Opublikowano 28 marca28 mar 8 minut temu, Patapon napisał(a): ... W PlayStation Plusie Extra za 26 miesięcy Ziomusiowi czas stoi w miejscu widać, cierpliwy
Opublikowano 28 marca28 mar 15 godzin temu, Paolo de Vesir napisał(a): Pupcio dobry zawodnik, jakby nie szkalował Xboxa to byłby nawet bardzo dobry. no i zna się na gierkach! on tak, no ale Ty to już nie
Opublikowano 28 marca28 mar Pięknie Sony oblizało się smakiem, jeśli chodzi o Cupheada i 2 części Oriego, a teraz Microsoft obliże się smakiem, jeśli chodzi o Everybody’s Golf i 2 części Patapona. Dlatego tylko Nintendo Edytowane 28 marca28 mar przez zdrowywariat
Opublikowano 28 marca28 mar 8 minutes ago, zdrowywariat said: Pięknie Sony oblizało się smakiem, jeśli chodzi o Cupheada i 2 części Oriego, a teraz Microsoft obliże się smakiem, jeśli chodzi o Everybody’s Golf i 2 części Patapona. Dlatego tylko Nintendo Cuphead wyszedł na PlayStation.
Opublikowano 28 marca28 mar Wind Waker HD na Switcha 2 to będzie system seler. Do tego retro gierki z PlayStation. Pięknie Nintendo to rozgrywa Edytowane 28 marca28 mar przez izon
Opublikowano 28 marca28 mar 5 minut temu, Czoperrr napisał(a): Cuphead wyszedł na PlayStation. O kurde, nie wiedziałem Choć tyle.
Opublikowano 28 marca28 mar Czekam na podcięcie MS i Sony przez potężnego Gabena ze swoim urządzeniem pod TV
Opublikowano 28 marca28 mar 42 minuty temu, Szermac napisał(a): Ale W J E D Z I E Najważniejsza premiera tego roku w gierkowych świecie.
Opublikowano 28 marca28 mar 4 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Czekam na podcięcie MS i Sony przez potężnego Gabena ze swoim urządzeniem pod TV MS nikt nie podetnie bo zarabiają już teraz dosłownie na każdym swoim konkurencie. Ostro wjechali na Steam, teraz na pełnej wjadą w Sony I Nintendo.
Opublikowano 28 marca28 mar 13 minut temu, izon napisał(a): Wind Waker HD na Switcha 2 to będzie system seler. Do tego retro gierki z PlayStation. Pięknie Nintendo to rozgrywa 2003 peak gamingu: Wind Waker, Rayman 3, Freedom Fighters i to wszystko w jednym roku.
Opublikowano 28 marca28 mar Cała historia Nintendo będzie na jednej konsoli! I nawet Microsoft pod tym względem daje radę ze wsteczną. Znów wychodzi na to, że Sony jest na końcu stawki nawet w tym aspekcie xD
Opublikowano 28 marca28 mar 1 godzinę temu, Szermac napisał(a): Tylko SONY Computer Entertainment System jest dziwką!!!111oneleven
Opublikowano 28 marca28 mar Czy to ten człowiek w tle poważnie nadszarpnął reputację Sony? Spoiler Edytowane 28 marca28 mar przez zdrowywariat
Opublikowano 28 marca28 mar 1 minutę temu, zdrowywariat napisał(a): Czy to ten człowiek w tle poważnie nadszarpnął reputację Sony? Ukryj zawartość On chciał dobrze tylko myślał, że jeden gracz gra w 10 gier usług jednocześnie.
Opublikowano 28 marca28 mar 3 minuty temu, Donatello1991 napisał(a): On chciał dobrze tylko myślał, że jeden gracz gra w 10 gier usług jednocześnie. A nie w 14? xD Wiem, że na grze usłudze można zarobić miliony, ale 1-2 dwie by wystarczyły, w tym TLOU Frakcje, typ totalnie odpłynął xD
Opublikowano 28 marca28 mar Jest w tym jakiś paradoks, że Microsoft, który teoretycznie ma najbardziej wywalone na hardware i promuje "play anywhere" dostarczył...obecnie najlepszy, konsolowy hardware na rynku.
Opublikowano 28 marca28 mar Nie no z tym się muszę zgodzić, Xbox Series X jest jedną z najlepiej zaprojektowanych i najładniejszych konsol ever, śliczniutki jest jebaniutki, nie to co brzydkie gówno PS5. Wiem, wiem kwestia gustu, ale ja jestem fanem minimalizmu i dla mnie piękno leży w prostocie, dlatego też najlepiej pod tym względem wspominam fioletową kostkę
Opublikowano 30 marca30 mar Grafika promującą konsole Sony? Nie...to tylko lista grywalnych gierek Sonki na Steam Decka/pc
Opublikowano 30 marca30 mar Godzinę temu, Daffy napisał(a): Grafika promującą konsole Sony? Nie...to tylko lista grywalnych gierek Sonki na Steam Decka/pc I to tym sie różni Sony od Microsoftu. Sonka udostępnia na innych platformach największe rakowisko tej i poprzedniej generacji ( za wyjątkiem samuraja), a Microsoft tytuły bardzo dobre i wybitne. Bloodorna Ci nieudacznicy już chyba nigdy nie zaserwują w godziwych warunkach. Edytowane 30 marca30 mar przez izon