Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Czy w tej branży już tylko MS umie zrobić jakikolwiek pokaz?

Nintendo kolejny pokaz gierek mobilnych za 300zl, ja pierdole ale rzyg

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 611,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Po pieknym directcie, mozemy sie juz pozegnac ze S1, I na start S2 mogliby wrzucic kontynuacje najlepszego nowego IP.

spacer.png

Opublikowano

Pokazy by Microsoft 2025.

images?q=tbn:ANd9GcQBM0NzMtFEh9paYZWAV0S

Opublikowano

Już tylko Ubi Direct może uratować gaming. 

Czekam na Assassin's Creed: Warsaw Uprising.

Opublikowano

Ten Metroid to wygląda jak jakiś średni remaster gierki z czasów PS2 :kekw:

Opublikowano
2 minuty temu, izon napisał(a):

No trzeba przyznać, że graficznie wyszło jak gra na Gamecube'a, mam wrażenie, że moc Switcha 2 będzie przez Nikttendo nie do okiełznania (wyłączając tych z 12 piętra w Nakameguro GT Tower, na nich liczę mocno). 

Opublikowano
3 minuty temu, izon napisał(a):

Może wyglądać nawet jak gra z NESa a i tak rozjebie gameplayem wszystkie strzelanki

Opublikowano

Czekam tylko na ten pokaz Switcha 2 z nowym Mario i kolejką dawno ogranych portów z innych konsol. Konsola marzeń nadciąga wielkimi krokami :D

Opublikowano

Z Izonem nie ma co gadać o grach wideo, widziałem że gość się jara baldur bekiem 3 xDD

Opublikowano

A jak, ale nie az tak dobrze jak Nintendo rucha swoich niewolników :kekw:

Opublikowano

Jakie upodlenie, to już o krok od kupowania gier z wishlisty ofiego

Opublikowano

Izon duży awans w rankingu graczy po lekcji z Baldurem 3. 

Gracze Nintendo poznają tą wielkość gdzieś w 2028, jak wpadnie porcik na kadridżu. 

Opublikowano
5 minut temu, GearsUp napisał(a):

Jakie upodlenie, to już o krok od kupowania gier z wishlisty ofiego

Upodlenie to dopiero będzie jak te wszystkie infantylne zjeby zapierdolą hajs starym i ustawią się w kolejce po Remastertendo 2. 

Wypinanie dupy wytrenowane przez 7 lat na Switchu, Pan Nintendo gotowy na kolejną dawkę zyskownego gangbangu:macek:

Opublikowano
4 godziny temu, zdrowywariat napisał(a):

Nie jaranie się nową konsolką to wypalenie, a do tego widać, że jedziesz cały czas na sentymencie, skoro ciągle wspominasz 360kę i wrzucasz fotki z (3)DSem, co tylko świadczy o tym, że Xbox Series X nie dostarcza Ci rozrywki jakiej oczekiwałeś, więc w sumie bardziej bronisz go z nienawiści do klapów, aniżeli z powodu, że cieszysz się na nim grami.

Ja jednak wolę grać w gry a nie patrzeć się na nową konsole pod telewizorem. Na razie Nintendo nie ma nic co by usprawiedliwiało zakup Switcha 2 jak ktoś ma inne platformy. :)

Opublikowano
5 minut temu, Hanza71 napisał(a):

Ale ci fani N zjebani, zaczynac historie Metroid Prime od 4, gdzie to bydlo sie uchowalo.

Z drugiej ja dałem sie złapać na najsłabszą zarzutkę, że Metroid to nie tylko strzelanka (xD), ale i do tego najlepsza na rynku xDDDDDD