Opublikowano 27 marca27 mar 12 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): xDDDDDD Siostro propofol i.v. w bolusie, pacjentowi skrajnie sie pogorszyło. Nie znam, ale widzę, że na lekach i psychotropach znasz się jak nikt inny! Sorry Pablo - będę szczery - wypaliłeś się. Musisz, albo poszukać sobie inne hobby, albo na nowo odnaleźć radość w grach. I to jest już bardzo zły stan wypalenia, to już podchodzi pod zawiść, skoro drążnią Cię Nintendofagi z uśmiechem po uszy, którzy oczekują 2.4.2025 jak na nadejście Mesjasza. Edytowane 27 marca27 mar przez zdrowywariat
Opublikowano 27 marca27 mar Paolo jeszcze pare takich wpisow i w choroszczy zostanie przeniesiony na skrzydlo o zaostrzonym rygorze bez dostepu do forum
Opublikowano 27 marca27 mar 42 minuty temu, zdrowywariat napisał(a): Nie znam, ale widzę, że na lekach i psychotropach znasz się jak nikt inny! Sorry Pablo - będę szczery - wypaliłeś się. Musisz, albo poszukać sobie inne hobby, albo na nowo odnaleźć radość w grach. I to jest już bardzo zły stan wypalenia, to już podchodzi pod zawiść, skoro drążnią Cię Nintendofagi z uśmiechem po uszy, którzy oczekują 2.4.2025 jak na nadejście Mesjasza. Nie rusza mnie kompletnie twoja wypowiedź. Bez presji kończę sobie po kilkanaście, czasem kilkadziesiąt gier na różne platformy które posiadam - od retro po current geny. Nie dyskwalifikuje gier przez aspekty czysto techniczne i potrafię dostrzec iskrę w tych które na pierwszy rzut oka mogą wydawać się postronnemu obserwatorowi nieintrygujące. Wiec sorry, ale mam kompletnie zlewam opinie kogoś kto robi z siebie jebanego guru, bo ogrywa na Switchu porty PC-towych indorów. Opinie kogoś kto jest tak zadufany w swoim osądzie, że bez mrugnięcia powieką będzie poddawał w wątpliwość moją zajawkę na gry tylko dlatego, że nie spuszam się jak małolat w spodnie na samą myśl o tym, że na rynku pojawi się upgrade konsoli której daleko jest to rewolucji i która więcej wniosła w wyobrażeniach jej fanbojów niż faktycznie miało to miejsca w rzeczywistości. Wiec kompletnie wyjebane mam jak postrzegasz moją zajawkę, bo ta ma się świetnie i nie będzie mnie odklejus twojego pokroju pouczał czy mogę jeszcze grać w gierki czy szukać innego hobby, bo nie jara mnie wizja kolejnego klona Mario Kart i portów gier z GameCube’a które miałem okazję ogrywać na bieżąco w czasach kiedy Nintendo wykazywało jeszcze faktycznie iskrę geniuszu.
Opublikowano 27 marca27 mar 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Nie rusza mnie kompletnie twoja wypowiedź. Bez presji kończę sobie po kilkanaście, czasem kilkadziesiąt gier na różne platformy które posiadam - od retro po current geny. Nie dyskwalifikuje gier przez aspekty czysto techniczne i potrafię dostrzec iskrę w tych które na pierwszy rzut oka mogą wydawać się postronnemu obserwatorowi nieintrygujące. Wiec sorry, ale mam kompletnie zlewam opinie kogoś kto robi z siebie jebanego guru, bo ogrywa na Switchu porty PC-towych indorów. Opinie kogoś kto jest tak zadufany w swoim osądzie, że bez mrugnięcia powieką będzie poddawał w wątpliwość moją zajawkę na gry tylko dlatego, że nie spuszam się jak małolat w spodnie na samą myśl o tym, że na rynku pojawi się upgrade konsoli której daleko jest to rewolucji i która więcej wniosła w wyobrażeniach jej fanbojów niż faktycznie miało to miejsca w rzeczywistości. Wiec kompletnie wyjebane mam jak postrzegasz moją zajawkę, bo ta ma się świetnie i nie będzie mnie odklejus twojego pokroju pouczał czy mogę jeszcze grać w gierki czy szukać innego hobby, bo nie jara mnie wizja kolejnego klona Mario Kart i portów gier z GameCube’a które miałem okazję ogrywać na bieżąco w czasach kiedy Nintendo wykazywało jeszcze faktycznie iskrę geniuszu. To jest wątek dla beki i pisałem to z przymrużeniem oka, ale że się odpaliłeś to może i dobrze, nagatywne emocje też trzeba czasem wyładować, nie ma za co Jeszcze godzinka
Opublikowano 27 marca27 mar Teraz, Bzduras napisał(a): Króciutko z samozwańczym jezusem gierkowa, Paolo flawless victory <3 Cieszę się, że i Ty na tym jakieś pozytywne emocje zyskałeś przyjacielu!
Opublikowano 27 marca27 mar No nie wiem, ja się nie cieszę bo muszę czytać te twoje wysrywy i obserwować masowanie jajec do samego siebie.
Opublikowano 27 marca27 mar 2 minuty temu, Bzduras napisał(a): No nie wiem, ja się nie cieszę bo muszę czytać te twoje wysrywy i obserwować masowanie jajec do samego siebie. No cóż, nie będę ukrywał przyjacielu, że podnieta jest niesamowita, dwa święta graczy w 6 dni i to u jednego korpo, a co tam u Ciebie?
Opublikowano 27 marca27 mar Chcecie fajną metroidvanie na 8/10 ? Lalajka ma kurwa oceny jak Avowed a ten tu marszczy pindola od dwudziestu stron xd Takich pereł to na Steamie pewnie dziesiątki w miesiącu wychodzi
Opublikowano 27 marca27 mar 7 minut temu, drozdu7 napisał(a): Chcecie fajną metroidvanie na 8/10 ? Lalajka ma kurwa oceny jak Avowed a ten tu marszczy pindola od dwudziestu stron xd Takich pereł to na Steamie pewnie dziesiątki w miesiącu wychodzi Zagraj, wróć i oceń wtedy. W zasadzie już jedno święto gracza miałem, bo odkryłem kilka świetnych indyków, w których dobrze się bawię, z tego co najmniej 3 to hidden gemy, a i Laika ma średnią na Steamie 93% od userów na blisko 4200 opinii Polecam też przyjacielu MS:CA, GOF i Huntdowna - topkę hidden gemów Edytowane 27 marca27 mar przez zdrowywariat
Opublikowano 27 marca27 mar Nintendo już jedzie na moturze wam wpierdolić, niewierne zawistne bubki, a wy tylko nękacie!
Opublikowano 27 marca27 mar 2 minuty temu, Bzduras napisał(a): Nintendo już jedzie na moturze wam wpierdolić, niewierne zawistne bubki, a wy tylko nękacie! Nie wiem, czy w nowym MK będą też motory i quady jak w ósemce, ale dobrze kombinujesz przyjacielu Edytowane 27 marca27 mar przez zdrowywariat
Opublikowano 27 marca27 mar Weź pojebie nie mów do mnie przyjacielu, bo potem normalni ludzie mogą sobie coś pomyśleć i będę musiał się tłumaczyć
Opublikowano 27 marca27 mar 6 minut temu, zdrowywariat napisał(a): Zagraj, wróć i oceń wtedy. A Ty zagrałeś w gry Sony czy Ms że pierdolisz że wszystko na 7 lub 8 jest?
Opublikowano 27 marca27 mar Teraz, drozdu7 napisał(a): A Ty zagrałeś w gry Sony czy Ms że pierdolisz że wszystko na 7 lub 8 jest? on takich średniaczków nie sprawdza, to częste wśród ludzi wyjebanych na obczyznę.
Opublikowano 27 marca27 mar 17 minut temu, drozdu7 napisał(a): A Ty zagrałeś w gry Sony czy Ms że pierdolisz że wszystko na 7 lub 8 jest? CW jest dla beki, ale coś tam na PS5 ograłem (posiadam tylko Switcha i PS5), najlepiej bawiłem się w: TLOU DSR RE4R SH2 Sider-Mana 2 ukończyłem (takie 8), a od Ragnaroka po jakichś 4h się odbiłem, natomiast na TLOU2, które w końcu ukończyłem się zawiodłem. Bardzo podobał mi się też Astro Bot i Robocop, Terminator też był spoko, a Ratchet dopiero przede mną. Przechodziłem duże gry grę za grą, a TLOU, DSR i RE4 to nawet po dwa razy przeszedłem, SH2 też przejdę drugi raz, więc po takim maratonie miałem ochotę na coś mniejszego przyjacielu 18 minut temu, Bzduras napisał(a): Weź pojebie nie mów do mnie przyjacielu, bo potem normalni ludzie mogą sobie coś pomyśleć i będę musiał się tłumaczyć Wybacz przyjacielu, ostatnio się nie odzywałeś przez długi czas, więc gdy w końcu znów zacząłeś coś do mnie nawijać pomyślałem, że zakopałeś już topór wojenny, heh Edytowane 27 marca27 mar przez zdrowywariat
Opublikowano 27 marca27 mar Nintendo, kiedys to byl brand, mieli potezne stacjonarki i najlepsze handheldy, teraz to jest McDonald's dla graczy.
Opublikowano 27 marca27 mar Pokurwieńcze, chcesz powrotu do tego co było? Nie ma sprawy Ewentualnie możesz wypierdalać na przykład, to nic nie kosztuje, a sprawi mnóstwo radości wielu osobom
Opublikowano 27 marca27 mar To nie do Ciebie tylko tego drugiego nad Tobą, ale się wciąłeś między wódkę a zakąskę.
Opublikowano 27 marca27 mar 3 godziny temu, Bzduras napisał(a): Tak, już nie mogę doczekać się dziesięciu nowych symulatorów farmy w rzucie izometrycznym utrzymanych w stylistyce chibi anime Jeden już mamy Kto by się spodziewał
Opublikowano 27 marca27 mar Widzieliście tę nową umiejętność Samus? W ŻYCIU NIE WIDZIAŁEM NIC PODOBNEGO