Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Widzę że pomyślenie że mogłem to zrobić specjalnie cię przerasta. Ogólnie chyba myślenie cię przerasta, mam nadzieję że to nie jest norma u starych ludzi bo Mejm się dobrze trzyma. 

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 612,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
18 minut temu, suteq napisał(a):

Haha, jaka frustracja się wylewa z posta, aż pięknie to czytać :banderas:

Ja sie ciesze swietem graczy, bo uwaga - jestem GRACZEM, co cieszy sie gierkami na kazdy sprzet. Nie jestem niewolnikiem marki, dla ktorego liczy sie tylko logo SONY przez co traci mase wspanialych tytulow. 

Ale tak to juz z wami jest. Wy nie jestescie fanami gier. Jestescie fanami skurwialej marki i generatora nieboszczykow takich jak Concord czy VR2.

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał(a):

Odpisujesz cieniasie. Wystarczy

Dam ci taka zagadke

Czym rozni sie twoja psycha od obornika???

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Niczym, jedno i drugie lezy rozjebane 

Opublikowano

Pierdek w mocnych słowach na temat switcha:obama:

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
43 minuty temu, Pierre Deck napisał(a):

Ja sie ciesze swietem graczy, bo uwaga - jestem GRACZEM, co cieszy sie gierkami na kazdy sprzet. Nie jestem niewolnikiem marki, dla ktorego liczy sie tylko logo SONY przez co traci mase wspanialych tytulow. 

Ale tak to juz z wami jest. Wy nie jestescie fanami gier. Jestescie fanami skurwialej marki i generatora nieboszczykow takich jak Concord czy VR2.

Jebać playstation szmaciurę jebaną zrogowaciałą niedźwiedzicę co się kurwi pod mostem za wojaka i siada kurwa na butle od vanisha i kurwę w taczce pijaną wozili po osiedlu

Opublikowano

Zabawne, że klapy i boty pocieszają się tym, że trup u konkurencji bardziej śmierdzi xD

Spoiler

2.4.2025 :banderas:

Opublikowano

W światku konsolowym zostały tylko boty i klapy. Reszta to spóźniony o dzień prima aprillis

Opublikowano
58 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Wracasz na oddział? :obama: Bon voyage!

Wychodzę, więc nie będą mi już godziny na neta przydzielane, tylko będę mógł tu być 24h :obama:

Opublikowano

GaaSy od Sony czy “eksy” Microsoftu na 7?

Dla mnie wybór jest prosty: indyki sztosy, Metal Suit ma śliczny pixel art w różnych biomach z fajnie zaprojektowanymi levelami i wyzwaniem na hardzie:

Spoiler

IMG-8632.jpg

IMG-8633.jpg
IMG-8629.jpg

IMG-8630.jpg

Retro pełną gębą i najlepszy Mega Man od lat z domieszką Boulder Dasha, zresztą każda planeta czymś się wyróżnia, mam 20h, a końca nie widać, Amigowcy będą zachwyceni:banderas:

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

2.04.2025-Święto graczy i największy koszmar zagrywów. 

Opublikowano

Pupcio Przemyśl temat. Chyba nie chcesz być w jednym worze ze zdrowym, gira i puchatkiem.

Opublikowano

Ja dla księżniczki Zeldy pokonam wszelkie przeszkody :gigabeta:

Opublikowano
16 minut temu, Pupcio napisał(a):

2.04.2025-Święto graczy i największy koszmar zagrywów. 

Wspanialy to bedzie dzien. 

Kto nie czeka, ten podrabianiec, farbowany lis i namiastka graczyka. 

Takiemy wydarzeniu moze dorownac smierc sonki. Ale to predko nie nastanie, poki wystresowane kundle kupuja kazdy wysryw jak VR2, Ps5Pro czy portale. 

Pieknie odruch pawlowa wycwiczony u niebieskich pokrak. Sonka rzuci gownem na podloge, a ci z kartami kredytowymi biegna, by zblizeniowo zaplacic

Edytowane przez Pierre Deck