Opublikowano 26 marca26 mar Teraz, Pupcio napisał(a): Taktyczny ruch żeby teraz mieć gry na switcha 2. W szachach 5d to wy mnie nie ogracie Nam nie zależy na twoich porażkach. Ty sam siebie niszczysz.
Opublikowano 26 marca26 mar 2 minuty temu, Pupcio napisał(a): Taktyczny ruch żeby teraz mieć gry na switcha 2. W szachach 5d to wy mnie nie ogracie Wstrzymaj się do Switcha 3 to od razu będziesz miał z cztery gry faktycznie warte uwagi!
Opublikowano 26 marca26 mar Jeszcze 7 dni a tutaj takie W Y C I E co to będzie na kilka godzin przed destrukcją tych robaków?
Opublikowano 26 marca26 mar Bardziej mnie interesuje jak za 7 dni będą wyglądały moje sadzonki pomidorów niż to Nintendo dla popierdolców
Opublikowano 26 marca26 mar 33 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): super, że rozmawiamy o „Mario RpG, Brothership, Princes Peach i w sumie wielu innych grach na 75-80%”, a ty wyskakujesz jak kurwa filip z konopii z BOTW. Jeszcze jakiś tekst z generatora zdrowegojehowego i pora na CSa To prawda, do niektórych serii Nintendo przywiązuje większą uwagę, a niektóre robi na 8, ale to dalej lepiej jak eksy Microsoftu, czy wydmuszki AAA od Sony na 7. Edytowane 26 marca26 mar przez zdrowywariat
Opublikowano 26 marca26 mar 2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a): Ten wykres w ujęciu liczbowym pięknie pokazuje jak Cyberpunk sprzedał się na konsolach w proporcjach ledwie ~ 60 do 40 na korzyść PS w sytuacji gdy PS4/PS5 było 2-3x więcej od Xone/XS
Opublikowano 26 marca26 mar 22 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Taka bzdurę napisać mógł jedynie zdrowyjehowy. To prawda. Korpo chce zarabiać, bez różnicy, czy niebieskie, czy zielone, czy czerwone. Nintendo lepiej się opłaca wydać nową Zeldę, Mario, MK, Pokemony, Animal Crossing, czy Smasha, niż każdą inną grę, dlatego takie Wave Race, 1080 Snowboardnig, F Zero X, Metroid, czy DKey zdarzają się rzadziej. Niektóre serie opłaca się tworzyć dłużej, żeby przebiły średnią 90%, bo rozejdą się w 20mln+, a niektóre - z finansowego punktu widzenia - nie. Korpo to nie są organizacje charytatywne. Edytowane 26 marca26 mar przez zdrowywariat
Opublikowano 26 marca26 mar 48 minut temu, Pupcio napisał(a): a potem złapałem za joycony I wyleciały z szyn?
Opublikowano 26 marca26 mar Nintendo znowu wyda sprzet o mocy ziemniaka, i bedzie pierdolenie ze nie liczy sie grafika tylko dusza, przeciez oni nawet nie potrafia dobrze odnowic gier z GameCube patrz Paper Mario, czy teraz wydali Xenoblade X ktore wyglada praktycznie 1:1 jak na WiiU, a graczyki sie jaraja i placa pelna cene za polprodukt.
Opublikowano 26 marca26 mar 1 minutę temu, Hanza71 napisał(a): Nintendo znowu wyda sprzet o mocy ziemniaka, i bedzie pierdolenie ze nie liczy sie grafika tylko dusza, przeciez oni nawet nie potrafia dobrze odnowic gier z GameCube patrz Paper Mario, czy teraz wydali Xenoblade X ktore wyglada praktycznie 1:1 jak na WiiU, a graczyki sie jaraja i placa pelna cene za polprodukt. GameCube i WiiU można im wybaczyć, bo nikt ich nie miał.
Opublikowano 26 marca26 mar Ta jak odjac remastery to zostaje, pare gierek, a ludzie sie jaraja jakie to N potezne.
Opublikowano 26 marca26 mar Pare gierek? To o pare gierek więcej niż na waszych bezużytecznych konsolkach
Opublikowano 26 marca26 mar 32 minutes ago, KrYcHu_89 said: GameCube i WiiU można im wybaczyć, bo nikt ich nie miał. Ja miałem. Z PSX przesiadłem się na Gamecube bo był tani.
Opublikowano 26 marca26 mar 4 minuty temu, Hanza71 napisał(a): No pewnie, jeden Astral Chain I nic poza tym z nowosci. Nawet gdyby Nintendo wydało konsolę z jednym sztosem system sellerem to i tak będzie o jeden więcej, niż u konkurencji od czasu PS4 i Xboxa One.
Opublikowano 26 marca26 mar Nie no myslam,ze to fani Playstation sa oderwani od rzeczywistosci, a to jednak mongoly od Switcha trzymaja paleczke
Opublikowano 26 marca26 mar 6 minut temu, Hanza71 napisał(a): Nie no myslam,ze to fani Playstation sa oderwani od rzeczywistosci, a to jednak mongoly od Switcha trzymaja paleczke Wiesz kiedyś kupowało się konsolę dla eksów system sellerów, czasem dla jednej gry. Ile osób kupiło Gacka dla MP lub RE4? Wymień mi teraz system sellera na Xbox Series lub PS5, że warto wydać 500e dla jednej gry, której? Switch otrzymał co najmniej jednego - BOTW. Edytowane 26 marca26 mar przez zdrowywariat
Opublikowano 26 marca26 mar 20 minut temu, Hanza71 napisał(a): No pewnie, jeden Astral Chain I nic poza tym z nowosci. *Metroid // Czemu u wszystkich piewców Switcha jest zawsze ta sama śpiewka? Jaka to konsola nie jest zajebista, czego to ona nie może, a potem konsole leżą miesiącami. W przypadku kilku innych postaci z mediów czy forum to nie Switch, a SteamDeck przywrócił radość z grania. Wiadomo, że S2 dobrze sprawdzi się dla kilku gierek, ale gdybym miał grać tylko na Switchu to dawno bym się powiesił od tych bezdusznych kolorowych gówien.
Opublikowano 26 marca26 mar Dla mnie S2 musi miec moc zblizona do Ps5, XSX inaczej do zaorania, bo znowu beda gierki chodzace w 15 FPS.
Opublikowano 26 marca26 mar 6 minut temu, Hanza71 napisał(a): Dla mnie S2 musi miec moc zblizona do Ps5, XSX inaczej do zaorania, bo znowu beda gierki chodzace w 15 FPS. Większość gier od Nintendo chodzi w 60k/s i zwykle nie tracą klatek w ogóle lub rzadko, gdy klapy i boty muszą wybierać, czy chcą 30 ze spadkami do 25, 40, lub prawie że 60 kosztem innych suwaków xD
Opublikowano 26 marca26 mar Wiekszosci gier N wyglada jak gry F2P, zobaczymy jak bedzie GTA VI wygladac
Opublikowano 26 marca26 mar 10 minut temu, Hanza71 napisał(a): Wiekszosci gier N wyglada jak gry F2P, zobaczymy jak bedzie GTA VI wygladac Nie bierzesz w ogóle pod uwagę, że S2 to hybryda, po odjęciu ekranu, baterii i joyconów to jest tak małe, że gdzie niby mieli wsadzić silniejsze bebechy, żeby konsola była dalej w zasięgu cenowym w sklepie z zabawkami i działała na jednym ładowaniu kilka h? Nintendo musi iść na kompromisy. Edytowane 26 marca26 mar przez zdrowywariat