Opublikowano 24 marca24 mar 18 minut temu, Pierre Deck napisał(a): Lepiej nie odpalac Xboxa i isc na spacer z psem, niz grac w murzyna samuaraja XD Musi byc mega bieda u niebieskich, ze musza sie takim syfem ratowac, byleby konsola byla odpalona No włączyłem plejke 5 bo myślałem że do marca wyjdzie już jakiś blockbuster first party a tu nic. A tu nawet nic od 3party jak rok temu ff7r helldivers ronin czy stellar xd
Opublikowano 24 marca24 mar Dzisiaj soniarze odpalają Bloodborna na 10 rocznicę i wspominają: "Kurła kiedyś to było".
Opublikowano 24 marca24 mar Ja już zacząłem wczoraj odliczanie: 10 9 … … … … … … … … Spoiler Krótko o tym jak Nintendo kopie dwóch leżących Edytowane 24 marca24 mar przez zdrowywariat
Opublikowano 24 marca24 mar Nie mogę się doczekać na nowego S2 z nową biblioteką gier, takich jak - Zelda Breath of the Wild Remaster, Resident Evil 4 (2023), Super Mario Odyssey Remastered.
Opublikowano 24 marca24 mar Nadstawianie bez mydła klapów i botów podpier… już pod syndrom sztokholmski. Zresztą klapy i boty to całe spektrum zaburzeń psychicznych od depresji po masochizm. Ktoś kto posiada Xboxa Series i PS5, a S1 na oczy nie widział i nie czeka na S2 to jakiś rodzaj wypalenia się okrutnego. Natomiast posiadacze PS5Pro to już schizofrenicy: ”Do znanych chorób psychicznych należy schizofrenia. To zaburzenie psychotyczne, które występuje w kilku odmianach, ale najczęstszą jest schizofrenia paranoidalna. Najbardziej charakterystycznymi objawami schizofrenii są omamy, a także halucynacje. Mogą to być głosy w głowie, które nakazują zrobienie czegoś, podpowiadają czy informują o rzeczach, które chory zaczyna uważać za prawdziwe. Halucynacje mogą mieć być również wzrokowe, a nawet dotykowe. Osobie chorej może wydawać się wiele rzeczy – choroba będzie podpowiadała najbardziej absurdalne rzeczy, w które osoba chora będzie wierzyła bez zastrzeżeń.” - brzmi jak ulotka reklamowa PS5Pro xD
Opublikowano 24 marca24 mar Jehowiec piszący coś o zaburzeniach? Gdzieś o tym czytałem https://sjp.pwn.pl/sjp/paradoks;2570587.html
Opublikowano 24 marca24 mar Zdrowy czeka na Switcha2 do ogrywania remasterów, a na Xboxie miesiąc w miesiąc premiera jakiegoś sztosa. Jak to mówią: jedni grają, drudzy czekają, a 15 maja premiera sztosa który wyjaśni całą bibliotekę Switcha.
Opublikowano 24 marca24 mar Teraz, Bzduras napisał(a): Jehowiec piszący coś o zaburzeniach? Gdzieś o tym czytałem https://sjp.pwn.pl/sjp/paradoks;2570587.html Dzięki przyjacielu, jak zawsze na straży! https://sjp.pwn.pl/sjp/projekcja;2508646.html p.s. punkt 4 A tak poza tym Juras przyjacielu, gdybyś zainteresował się psychologią to zrozumiałbyś, że każdy jest inny i to jest właśnie piękne Spoiler “INFJs' intense nature can be explained by the fact that they are always looking for hidden meanings in everything in their lives. Being intense is their way of understanding people and things around them.”
Opublikowano 24 marca24 mar Śmignęło mi też coś innego jak tak zgłębiałem hasztag "jehowiec" https://sjp.pwn.pl/sjp/debil;2554305.html Pasuje jak ulał
Opublikowano 24 marca24 mar 2 minuty temu, zdrowywariat napisał(a): tak poza tym Juras przyjacielu Juras? Był kiedyś taki odklejeniec. Mam nadzieję, że Zbyszek nie zostawi tego bez R E P E R K U S J I.
Opublikowano 24 marca24 mar 12 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Zdrowy czeka na Switcha2 do ogrywania remasterów, a na Xboxie miesiąc w miesiąc premiera jakiegoś sztosa. Jak to mówią: jedni grają, drudzy czekają, a 15 maja premiera sztosa który wyjaśni całą bibliotekę Switcha. Pablo ja ostatnio tyle indyczych hidden gemów odkryłem, że po raz pierwszy w życiu zrobił mi się taki backlog, że do końca 2025r mam w co grać, a Ty chcesz mi jeszcze dołożyć jakieś ubirakowe średniaki na 7. Musiałbym się nie szanować jako gracz i musiałbym nie szanować swojego cennego czasu, żeby w to grać, gdy mam teraz takiego sztosika na tapecie jak Metal Suits W każdym razie dziękuję za troskę przyjacielu Pablo i doskonale rozumiem twoją sytuację i klapów, że na bezgierkowiu i Avowed ryba, bo ja po 2.4.2025 nie będę już wiedział za co się najpierw złapać Edytowane 24 marca24 mar przez zdrowywariat
Opublikowano 24 marca24 mar 1 minutę temu, zdrowywariat napisał(a): bo ja po 2.4.2025 nie będę już wiedział za co się złapać nie wiem co będziesz łapać ale ja będę trzymał kciuki żebyś zamknął ryja
Opublikowano 24 marca24 mar 30 minut temu, Bzduras napisał(a): Śmignęło mi też coś innego jak tak zgłębiałem hasztag "jehowiec" https://sjp.pwn.pl/sjp/debil;2554305.html Pasuje jak ulał Spoiler “Czym jest HEJT? Słowo hejt czy hejtowanie pojawia się dość często w polskich mediach. To spolszczona wersja angielskiego słowa “hate” oznaczającego nienawiść. I właśnie do tego odnosi się definicja hejtu. Chodzi o aktywność w internecie taką jak. komentarze, zdjęcia, grafiki czy filmy, która jest przejawem nienawistnych postaw. Jednak hejt różni się od krytyki. Jak? Hejt odróżnia się od krytyki przede wszystkim chęcią zniszczenia. A zatem celem takiej osoby jest zaszkodzenie, dokuczenie komuś. Hejt ma związek z uczuciami takimi jak zawiść i nienawiść. Aktywność hejterów możemy spotkać na forach internetowych, w komentarzach do filmów na Youtube lub blogach, lub na grupach Facebookowych. Kim są HEJTERZY? Badania pokazują, że hejterzy to przeważnie zwykli ludzie. Gdyby nie internet swoje nienawistne poglądy mogliby zapewne wyrażać w wąskim gronie myślących podobnie osób. Jednak narzędzie jakim jest internet sprawia, że czują się anonimowi i bezkarni oraz, że mają wielu (czasem tysiące) odbiorców. Wszystko to, oraz mechanizmy rządzące naszym umysłem, sprawia, że niezwykle łatwo jest stać się hejterem. Hejterzy to osoby, które albo działają pod wpływem emocji, chcąc jak najszybciej rozładować np. gniew lub lęk, ale także takie, ale także te, które na zimno kalkulują i dobierają słowa tak żeby jak najbardziej zabolały odbiorcę. Ciężko jest to jednoznacznie stwierdzić, ale bardzo często hejterami są osoby młode lub emocjonalnie niedojrzałe. Rozwój części mózgu – kory przedczołowej – odpowiedzialnej za kontrolowanie emocji i przestrzeganie norm społecznych – kończy się dopiero ok. 21 roku życia, zatem dość późno. Dlatego też nastolatki są bardziej niepohamowane i trudniej im kontrolować jaki poglądy wyrażają publicznie. Ponadto dla wielu młodych ludzi pozycja w grupie rówieśniczej jest niezwykle ważna, dlatego są w stanie przyłączyć się do hejtu nawet jeśli do końca nie zgadzają się z nim, byle tylko zyskać aprobatę danej grupy.” Edytowane 24 marca24 mar przez zdrowywariat
Opublikowano 24 marca24 mar Zdrowyjehowy siedzi na tym plastikowym gównie i gra w pixelowy shovelware, bo nic ciekawszego na Switchu już nie ma. albo nic lepszego już Switch nie uciągnie
Opublikowano 24 marca24 mar Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): Zdrowyjehowy siedzi na tym plastikowym gównie i gra w pixelowy shovelware, bo nic ciekawszego na Switchu już nie ma. albo nic lepszego już Switch nie uciągnie Dziwisz się, przy tych niedopracowanych gówno wydmuszkach AAA na naciągane 7 wziąłem się za gry indie małe sztosy, które dają mi prawdziwą frajdę, a poza tym uwielbiam gry 2D, w których idzie się w bok
Opublikowano 24 marca24 mar Teraz, zdrowywariat napisał(a): a poza tym uwielbiam gry 2D, w których idzie się w bok to idź jak najdalej
Opublikowano 24 marca24 mar 1 minutę temu, zdrowywariat napisał(a): Dziwisz się, przy tych niedopracowanych gówno wydmuszkach AAA na naciągane 7 wziąłem się za gry indie małe sztosy, które dają mi prawdziwą frajdę, a poza tym uwielbiam gry 2D, w których idzie się w bok Oko, to spoko że się cieszysz, ale serio - nikt nie musi udawać, że się dobrze bawi z jakimiś grami. Taki Avowed „na 7” (krzywdząca ocena) ma więcej charakteru niż kolejny indor od foremki.
Opublikowano 24 marca24 mar 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Taki Avowed „na 7” (krzywdząca ocena) ale 7 to wysoka ocena
Opublikowano 24 marca24 mar 5 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): ale 7 to wysoka ocena Tak, bo skala to 1-10, a nie 7-10. No i 8- to zdecydowanie uczciwa ocena na tego sztosa - Obsidian wciąż potrafią w gierki. Byle do TOW2
Opublikowano 24 marca24 mar Ja się zajebiście bawię w grach na 6-8 byle mi setting odpowiadał, nie ma brzemienia geniuszu, nie czuć swądu spuchy, ewentualny zawód nie boli tak bardzo.
Opublikowano 24 marca24 mar 14 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Oko, to spoko że się cieszysz, ale serio - nikt nie musi udawać, że się dobrze bawi z jakimiś grami. Taki Avowed „na 7” (krzywdząca ocena) ma więcej charakteru niż kolejny indor od foremki. Zależy o jakich indykach mówisz, bo wiadomo, że i wśród nich można znaleźć masę 7ek, tak jak wśród dużych gier AAA są Avowed, Horizon FW, czy Assassin Shadow. Ja piszę o indykach na miarę HK, czyli o absolutnej topce i hidden gemach. Nie porównuj dużych generycznych gier AAA z 3 ligi od korpo rzemieślników z zatrzęsieniem bugów i patchem day1 wielkości gry, żeby grę w ogóle dało się przejść - do sztuki z garażów prawdziwych pasjonatów… od graczy dla graczy Edytowane 24 marca24 mar przez zdrowywariat