Opublikowano 27 marca27 mar Czy w tej branży już tylko MS umie zrobić jakikolwiek pokaz? Nintendo kolejny pokaz gierek mobilnych za 300zl, ja pierdole ale rzyg
Opublikowano 27 marca27 mar Po pieknym directcie, mozemy sie juz pozegnac ze S1, I na start S2 mogliby wrzucic kontynuacje najlepszego nowego IP.
Opublikowano 27 marca27 mar Śmianie się z pokazów Microsoftu który jako jedyny regularnie dostarcza świetnych gier to autyzm lvl. klap max w sumie na to samo wychodzi
Opublikowano 27 marca27 mar Już tylko Ubi Direct może uratować gaming. Czekam na Assassin's Creed: Warsaw Uprising.
Opublikowano 27 marca27 mar 2 minuty temu, izon napisał(a): Ten Metroid to wygląda jak jakiś średni remaster gierki z czasów PS2 No trzeba przyznać, że graficznie wyszło jak gra na Gamecube'a, mam wrażenie, że moc Switcha 2 będzie przez Nikttendo nie do okiełznania (wyłączając tych z 12 piętra w Nakameguro GT Tower, na nich liczę mocno).
Opublikowano 27 marca27 mar 3 minuty temu, izon napisał(a): Ten Metroid to wygląda jak jakiś średni remaster gierki z czasów PS2 Może wyglądać nawet jak gra z NESa a i tak rozjebie gameplayem wszystkie strzelanki
Opublikowano 27 marca27 mar Czekam tylko na ten pokaz Switcha 2 z nowym Mario i kolejką dawno ogranych portów z innych konsol. Konsola marzeń nadciąga wielkimi krokami
Opublikowano 27 marca27 mar Z Izonem nie ma co gadać o grach wideo, widziałem że gość się jara baldur bekiem 3 xDD
Opublikowano 27 marca27 mar 7 minut temu, GearsUp napisał(a): Może wyglądać nawet jak gra z NESa a i tak rozjebie gameplayem wszystkie strzelanki zero szans na to, wystarczy pograć w serie Prime żeby o tym wiedzieć
Opublikowano 27 marca27 mar Izon duży awans w rankingu graczy po lekcji z Baldurem 3. Gracze Nintendo poznają tą wielkość gdzieś w 2028, jak wpadnie porcik na kadridżu.
Opublikowano 27 marca27 mar Ale ci fani N zjebani, zaczynac historie Metroid Prime od 4, gdzie to bydlo sie uchowalo.
Opublikowano 27 marca27 mar 5 minut temu, GearsUp napisał(a): Jakie upodlenie, to już o krok od kupowania gier z wishlisty ofiego Upodlenie to dopiero będzie jak te wszystkie infantylne zjeby zapierdolą hajs starym i ustawią się w kolejce po Remastertendo 2. Wypinanie dupy wytrenowane przez 7 lat na Switchu, Pan Nintendo gotowy na kolejną dawkę zyskownego gangbangu
Opublikowano 27 marca27 mar 4 godziny temu, zdrowywariat napisał(a): Nie jaranie się nową konsolką to wypalenie, a do tego widać, że jedziesz cały czas na sentymencie, skoro ciągle wspominasz 360kę i wrzucasz fotki z (3)DSem, co tylko świadczy o tym, że Xbox Series X nie dostarcza Ci rozrywki jakiej oczekiwałeś, więc w sumie bardziej bronisz go z nienawiści do klapów, aniżeli z powodu, że cieszysz się na nim grami. Ja jednak wolę grać w gry a nie patrzeć się na nową konsole pod telewizorem. Na razie Nintendo nie ma nic co by usprawiedliwiało zakup Switcha 2 jak ktoś ma inne platformy.
Opublikowano 27 marca27 mar 5 minut temu, Hanza71 napisał(a): Ale ci fani N zjebani, zaczynac historie Metroid Prime od 4, gdzie to bydlo sie uchowalo. Z drugiej ja dałem sie złapać na najsłabszą zarzutkę, że Metroid to nie tylko strzelanka (xD), ale i do tego najlepsza na rynku xDDDDDD
Opublikowano 27 marca27 mar Przeciez ten Gears up Metroida to pewnie na jutubie przeszedl, taki z niego znawca, xD
Opublikowano 27 marca27 mar Boty i klapy się nie znajo, sztos, klasyk i jedna z najlepszych gier w dziejach gamingu
Opublikowano 27 marca27 mar Bądźmy poważni, Metroidy tylko 2D. Te Prime’y to jest ekstraklasa gamingu.