Opublikowano 1 kwietnia1 kwi Godzinę temu, zdrowywariat napisał(a): 3 dni świąt Pokaż ukrytą zawartość A Wy jak tam gejpassy i gassy? xD 3 dni Gay Parade jeszcze w kwietniu? Bawcie się dobrze!
Opublikowano 1 kwietnia1 kwi To będzie najlepsza premiera stulecia, Nintendo pięknie to rozgrywa, ponoć ma być jeszcze 7 dni odliczania do preorderów, a premiera już w czerwcu, w tym roku dostaniemy na bank Mario 3D i długo wyczekiwany MP4, MK9 i na bank jeszcze jakiś hicior
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi 15 maja to będą dopiero prawdziwe święta. Slayer was rozjebie. Nadgra w eskosystemie Nadbox. A jeszcze zaraz wpadnie nowy Commandos
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi 24 minutes ago, izon said: 15 maja to będą dopiero prawdziwe święta. Slayer was rozjebie. Nadgra w eskosystemie Nadbox. A jeszcze zaraz wpadnie nowy Commandos No nie wiem, chyba lepiej będzie smakować w pudełku na PS5 z obsługą boskiego Dual Sense. No i najlepsza konsolowa jakość na Prosiaku.
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi Na Prosiaku? Jak PISS-R zadziała swoją magią to i na podstawce będzie wyglądać lepiej, hehe
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi Dzięki prosiakowej optymalizacji ukaże się również na Switcha 2. Win-win.
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi 14 godzin temu, izon napisał(a): Jakie nowości, jakie swoje gry? Przecież na ten tandetny bazar praktycznie nic już nie wychodzi ponad kolejne remastery Horizona, Days Gona czy innego szrotu najgorszego sortu z ps4. Godpass wciąga to nosem. Kiedy nastąpiła u Ciebie przemiana z klapa w bota?
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi 1 godzinę temu, messer88 napisał(a): Kiedy nastąpiła u Ciebie przemiana z klapa w bota? Daleko mi do bota, pstryka 2 biorę day one, a większość czasu gram ostatnio na PC. Natomiast czynników dla których olewam Sonke ciepłym moczem jest kilka: - planowałem powrót do Sonki przy okazji premiery PRO do którego zniechęciło mnie samo Sony. - XSX jest na maksa wydajną i dopracowaną konsolą. Sony pudruje swoją nieudolnośc i jeszcze chce na tym zarabiać. Cała kampania PRO była na zasadzie - dostarczyliśmy chujowego basica, więc jak chcecie dostać oczekiwana jakość to kupcie nowego śmiecia. Finalnie różnić praktycznie nie ma poza nielicznymi wyjątkami. Dokładając niewiele do PRO można kupić dużo mocniejszego kompa - Nie pozostało już nic z mitycznych exclusivow sonki. Gdyby nie sypanie kasą i nie time exy to ps5 nie miałoby nic do zaoferowania. Remaki takich gier jak horizon, days gone czy until down to symbol upadku. Studia od Sony dostarczają coraz gorsze gry co widać chociażby po słabszym od poprzednika Spidermanie 2 i imo sredniawym reboocie God of Wara.O tym, że nazwa Naughty Dog już nie grzeje nie muszę wspominać. Generalnie gry robione na jedno kopyto. Taki Indiana Jones miażdży gameplayowo większość tej chujowizny od Sony, a technicznie daje przykład jak wykorzystywać moc bazowej konsoli. - Microsoft stał się topowym wydawcom gier, cały katalog dostaje za grosze w gamepassie. Konsola jest genialna -prosta, cicha, niewielka, wydajna no i nie wstyd trzymać tego pod tv w przeciwieństwie do tego bazarowego, głośnego gowna. - Microsoft nie pluje na swoich konsumentów. Dostaliśmy updaty do starszych gier za darmo, czyli mamy standard znany od lat z PC. Sonka każe sobie płacić po 5 razy za granie w ciagle w te same, chujowe gry. Mógłbym tu długo wymieniać ale wymownym był fakt, ze PS5 po prostu się kurzyło odkąd kupiłem XSX. Edytowane 2 kwietnia2 kwi przez izon
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi 17 minut temu, Patapon napisał(a): Może dlatego, że Sonka jest normalnie dostępna w sklepie Towar niepożądany to się wala na półkach!
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Towar niepożądany to się wala na półkach! Chyba na odwrót, to Sonka sprzedaje się 2 razy lepiej od Xboxa.
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi 4 minuty temu, zdrowywariat napisał(a): Chyba na odwrót, to Sonka sprzedaje się 2 razy lepiej od Xboxa. no i ma z 3x mniej interesujących gier Konsola nie musi mieć dobrej biblioteki aby się dobrze sprzedać, wystarczy spojrzeć na Switcha - konsole jednej gry.
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): no i ma z 3x mniej interesujących gier Konsola nie musi mieć dobrej biblioteki aby się dobrze sprzedać, wystarczy spojrzeć na Switcha - konsole jednej gry. Masz nierówno pod sufitem, które konsole zalegają na półkach? Ależ oczywiście, że konsole sprzedają gry. A to, że Tobie się tylko jedna podoba na Switchu - kogo to obchodzi? W tej generacji zwyciężył Switch miażdżąc konkurencję, PS5 x2 i Xbox Series X x4.
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Switch? Modny gadżet, ale kto normalny gra na tym inaczej niż dla beki? Fakty są niezaprzeczalne i nikogo twój ból doopy i ujowy gust nie obchodzi: Switch: 150mln+ PS5: 75mln Xbox One: 60mln Xbox Series: 30mln xD Edytowane 2 kwietnia2 kwi przez zdrowywariat
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi Mnie tylko Wind Waker 2 zmusiłby żebym wsiadł do tego pociągu na premierę
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi Ten twój Xbox Series X jest kolejnym dowodem, że liczą się gry i że w dziejach gamingu nigdy nie wygrała najsilniejsza konsola, poza jednym wyjątkiem, którym było PS4, ale PS4 nie miało konkurencji, bo WiiU okazało się największą porażką Ninny zaraz po Virtual Boyu, a Microsoft zaorał Xbox One już na starcie z wypożyczeniem gier. NES GameBoy SNES PSX PS2 Wii DS 3DS Switch A teraz znowu pozamiata Ninny ze swoim Switchem2 3xE: play everything everywhere with everyone
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi Nie mogę się doczekać cen między innymi CP2077 czy Elden Ringa na tego Switcha 2
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi 16 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): Nie mogę się doczekać cen między innymi CP2077 czy Elden Ringa na tego Switcha 2 Ostre sztosy na S2, niedostępne nigdzie indziej. Nigdzie indziej w tak chujowej jakości.
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi Ale Nvidia napewno ugotowała bebechy dla Switcha 2. Rebirth wersja "goły kutas Clouda" za 3 bomby? Ale pod kołderką synu i możesz karta potem do pudełeczka wsadzić.