Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 611,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
8 minut temu, Patapon napisał(a):

... W PlayStation Plusie Extra za 26 miesięcy:banderas:

Ziomusiowi czas stoi w miejscu widać, cierpliwy

Opublikowano
15 godzin temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Pupcio dobry zawodnik, jakby nie szkalował Xboxa to byłby nawet bardzo dobry.

no i zna się na gierkach!

on tak, no ale Ty to już nie :banderas:

Opublikowano

Pięknie Sony oblizało się smakiem, jeśli chodzi o Cupheada i 2 części Oriego, a teraz Microsoft obliże się smakiem, jeśli chodzi o Everybody’s Golf i 2 części Patapona. Dlatego tylko Nintendo :banderas:

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
8 minutes ago, zdrowywariat said:

Pięknie Sony oblizało się smakiem, jeśli chodzi o Cupheada i 2 części Oriego, a teraz Microsoft obliże się smakiem, jeśli chodzi o Everybody’s Golf i 2 części Patapona. Dlatego tylko Nintendo :banderas:

Cuphead wyszedł na PlayStation.

Opublikowano

Wind Waker HD na Switcha 2 to będzie system seler. Do tego retro gierki z PlayStation. Pięknie Nintendo to rozgrywa :obama:

Edytowane przez izon

Opublikowano
42 minuty temu, Szermac napisał(a):

Ale  W J E D Z I E  :fsg:

Najważniejsza premiera tego roku w gierkowych świecie.:)

Opublikowano
4 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

Czekam na podcięcie MS i Sony przez potężnego Gabena ze swoim urządzeniem pod TV ;)

MS nikt nie podetnie bo zarabiają już teraz dosłownie na każdym swoim konkurencie. Ostro wjechali na Steam, teraz na pełnej wjadą w Sony I Nintendo.

Opublikowano
13 minut temu, izon napisał(a):

Wind Waker HD na Switcha 2 to będzie system seler. Do tego retro gierki z PlayStation. Pięknie Nintendo to rozgrywa :obama:

2003 peak gamingu: Wind Waker, Rayman 3, Freedom Fighters i to wszystko w jednym roku.

Opublikowano

Cała historia Nintendo będzie na jednej konsoli! I nawet Microsoft pod tym względem daje radę ze wsteczną. Znów wychodzi na to, że Sony jest na końcu stawki nawet w tym aspekcie xD

Opublikowano

Czy to ten człowiek w tle poważnie nadszarpnął reputację Sony?

Spoiler

IMG-8699.jpg

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
1 minutę temu, zdrowywariat napisał(a):

Czy to ten człowiek w tle poważnie nadszarpnął reputację Sony?

Ukryj zawartość

IMG-8699.jpg

On chciał dobrze tylko myślał, że jeden gracz gra w 10 gier usług jednocześnie.

Opublikowano
3 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):

On chciał dobrze tylko myślał, że jeden gracz gra w 10 gier usług jednocześnie.

A nie w 14? xD

Wiem, że na grze usłudze można zarobić miliony, ale 1-2 dwie by wystarczyły, w tym TLOU Frakcje, typ totalnie odpłynął xD

Opublikowano

Jest w tym jakiś paradoks, że Microsoft, który teoretycznie ma najbardziej wywalone na hardware i promuje "play anywhere" dostarczył...obecnie najlepszy, konsolowy hardware na rynku.

Opublikowano

Nie no z tym się muszę zgodzić, Xbox Series X jest jedną z najlepiej zaprojektowanych i najładniejszych konsol ever, śliczniutki jest jebaniutki, nie to co brzydkie gówno PS5. Wiem, wiem kwestia gustu, ale ja jestem fanem minimalizmu i dla mnie piękno leży w prostocie, dlatego też najlepiej pod tym względem wspominam fioletową kostkę :)

Opublikowano

Grafika promującą konsole Sony? Nie...to tylko lista grywalnych gierek Sonki na Steam Decka/pc

FB_IMG_1743342356529.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, Daffy napisał(a):

Grafika promującą konsole Sony? Nie...to tylko lista grywalnych gierek Sonki na Steam Decka/pc

FB_IMG_1743342356529.jpg

I to tym sie różni Sony od Microsoftu. Sonka udostępnia na innych platformach największe rakowisko tej i poprzedniej generacji ( za wyjątkiem samuraja), a Microsoft tytuły bardzo dobre i wybitne. Bloodorna Ci nieudacznicy już chyba nigdy nie zaserwują w godziwych warunkach.

Edytowane przez izon