Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 612,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Odkładając bekę na bok to myślę że jest w huj osób którym ta seria zwyczajnie sprawia radość i dobrze im się w to gra ;)

Myślę że nawet na forumku grono takich ludzi by się znalazło.

Opublikowano

Niższej klasie może się pewnie podobać. zapiją murzyna harnasiem zrobią przysiad na figurke z edycji kolekcjonerskiej i będą czekać na jakąś inną perełke typu fifa albo cod :) 

Opublikowano
18 minutes ago, Pupcio said:

Niższej klasie może się pewnie podobać. zapiją murzyna harnasiem zrobią przysiad na figurke z edycji kolekcjonerskiej i będą czekać na jakąś inną perełke typu fifa albo cod :) 

Figurka elegancko będzie pasować do mamuta z innej kolekcjonerki

Opublikowano
37 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Odkładając bekę na bok to myślę że jest w huj osób którym ta seria zwyczajnie sprawia radość i dobrze im się w to gra ;)

Myślę że nawet na forumku grono takich ludzi by się znalazło.

AC Shadows? Tylko na PC z modzikiem na podmiane modelu czarnej malpy na chocby Bolo Yeunga, by masywnoscia dorownywal i hitboxy sie pokrywaly

Opublikowano

Ale pojebana akcja że chłopy wrzucili tego murzyna do chin xD Tylko w  grach  takie głupoty można zrobić i dlatego kocham to medium!

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a):

koneserzy G Ó W N A

Ostro o posiadaczach xgówna co im się Avowed podoba. :)

Opublikowano

Mówisz o Krychu? On chyba nie ma iksboksa, a mimo tego

image.png.54a4cb968cc8fcdc744ce803c1685fc6.png

hehe

Opublikowano

Ci się męczą w Avowed na 7 i niedługo w Assassinie, gdy ja ukończyłem w tym czasie dwie zajebiste gry na 100% (GOF i Laikę), a teraz bawię się równie dobrze w Metal Suits new Mega Man z zajebistymi suitami na zajebistych planetach, których jest od chuja z bossem na końcu, każda inna, na hardzie jest wyzwanko :banderas:

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Zauważyliście, że im bliżej 2.4.2025 tym ciszej w temacie? Klapy i boty chyba podświadomie czują, że nadchodzi pogrom, jeszcze tylko 2 tygodnie i strzelam, że maks 2 miesiące od 2 kwietnia do premiery :banderas:

Opublikowano

Nie chcę niczego wiedzieć o pogromie twojego odbytu :/ twoja sprawa co robisz w domu. 

Opublikowano

Ale że to jakaś ciekawostka w świecie gamingu ma mieć konfe w kwietniu? Bo chyba nie jakaś poważna konsola do gier. 

Opublikowano

Każdy ma już wyjebane na nintendo dlatego cisza, pozdrawiam :) 

Opublikowano
3 minuty temu, suteq napisał(a):

Co ty mozesz wiedziec. Preorderowales feudalnego murzyna z katana i jeszcze sie tym chwaliles. 

Jako gracz jestes spalony i masz do powiedzenia tyle ,co zyd za okupacji

Opublikowano

Haha, jaka frustracja się wylewa z posta, aż pięknie to czytać :banderas:

Opublikowano
13 minut temu, suteq napisał(a):

Suciu ty nawet nie umiesz poprawnie nazwy sklepu wymienić/napisać w którym kopiujesz gówno gry, więc błyszczysz ponownie....