Opublikowano 24 marca24 mar 11 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): 8 lat temu ostatni kontakt z grą z serii Horizon więcej nie dałem rady, dzień po dniu coraz bardziej nienawidziłem tej gry, konsoli, siebie, świata itd. Dziś nie mówię, że mam prawo wypowiadać się o grze ja tylko obrażam Rudą kurwę, denerwuje mnie to, że stała się ,,symbolem'' PlayStation. Jedyny samodzielny eks na VR2 to też Horizon nigdy więcej Horizona w moim życiu. Nigdy nie hejtowałem jej mechanik, oprawy, interakcji itd. Ogromną bekę mieliśmy z Paola bo ma bardzo dużo do powiedzenia o tym jak słabą grą jest Days Gone a jedynie udało mu się odblokować jedno osiągnięcie a jak wiadomo to często pierwsze osiągnięcie dostajemy za podniesienie broni ze stołu lub cokolwiek innego równie prostego na samym początku. Mam podobnie, są gry, w które wsiąkam od pierwszej chwili i są gry drugiej szansy - zawsze daje grze drugą szansę, bo może akurat mam gorszy dzień. No ale nigdy nie zmuszam się do gry, bo muszę przejść, bo dałem 3 i pół bomby, bo może się w końcu rozkręci, bo wypada dokończyć, skoro pierwsze pół gry było niezłe, bo jest łatwa platyna itp. Robię różne rzeczy, dlatego że sprawiają mi przyjemność i nigdy nie będę się do niczego zmuszał, szkoda mi czasu i nerwów. To jest zdrowe podejście… nick zobowiązuje p.s. Pablo słusznie postąpił! Edytowane 24 marca24 mar przez zdrowywariat
Opublikowano 24 marca24 mar Days Gone? Gówno. Nie zapraszam nawet do dyskusji. Tylko fanom AC mogłaby spodobać się równie bezduszna „gra”.
Opublikowano 24 marca24 mar 7 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Days Gone? Gówno. Nie zapraszam nawet do dyskusji. Tylko fanom AC mogłaby spodobać się równie bezduszna „gra”. Każda potwora znajdzie swojego amatora, więc jeśli komuś się podoba i cieszy japę do ekranu to niech się dobrze bawi, niestety często tu czytam komentarze, że ktoś się z grą męczy, byle ukończyć lub ma nabite 10h w grze na 12h i dalej czeka, aż się rozkręci, a później taki jeden z drugim zwraca mi uwagę, że za bardzo jaram się Laiką itp., no qrwa Panowie szanujmy się xD Edytowane 24 marca24 mar przez zdrowywariat
Opublikowano 24 marca24 mar Ty się dzieciaku musisz nauczyć, że nie każdy przeżywa te pozytywne jak i te negatywne emocje w dokładnie taki sposób jak ty.
Opublikowano 24 marca24 mar Teraz, Krzysztof93 napisał(a): Ty się dzieciaku musisz nauczyć, że nie każdy przeżywa te pozytywne jak i te negatywne emocje w dokładnie taki sposób jak ty. Chyba Ty! xD
Opublikowano 24 marca24 mar W dniu 25.02.2025 o 09:40, Krzysztof93 napisał(a): Koło chuja mi lata to twoje pierdolenie farbowany lisie, teoretyku Pamiętasz hity pokroju Hellblade 2 i Starfield to pierwsze wymęczyłem do końca mimo męki a tego chujostwa od Bethesdy się nie da. X360 miałem co niby jeszcze mam ograć żeby się znowu zrzygać? W dniu 25.02.2025 o 10:05, Krzysztof93 napisał(a): Ja swoje w jebanym Horizonie przeżyłem, nie dałem rady więcej ale kurwa sobie porównaj teoretyku gawędziarzu ile ja się jebałem z rudą szmatą żeby teraz zgodnie z moim sumieniem mówić, że to najgorsze nudne ścierwo tak jak już pisałem wcześniej możesz sobie gadać a ja i tak mam kwity na wszystko i nie jestem takim farbowanym lisem, kłamczuchem jak ty Pokaż ukrytą zawartość W dniu 25.02.2025 o 08:07, Krzysztof93 napisał(a): Horizon jest najgorszy mam podobnie zamiast Spider-Mana 2, którego się obawiam na ten moment kupiłem sobie Sleeping Dogs na ROG Ally i udaje, że SM2 nie istnieje Nasz Krzyś, prawdziwy hobbysta, pasjonat, zagrajmer od smoczka, który cieszy się grami, aż do dziś, a przecież znajdzie się tego dużo więcej, ładna posucha u klapów i gry tak złe, że niektórzy boją się je nawet sprawdzać xD Siedzę w Choroszczy, spoglądam przez okno i zastanawiam się, czy to ze mną coś nie tak, czy z tymi na zewnątrz Edytowane 24 marca24 mar przez zdrowywariat
Opublikowano 24 marca24 mar 1 minutę temu, Krzysztof93 napisał(a): Weź jednym prostym zdaniem napisz co tym udowodniłeś bo nie mam pojęcia. Że zmuszasz się do gier, męczysz się w nich niemiłosiernie, a mimo to dalej w nie grasz i z tego zmęczenia boisz się już nawet niektóre “hity” AAA na “9” sprawdzać. Z drugiej strony bierzesz udział w nagonce na mnie, że za bardzo jaram się grami, ale chyba o to w jakimkolwiek hobby chodzi? Że Wam niektórym tu obrzydzam gry, sami sobie obrzydzacie granie męcząc się, zamiast zmienić płytę…
Opublikowano 24 marca24 mar jakbyś zmienił forum to by było zajebiście 2 minuty temu, zdrowywariat napisał(a): Że zmuszasz się do gier, męczysz się w nich niemiłosiernie, a mimo to dalej w nie grasz i z tego zmęczenia boisz się już nawet niektóre “hity” AAA na “9” sprawdzać. Spider-Man 2 ocenę 9 ma od idiotów, ja go przeszedłem, bawiłem się dobrze bo wszystkie wady jakie znalazłem miały mniejszą wagę od zabawy jaką mi ta gra dała. Niektórych gier nie potrafię ukończyć ponieważ ich wady są dużo cięższe od tych jakie znalazłem w SM2 no i w przypadku Pająka 2 doszła chęć obcowania z tym konkretnym bohaterem. Hellblade 2 to korytarzowa ,,gierka'' na 6-7 godzin przy twoich 900h radości z jednej gierki to chyba niewiele?
Opublikowano 24 marca24 mar 7 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): jakbyś zmienił forum to by było zajebiście Spider-Man 2 ocenę 9 ma od idiotów, ja go przeszedłem, bawiłem się dobrze bo wszystkie wady jakie znalazłem miały mniejszą wagę od zabawy jaką mi ta gra dała. Niektórych gier nie potrafię ukończyć ponieważ ich wady są dużo cięższe od tych jakie znalazłem w SM2 no i w przypadku Pająka 2 doszła chęć obcowania z tym konkretnym bohaterem. Hellblade 2 to korytarzowa ,,gierka'' na 6-7 godzin przy twoich 900h radości z jednej gierki to chyba niewiele? Nie wiem, o co Ci chodzi? W Into the Breach jest 14 setów mechów (14x3) i każdym gra się zupełnie inaczej i na hardzie nie jest łatwo, zwłaszcza gdy się chce jeszcze do tego zaliczyć wszystkie misje poboczne, grałem dopóki bawiłem się dobrze. Tu nie chodzi o 6h, czy 900h, tylko o to, że hobby to coś co robimy dla przyjemności, nie widzę powodu, żeby się męczyć, więc gram w gry od momentu spodobania się do momentu, aż się grą nasycę. To może być jedno ukończenie, ukończenie na 100%, półtorej przejścia lub 14 przejść. Twoje męki nawet sześciogodzinne to w mojej opinii strata czasu. No ale baw się męcz się dobrze i nie zarzucaj mi, że ja się bawię dobrze
Opublikowano 24 marca24 mar 1 minutę temu, zdrowywariat napisał(a): To może być jedno ukończenie, ukończenie na 100%, półtorej przejścia lub 14 przejść. Twoje męki nawet sześciogodzinne to w mojej opinii strata czasu. No ale baw się męcz się dobrze i nie zarzucaj mi, że ja się bawię dobrze Ty się nie bawisz grami, ty się masturbujesz do samego siebie.
Opublikowano 24 marca24 mar 3 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a): Ty się nie bawisz grami, ty się masturbujesz do samego siebie. A twoje granie przypomina seks z laską, która w ogóle Cię nie kręci, z workiem na jej głowie i na swojej - w razie czego jakby jej spadł! Edytowane 24 marca24 mar przez zdrowywariat
Opublikowano 24 marca24 mar ja już ci powiedziałem durniu 1 godzinę temu, Krzysztof93 napisał(a): Ty się dzieciaku musisz nauczyć, że nie każdy przeżywa te pozytywne jak i te negatywne emocje w dokładnie taki sposób jak ty.
Opublikowano 24 marca24 mar 6+ dla Spierdolmana2? Aż serce się raduje Krzychu, bo pokazujesz, że chorobę PlayStation można skutecznie leczyć i to nie tylko 8g odżywki ołowiowej w potylicę. Sam SM2 zaś? Zwykła kurwa, growy McDonald, symptom trwającej od prawie dekady kondycji 1st party Sony.
Opublikowano 24 marca24 mar 36 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): ja już ci powiedziałem durniu Ty się dzieciaku musisz nauczyć, że nie każdy przeżywa te pozytywne jak i te negatywne emocje w dokładnie taki sposób jak ty. Jprd… typ mnie nęka, bo jaram się Laiką, a teraz zarzuca mi jeszcze to! No qrwa wiem, brawo Ty! xD
Opublikowano 24 marca24 mar 35 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Jedynym który nas tutaj nęka jesteś Ty! Znowu jakaś projekcja! Nie pukam Ci do drzwi i masz narzędzia do tego, żeby mnie ignorować. Nie latam za kimś, bo ktoś jara się grą i go nie nękam, niech się jara, super! edit: poświęcę się i od teraz będę dawał moje wrażenia z gier w spoiler. Dla mnie to nie jest niepojęte, że od lat prowadzi się tu krucjatę i co chwilę się ktoś z tym forum żegna, albo sam, albo z pomocą adminów, gdy każdy tu może być i cieszyć się tym forum, a jeśli ktoś komuś nie odpowiada to daje go do ignorów i nie nęka, proste. Nie dość, że niektórzy męczą się z grami to jeszcze z niektórymi userami, bo przecież nie jestem jedynym - ciężkim - przypadkiem. Gdy wystarczy zmienić płytę z grą, zamiast się męczyć, a nielubianego usera wrzucić na listę ignorowanych, żeby nie widzieć jego postów. Strasznie macie zmęczone życie xD Edytowane 24 marca24 mar przez zdrowywariat
Opublikowano 24 marca24 mar Wszyscy to wiedzą, wszyscy to czują: https://www.ign.com/articles/switch-2-will-be-nintendos-best-console Mam takie przeczucie, że w usłudze NSO pojawi się nie tylko GC, ale i DC!
Opublikowano 24 marca24 mar 2 minuty temu, zdrowywariat napisał(a): Wszyscy to wiedzą, wszyscy to czują: https://www.ign.com/articles/switch-2-will-be-nintendos-best-console lmao, bądźmy poważni - peak Nintendo miało na linii DS i 3DSl
Opublikowano 24 marca24 mar 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): lmao, bądźmy poważni - peak Nintendo miało na linii DS i 3DSl Masz powtórkę z rozrywki: DS 154mln Switch: 150.86mln Z tym, że teraz będzie dużo lepiej, bo S2 przekroczy 100mln, do których 3DS nie dobił i S2 dostanie wszystkie Mario i Zeldy 3D, a biblioteka NSO znacznie urośnie i dojdą nowe konsole
Opublikowano 24 marca24 mar Teraz, zdrowywariat napisał(a): Masz powtórkę z rozrywki: DS 154mln Switch: 150.86mln Z tym, że teraz będzie dużo lepiej, bo S2 przekroczy 100mln, do których 3DS nie dobił i S2 dostanie wszystkie Mario i Zeldy 3D, a biblioteka NSO znacznie urośnie i dojdą nowe konsole Nie grzeją mnie liczby - DS i 3DS oferują sposób rozgrywki który po dziś dzień ciężko jest emulować, dostały wiele legendarnych wręcz gier i to ostatnie konsole konsole Nintendo które są faktycznymi handheldami. Switch to kawał porządnego sprzętu, ale jego biblioteka mocno opiera się na remasterach, a funkcje które oferują to nie jest jakiś gamechanger. Ba, WiiU chociaż miało na siebie pomysł z dwoma ekranami, a to co oferuje Switch oferuje dzisiaj co drugi przenośny PC jeśli chodzi o tryby grania.
Opublikowano 24 marca24 mar 22 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Nie grzeją mnie liczby - DS i 3DS oferują sposób rozgrywki który po dziś dzień ciężko jest emulować, dostały wiele legendarnych wręcz gier i to ostatnie konsole konsole Nintendo które są faktycznymi handheldami. Switch to kawał porządnego sprzętu, ale jego biblioteka mocno opiera się na remasterach, a funkcje które oferują to nie jest jakiś gamechanger. Ba, WiiU chociaż miało na siebie pomysł z dwoma ekranami, a to co oferuje Switch oferuje dzisiaj co drugi przenośny PC jeśli chodzi o tryby grania. Tak, może i PCty oferują takie tryby grania, ale to Nintendo podało to w tak prosty i chwytliwy sposób i miało siłę przebicia, dzięki marce i dobrym grom. Ktoś powie, że po co pusty w środku dock, że sam kabelek by załatwił sprawę, ale może to łatwe przełączanie się z handhelda na TV, dock - żeby klient podświadomie myślał, że to konsola stacjonarna z możliwością grania, gdzie się chce, a nie na odwrót i fakt dzielenia się padem bez potrzeby dokupywania drugiego pada wpłynął też na sprzedaż, oprócz samych gier. Edytowane 24 marca24 mar przez zdrowywariat