Opublikowano 20 marca20 mar Widzę że pomyślenie że mogłem to zrobić specjalnie cię przerasta. Ogólnie chyba myślenie cię przerasta, mam nadzieję że to nie jest norma u starych ludzi bo Mejm się dobrze trzyma.
Opublikowano 20 marca20 mar 18 minut temu, suteq napisał(a): Haha, jaka frustracja się wylewa z posta, aż pięknie to czytać Ja sie ciesze swietem graczy, bo uwaga - jestem GRACZEM, co cieszy sie gierkami na kazdy sprzet. Nie jestem niewolnikiem marki, dla ktorego liczy sie tylko logo SONY przez co traci mase wspanialych tytulow. Ale tak to juz z wami jest. Wy nie jestescie fanami gier. Jestescie fanami skurwialej marki i generatora nieboszczykow takich jak Concord czy VR2.
Opublikowano 20 marca20 mar 3 minuty temu, LiŚciu napisał(a): Ulało się widzę puchatkowi. KLESZCZU bez formy jak zawsze
Opublikowano 20 marca20 mar 1 minutę temu, LiŚciu napisał(a): Odpisujesz cieniasie. Wystarczy Dam ci taka zagadke Czym rozni sie twoja psycha od obornika??? . . . . . . . . . . . . . . . . . Niczym, jedno i drugie lezy rozjebane
Opublikowano 20 marca20 mar Pierdek w mocnych słowach na temat switcha Edytowane 20 marca20 mar przez LiŚciu
Opublikowano 20 marca20 mar 43 minuty temu, Pierre Deck napisał(a): Ja sie ciesze swietem graczy, bo uwaga - jestem GRACZEM, co cieszy sie gierkami na kazdy sprzet. Nie jestem niewolnikiem marki, dla ktorego liczy sie tylko logo SONY przez co traci mase wspanialych tytulow. Ale tak to juz z wami jest. Wy nie jestescie fanami gier. Jestescie fanami skurwialej marki i generatora nieboszczykow takich jak Concord czy VR2. Jebać playstation szmaciurę jebaną zrogowaciałą niedźwiedzicę co się kurwi pod mostem za wojaka i siada kurwa na butle od vanisha i kurwę w taczce pijaną wozili po osiedlu
Opublikowano 20 marca20 mar Zabawne, że klapy i boty pocieszają się tym, że trup u konkurencji bardziej śmierdzi xD Spoiler 2.4.2025
Opublikowano 20 marca20 mar Godzinę temu, zdrowywariat napisał(a): 2.4.2025 Wracasz na oddział? Bon voyage!
Opublikowano 20 marca20 mar W światku konsolowym zostały tylko boty i klapy. Reszta to spóźniony o dzień prima aprillis
Opublikowano 20 marca20 mar Klasyk Xboxa, a w maju kolejna bomba. W międzyczasie Oblivion i THPS3+4 dla nostalgicznych bestii - pełny przekrój gatunkowy, najlepsza oferta na rynku.
Opublikowano 20 marca20 mar 58 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Wracasz na oddział? Bon voyage! Wychodzę, więc nie będą mi już godziny na neta przydzielane, tylko będę mógł tu być 24h
Opublikowano 22 marca22 mar GaaSy od Sony czy “eksy” Microsoftu na 7? Dla mnie wybór jest prosty: indyki sztosy, Metal Suit ma śliczny pixel art w różnych biomach z fajnie zaprojektowanymi levelami i wyzwaniem na hardzie: Spoiler Retro pełną gębą i najlepszy Mega Man od lat z domieszką Boulder Dasha, zresztą każda planeta czymś się wyróżnia, mam 20h, a końca nie widać, Amigowcy będą zachwyceni Edytowane 22 marca22 mar przez zdrowywariat
Opublikowano 22 marca22 mar Sonka i xbox zdechly i nie ma sensu wojen prowadzic. Wiadomka, ze konsola = Nintendo. Reszta to podrabiance i namiastki PCtowego doswiadczenia topowej grafiki
Opublikowano 22 marca22 mar Pupcio Przemyśl temat. Chyba nie chcesz być w jednym worze ze zdrowym, gira i puchatkiem.
Opublikowano 22 marca22 mar 16 minut temu, Pupcio napisał(a): 2.04.2025-Święto graczy i największy koszmar zagrywów. Wspanialy to bedzie dzien. Kto nie czeka, ten podrabianiec, farbowany lis i namiastka graczyka. Takiemy wydarzeniu moze dorownac smierc sonki. Ale to predko nie nastanie, poki wystresowane kundle kupuja kazdy wysryw jak VR2, Ps5Pro czy portale. Pieknie odruch pawlowa wycwiczony u niebieskich pokrak. Sonka rzuci gownem na podloge, a ci z kartami kredytowymi biegna, by zblizeniowo zaplacic Edytowane 22 marca22 mar przez Pierre Deck