Opublikowano 24 marca24 mar Teraz, zdrowywariat napisał(a): Tak, może i PCty oferują takie tryby grania, ale to Nintendo podało to w tak prosty i chwytliwy sposób i miało siłę przebicia, dzięki marce i dobrym grom. Ktoś powie, że po co pusty w środku dock, że sam kabelek by załatwił sprawę, ale może to łatwe przełączanie się z handhelda na TV, dock - żeby klient podświadomie myślał, że to konsola stacjonarna z możliwością grania, gdzie się chce, a nie na odwrót i fakt dzielenia się padem wpłynął też na sprzedaż, oprócz samych gier. Produkuj się jak chcesz - te ficzery pokroju dzielenia się padem to jest jakiś promil gier na Switcha. Stawiam dolary przeciw orzechom, że ludzie korzystają z niego w 99% jako konsoli do singla lub multi po sieci. Czyli praktycznie taka sama oferta jak u konkurencji. Także czekam na S2, bo czekam na każdą konsolę jaka się pojawia, ale peak Nintendo to wciąż zostaje linia (3)DS i wątpię żeby to miało się zmienić w najbliższej dekadzie.
Opublikowano 24 marca24 mar a jak ma być inaczej skoro cały gejming ma najlepsze lata za sobą? trzeba mieć nadzieje że nie będzie chociaż tak źle jak z xboxem i playstation
Opublikowano 24 marca24 mar 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Produkuj się jak chcesz - te ficzery pokroju dzielenia się padem to jest jakiś promil gier na Switcha. Stawiam dolary przeciw orzechom, że ludzie korzystają z niego w 99% jako konsoli do singla lub multi po sieci. Czyli praktycznie taka sama oferta jak u konkurencji. Także czekam na S2, bo czekam na każdą konsolę jaka się pojawia, ale peak Nintendo to wciąż zostaje linia (3)DS i wątpię żeby to miało się zmienić w najbliższej dekadzie. Zdziwiłbyś się ilu ludzi dzieli się padem/dwoma na Switchu, sam nieraz grałem na 4P w MK8 i jest trochę takich gier, które nie potrzebują drugiego analoga do obracania kamerą. Marketingowo hybryda, dock + proste przełączanie i dwa pady w pudełku na start, żeby pograć w MK8 to był strzał w dychę! A że Switch powędrował też do wielu domów z dziećmi to tym bardziej dla takich rodziców dwójki, czy czwórki dzieci Switch był jak marzenie. Wyobraź teraz sobie, że musisz dokupić drugi drogi tablet do WiiU? Edytowane 24 marca24 mar przez zdrowywariat
Opublikowano 24 marca24 mar Nie zmienia faktu, ze to po prostu tablet do grania w marnej jakości porty z innych gier. Może dlatego też wśród hardcorowych graczy popularnością cieszą się te przenośne PC-ty, bo to "przenośność" do jakiej przyzwyczaił nas Switch (czyli żadna), a jednocześnie nie ogranicza ich moc jak konsoli Nintendo. Cóż, trzeba się przyzwyczaić, że teraz Nintendo będzie szło w więcej i ładniej jak robi to Sony i Microsoft, bo eksperymentowanie mają dawno za sobą. Jak widać po popularności Switcha, to eksperymentowanie nie jest już nikomu do szczęścia potrzebne. Ja zaś zamejmuję, stanę w miejscu na spokojnie obserwując jak się potoczy przyszłość branży i czerpał będę przyjemność z najlepszych lat gamingu. Tego jak przyjemnie ogrywa się HeartGold trzymając konsolę jedną ręką i obsługując ją rysikiem nie pozwoli doświadczyć żaden port tej gry na jakiejkolwiek innej konsoli.
Opublikowano 24 marca24 mar Teraz, Czoperrr napisał(a): Ten 2DS też tak średnio mieści się do kieszeni. No z kieszenia tak srednio, ale 2DS to nadrabia mocno wygoda. Najprzyjemniejsza konsolka z rodziny 3DS wg mnie
Opublikowano 24 marca24 mar 6 minut temu, Czoperrr napisał(a): Ten 2DS też tak średnio mieści się do kieszeni. Zdarzało mi się zabierać już go na wypady krótsze i dłuższe, mieścił się bez problemu w wewnętrznej kieszeni płaszcza. Mając nadwyżkę gotówki zainwestuję w końcu w wymarzonego N3DSa, uwielbiam tę składaną strukturę konsoli.
Opublikowano 24 marca24 mar 14 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Nie zmienia faktu, ze to po prostu tablet do grania w marnej jakości porty z innych gier. Może dlatego też wśród hardcorowych graczy popularnością cieszą się te przenośne PC-ty, bo to "przenośność" do jakiej przyzwyczaił nas Switch (czyli żadna), a jednocześnie nie ogranicza ich moc jak konsoli Nintendo. Cóż, trzeba się przyzwyczaić, że teraz Nintendo będzie szło w więcej i ładniej jak robi to Sony i Microsoft, bo eksperymentowanie mają dawno za sobą. Jak widać po popularności Switcha, to eksperymentowanie nie jest już nikomu do szczęścia potrzebne. Ja zaś zamejmuję, stanę w miejscu na spokojnie obserwując jak się potoczy przyszłość branży i czerpał będę przyjemność z najlepszych lat gamingu. Tego jak przyjemnie ogrywa się HeartGold trzymając konsolę jedną ręką i obsługując ją rysikiem nie pozwoli doświadczyć żaden port tej gry na jakiejkolwiek innej konsoli. Jesteś sentymentalny. Miałem podobne uczucie na początku poprzedniej generacji, nie cieszyła mnie w ogóle, najgorszy Killzone, jakaś ruda, ND mnie zawiodło, a MotorStormy wyzionęły ducha, nad szczęcie Switch to zmienił i zacząłem dużo grać i co najlepsze przede mną świetlana przyszłość od 2.4,2025
Opublikowano 25 marca25 mar 16 godzin temu, Paolo de Vesir napisał(a): 6+ dla Spierdolmana2? Aż serce się raduje Krzychu, bo pokazujesz, że chorobę PlayStation można skutecznie leczyć i to nie tylko 8g odżywki ołowiowej w potylicę. Pawełku ale ja nigdy nie byłem klapem. Gram na Plejce bo lubię ale nigdy w życiu nie kolorowałem sobie rzeczywistości iż jest lepiej niż faktycznie. Nie lubię Xboxa bo możesz mi wierzyć lub nie ale w swoim bliskim środowisku to Xbox jest symbolem upadku gracza, mam tu dwóch ziomków, z których dusza gracza uleciała już dawno. CoDzik, FIFKA, UFC i tutaj gdzie żyje to jest właśnie granie na Xboxie .
Opublikowano 25 marca25 mar 18 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): CoDzik, FIFKA, UFC Brzmi jak moi kumple z plejstejszon, bo plejstejszon najlepsze. Masz fife? Dawaj harnasie i pogramy godzinkę
Opublikowano 25 marca25 mar 2 minuty temu, Bzduras napisał(a): Brzmi jak moi kumple z plejstejszon, bo plejstejszon najlepsze. Masz fife? Dawaj harnasie i pogramy godzinkę U mnie to jest totalnie Xbox co gorsza... zawsze jest kurwa problem z bateriami do drugiego pada
Opublikowano 25 marca25 mar Identyko, przecież ta historia ze dwóch ziomków zaczęło grać tylko w Fife na xboxie i to jest powodem nienawiści do Microsoftu to jest takie klaperskie wyparcie że ja pierdolę Krzychu, jesteś klapem, klapem który gra na innych sprzętach jak i ja botem multiplatformowcem ale wciąż botem. Takie życie. edit: + historyjka z bateriami w sam raz do klaperskiego bingo, brakuje jeszcze zasłyszanego w sklepie pytania czy na Xboxie można pożyczać gry i mamy komplet edit2: wisienka na torcie będzie historia w rodzinie Krzycha gdzie babcia kupiła dla wnuczka Xboxa One zamiast Series, bo łatwo pomylić i dzieciak ma teraz zespół stresu pourazowego. Jebany Microsoft, jeszcze te guziczki głośnie!
Opublikowano 25 marca25 mar Ja nigdy nie kłamie, patrzę na świat ze swojej perspektywy. Tak jest kurwa zawsze, nie dosyć, że za chwilę dostanę wpierdol w UFC to jeszcze czekam aż ziomek wygrzebie paluszki z szuflady/skoczymy do żabki po nowe. Życie bym oddał za swoje słowa.
Opublikowano 25 marca25 mar Nie będę narzekał na Harnasiowych kumpli od Plejaka bo ich tutaj nie mam.
Opublikowano 25 marca25 mar Dobrze że Nintendo nie dopuszcza takich gier do sprzedaży co czyni ekosystem big N najlepszym miejscem dla true zagrajmerów
Opublikowano 25 marca25 mar 7 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): Nie będę narzekał na Harnasiowych kumpli od Plejaka bo ich tutaj nie mam. Uroki życia w małym mieście, bo obawiam się, że tym co jest konsola dla każuali w ogólnym rozrachunku nie ma co nawet polemizować. 1 minutę temu, Pupcio napisał(a): Dobrze że Nintendo nie dopuszcza takich gier do sprzedaży co czyni ekosystem big N najlepszym miejscem dla true zagrajmerów To dlatego nie kupiłeś Switcha, teraz już jest wszystko jasne!
Opublikowano 25 marca25 mar Ale tak ogólnie to przyjmowanie lub odwiedzanie ,,graczy'' od FIFKI/UFC to jest męka. Od zawsze starałem się promować wśród ludzi gierki niezwiązane ze sportem żeby pokazać głupiemu ludowi drugą stronę medalu. Od hordy w Gearsach po Guitar Hero ale to kurwa wszystko jak krew w piach bo ma być FIFKA i chuj.
Opublikowano 26 marca26 mar Niebieskie bydło rzuciło się na okruchy z Pańskiego, zielonego stołu. W dniu 24.03.2025 o 21:25, Paolo de Vesir napisał(a): Zdarzało mi się zabierać już go na wypady krótsze i dłuższe, mieścił się bez problemu w wewnętrznej kieszeni płaszcza. Mając nadwyżkę gotówki zainwestuję w końcu w wymarzonego N3DSa, uwielbiam tę składaną strukturę konsoli. Ostatni prawdziwy handheld i powiem świeżości w tym segmencie. Ja mam 2ds zł, który się mieści w kieszeni i do dzisiaj z chęcią odpalam. Kusi mnie biały N3DS
Opublikowano 26 marca26 mar Godzinę temu, izon napisał(a): Na 8 najczęściej preorderowanych gier, aż 5 tytulow to tzw. "śmieci z Game Passa".
Opublikowano 26 marca26 mar 43 minuty temu, ASX napisał(a): Na 8 najczęściej preorderowanych gier, aż 5 tytulow to tzw. "śmieci z Game Passa". Słupek już pewnie ostrzy zęby na gry który przeszły nobilitację - zaczynały jako śmieci z GamePassa, ale w pudełeczku na PlayStation5 to już dobre giereczki. Od zawsze mówiłem, że klapy chciałyby pograć w dobre gry, ale religia nie pozwalała kupić Xboxa.
Opublikowano 26 marca26 mar W 2027 ma wyjść gra Naughty Dog, w której znowu nic nie będzie spójne jak w TLOU2, więc w sumie racja, gdyby nie eksy Microsoftu i multiplatformy to na PS5 przez kolejne 2 lata nie byłoby w co grać. A to, że religia nie pozwala klapom kupić Xbox to już taka psychika ludzka, że jeśli ktoś od lat w coś wierzył - nawet jeśli czuje, że został oszukany - to i tak dalej będzie żył w błędzie.
Opublikowano 26 marca26 mar Tych liczb Ameryki nie ma co brać na poważnie. Po prostu wspieranie gospodarki.