kwietnia do premiery
Opublikowano 20 marca20 mar Nie chcę niczego wiedzieć o pogromie twojego odbytu twoja sprawa co robisz w domu.
Opublikowano 20 marca20 mar Ale że to jakaś ciekawostka w świecie gamingu ma mieć konfe w kwietniu? Bo chyba nie jakaś poważna konsola do gier.
Opublikowano 20 marca20 mar 3 minuty temu, suteq napisał(a): Każdy ma już wyjebane na nintendo dlatego cisza, pozdrawiam Co ty mozesz wiedziec. Preorderowales feudalnego murzyna z katana i jeszcze sie tym chwaliles. Jako gracz jestes spalony i masz do powiedzenia tyle ,co zyd za okupacji
Opublikowano 20 marca20 mar 13 minut temu, suteq napisał(a): Każdy ma już wyjebane na nintendo dlatego cisza, pozdrawiam Suciu ty nawet nie umiesz poprawnie nazwy sklepu wymienić/napisać w którym kopiujesz gówno gry, więc błyszczysz ponownie....