Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 611,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Po dwóch setkach to VRR w oczach kompensuje braki VRR w TV, oczy same dostosowują hertze do tego co generuje konsola.

Opublikowano

W tym przypadku cena jest uzależniona od akcyzy i kosztów produkcji 0,5l Parkowej

Opublikowano

A dlaczego ma być rozczarowniem? Katalog remasterów + Mario tj. kolejna generacja dymania nintendowskich zboczeńców. Wszystko pójdzie zgodnie z planem:0

Opublikowano

Izon nie masz jakiegoś śmiecia z gejpassa na 7 do ogrania na ekosystemie xboxa aka mordercy uśmiechu graczy? :)

Opublikowano

Sonka jedzie z klapami krótko. Niezmiennie od lat.

IMG_2188.jpeg

Opublikowano
13 godzin temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Ah, przypomniałem sobie jak whisker miesiącami napierdalał wódę do konsoli i głęboką nocą wrzucał screenshoty z jednej, jedynej gry jaka wtedy dostępna była na Sonce. :kekw:

Piękne czasy, oj piękne.

Odkąd sprzedałem Xboxa już się skończyła komedia i już mnie nie bawi nawet wchodzenie do tego działu. Dodatkowo odkąd Microsoft przyjął taktykę wydawania eksów na Sonke to już totalnie ale fakt również wspominam fajne czasy darcia łacha z niektórych i jak „łykali” pewnie tematy bez popity :D 

Opublikowano
7 godzin temu, Whisker napisał(a):

Odkąd sprzedałem Xboxa już się skończyła komedia i już mnie nie bawi nawet wchodzenie do tego działu. Dodatkowo odkąd Microsoft przyjął taktykę wydawania eksów na Sonke to już totalnie ale fakt również wspominam fajne czasy darcia łacha z niektórych i jak „łykali” pewnie tematy bez popity :D 

Gituwa whisker, najważniejsze że  sprzedałeś Xboxa i zagrywać się możesz na Plejaku w takie wyborne pozycje jak Motorfest i Assassin’s Creed Bambo.

:rotfl:

Opublikowano

Wezyr Ty naprawdę walczysz za Xboxa i próbujesz przekonać wszystkich że mimo iż na Ps5 będą wszystkie gry to lepiej kupić Xsx? 

Opublikowano
20 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Wezyr Ty naprawdę walczysz za Xboxa i próbujesz przekonać wszystkich że mimo iż na Ps5 będą wszystkie gry to lepiej kupić Xsx? 

Przypomnę, że jedynie kupując Xboxa ograniczasz ryzyko kontaktu z CUCHNĄCYMI klapami do zera. :) 

Opublikowano
53 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

No ale to logiczne, że jak masz do wyboru urządzenie lepsze i tańsze to takie wybierasz. Mając możliwość obcowania z obydwoma sprzętami przez dłuższy czas nie wyobrażam już sobie powrotu do tego badziewia od Sony.

Edytowane przez izon

Opublikowano
Godzinę temu, drozdu7 napisał(a):

Wróg wszelkiej radości i jaranka grami, straszny smutny człowiek, boję się takiego życia

Opublikowano

fb7383829386ddd96de08ebe6563508fe5838f4f

1 minutę temu, GearsUp napisał(a):

Jutro wszyscy mamy urodziny

Ja w sumie naprawdę jutro mam urodziny, ale fakt :D. 

---

Oczywiście third party ma nie być, ale nie zaszkodzi pomarzyć.