Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
12 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

xDDDDDD 

Siostro propofol i.v. w bolusie, pacjentowi skrajnie sie pogorszyło.

Nie znam, ale widzę, że na lekach i psychotropach znasz się jak nikt inny! Sorry Pablo - będę szczery - wypaliłeś się. Musisz, albo poszukać sobie inne hobby, albo na nowo odnaleźć radość w grach. I to jest już bardzo zły stan wypalenia, to już podchodzi pod zawiść, skoro drążnią Cię Nintendofagi z uśmiechem po uszy, którzy oczekują 2.4.2025 jak na nadejście Mesjasza.

Edytowane przez zdrowywariat

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 611,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
42 minuty temu, zdrowywariat napisał(a):

Nie znam, ale widzę, że na lekach i psychotropach znasz się jak nikt inny! Sorry Pablo - będę szczery - wypaliłeś się. Musisz, albo poszukać sobie inne hobby, albo na nowo odnaleźć radość w grach. I to jest już bardzo zły stan wypalenia, to już podchodzi pod zawiść, skoro drążnią Cię Nintendofagi z uśmiechem po uszy, którzy oczekują 2.4.2025 jak na nadejście Mesjasza.

Nie rusza mnie kompletnie twoja wypowiedź. Bez presji kończę sobie po kilkanaście, czasem kilkadziesiąt gier na różne platformy które posiadam - od retro po current geny. Nie dyskwalifikuje gier przez aspekty czysto techniczne i potrafię dostrzec iskrę w tych które na pierwszy rzut oka mogą wydawać się postronnemu obserwatorowi nieintrygujące.

Wiec sorry, ale mam kompletnie zlewam opinie kogoś kto robi z siebie jebanego guru, bo ogrywa na Switchu porty PC-towych indorów. Opinie kogoś kto jest tak zadufany w swoim osądzie, że bez mrugnięcia powieką będzie poddawał w wątpliwość moją zajawkę na gry tylko dlatego, że nie spuszam się jak małolat w spodnie na samą myśl o tym, że na rynku pojawi się upgrade konsoli której daleko jest to rewolucji i która więcej wniosła w wyobrażeniach jej fanbojów niż faktycznie miało to miejsca w rzeczywistości.

Wiec kompletnie wyjebane mam jak postrzegasz moją zajawkę, bo ta ma się świetnie i nie będzie mnie odklejus twojego pokroju pouczał czy mogę jeszcze grać w gierki czy szukać innego hobby, bo nie jara mnie wizja kolejnego klona Mario Kart i portów gier z GameCube’a które miałem okazję ogrywać na bieżąco w czasach kiedy Nintendo wykazywało jeszcze faktycznie iskrę geniuszu.

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Nie rusza mnie kompletnie twoja wypowiedź. Bez presji kończę sobie po kilkanaście, czasem kilkadziesiąt gier na różne platformy które posiadam - od retro po current geny. Nie dyskwalifikuje gier przez aspekty czysto techniczne i potrafię dostrzec iskrę w tych które na pierwszy rzut oka mogą wydawać się postronnemu obserwatorowi nieintrygujące.

Wiec sorry, ale mam kompletnie zlewam opinie kogoś kto robi z siebie jebanego guru, bo ogrywa na Switchu porty PC-towych indorów. Opinie kogoś kto jest tak zadufany w swoim osądzie, że bez mrugnięcia powieką będzie poddawał w wątpliwość moją zajawkę na gry tylko dlatego, że nie spuszam się jak małolat w spodnie na samą myśl o tym, że na rynku pojawi się upgrade konsoli której daleko jest to rewolucji i która więcej wniosła w wyobrażeniach jej fanbojów niż faktycznie miało to miejsca w rzeczywistości.

Wiec kompletnie wyjebane mam jak postrzegasz moją zajawkę, bo ta ma się świetnie i nie będzie mnie odklejus twojego pokroju pouczał czy mogę jeszcze grać w gierki czy szukać innego hobby, bo nie jara mnie wizja kolejnego klona Mario Kart i portów gier z GameCube’a które miałem okazję ogrywać na bieżąco w czasach kiedy Nintendo wykazywało jeszcze faktycznie iskrę geniuszu.

To jest wątek dla beki i pisałem to z przymrużeniem oka, ale że się odpaliłeś to może i dobrze, nagatywne emocje też trzeba czasem wyładować, nie ma za co :potter:

Jeszcze godzinka :banderas:

Opublikowano

Króciutko z samozwańczym jezusem gierkowa, Paolo flawless victory <3

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał(a):

Króciutko z samozwańczym jezusem gierkowa, Paolo flawless victory <3

Cieszę się, że i Ty na tym jakieś pozytywne emocje zyskałeś przyjacielu! :)

Opublikowano

No nie wiem, ja się nie cieszę bo muszę czytać te twoje wysrywy i obserwować masowanie jajec do samego siebie.

Opublikowano
2 minuty temu, Bzduras napisał(a):

No nie wiem, ja się nie cieszę bo muszę czytać te twoje wysrywy i obserwować masowanie jajec do samego siebie.

No cóż, nie będę ukrywał przyjacielu, że podnieta jest niesamowita, dwa święta graczy w 6 dni i to u jednego korpo, a co tam u Ciebie? :)

Opublikowano

Chcecie fajną metroidvanie na 8/10 ? Lalajka ma kurwa oceny jak Avowed a ten tu marszczy pindola od dwudziestu stron xd

Takich pereł to na Steamie pewnie dziesiątki w miesiącu wychodzi 

Opublikowano
7 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Chcecie fajną metroidvanie na 8/10 ? Lalajka ma kurwa oceny jak Avowed a ten tu marszczy pindola od dwudziestu stron xd

Takich pereł to na Steamie pewnie dziesiątki w miesiącu wychodzi 

Zagraj, wróć i oceń wtedy. 

W zasadzie już jedno święto gracza miałem, bo odkryłem kilka świetnych indyków, w których dobrze się bawię, z tego co najmniej 3 to hidden gemy, a i Laika ma średnią na Steamie 93% od userów na blisko 4200 opinii ;)

Polecam też przyjacielu MS:CA, GOF i Huntdowna -  topkę hidden gemów :banderas:

Opublikowano

Nintendo już jedzie na moturze wam wpierdolić, niewierne zawistne bubki, a wy tylko nękacie!

Opublikowano
2 minuty temu, Bzduras napisał(a):

Nintendo już jedzie na moturze wam wpierdolić, niewierne zawistne bubki, a wy tylko nękacie!

Nie wiem, czy w nowym MK będą też motory i quady jak w ósemce, ale dobrze kombinujesz przyjacielu :obama:

Opublikowano

Weź pojebie nie mów do mnie przyjacielu, bo potem normalni ludzie mogą sobie coś pomyśleć i będę musiał się tłumaczyć :/

Opublikowano
6 minut temu, zdrowywariat napisał(a):

Zagraj, wróć i oceń wtedy. 

A Ty zagrałeś w gry Sony czy Ms że pierdolisz że wszystko na 7 lub 8 jest?

Opublikowano
Teraz, drozdu7 napisał(a):

on takich średniaczków nie sprawdza, to częste wśród ludzi wyjebanych na obczyznę. 

Opublikowano
17 minut temu, drozdu7 napisał(a):

CW jest dla beki, ale coś tam na PS5 ograłem (posiadam tylko Switcha i PS5), najlepiej bawiłem się w:

TLOU

DSR

RE4R

SH2

Sider-Mana 2 ukończyłem (takie 8), a od Ragnaroka po jakichś 4h się odbiłem, natomiast na TLOU2, które w końcu ukończyłem się zawiodłem.

Bardzo podobał mi się też Astro Bot i Robocop, Terminator też był spoko, a Ratchet dopiero przede mną. Przechodziłem duże gry grę za grą, a TLOU, DSR i RE4 to nawet po dwa razy przeszedłem, SH2 też przejdę drugi raz, więc po takim maratonie miałem ochotę na coś mniejszego przyjacielu :)

18 minut temu, Bzduras napisał(a):

Weź pojebie nie mów do mnie przyjacielu, bo potem normalni ludzie mogą sobie coś pomyśleć i będę musiał się tłumaczyć :/

Wybacz przyjacielu, ostatnio się nie odzywałeś przez długi czas, więc gdy w końcu znów zacząłeś coś do mnie nawijać pomyślałem, że zakopałeś już topór wojenny, heh :)

Opublikowano

Nintendo, kiedys to byl brand, mieli potezne stacjonarki i najlepsze handheldy, teraz to jest McDonald's dla graczy.

Opublikowano

Pokurwieńcze, chcesz powrotu do tego co było? Nie ma sprawy :) Ewentualnie możesz wypierdalać na przykład, to nic nie kosztuje, a sprawi mnóstwo radości wielu osobom :)

Opublikowano

To nie do Ciebie tylko tego drugiego nad Tobą, ale się wciąłeś między wódkę a zakąskę.

Opublikowano
3 godziny temu, Bzduras napisał(a):

Tak, już nie mogę doczekać się dziesięciu nowych symulatorów farmy w rzucie izometrycznym utrzymanych w stylistyce chibi anime :kekw:

Jeden już mamy :dynia: Kto by się spodziewał