Opublikowano 2 kwietnia2 kwi Pięknie nam się Nintendo rozkręciło: themeparki, film animowany i kolejne w drodze, kontrakty z Lego itd., do tego zmiażdżyło konkurencję S1 i grami, a teraz jeszcze S2 przejedzie po Microsofcie i Sony jak walec, mała firemka z Kyoto jedzie z korpo xD Edytowane 2 kwietnia2 kwi przez zdrowywariat
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi 3 godziny temu, zdrowywariat napisał(a): Fakty są niezaprzeczalne i nikogo twój ból doopy i ujowy gust nie obchodzi: Switch: 150mln+ PS5: 75mln Xbox One: 60mln Xbox Series: 30mln xD Konsole sprzedają gry, tak samo jak Mcdonalds jedzenie. Nie świadczy to o jakości, ani jednego, ani drugiego;)
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi Super ten Nintendo Direct. Mieli pokazać gry to pokazują - remastery NINTENDO SWITCH 2 EDITION. Przypominam, że większość upgrade z PS4 do PS5 jest na SONY za darmo. Nie mówię o X, gdzie dali do wielu gier z 360 framerate 60fps i rozdzielność 4k.
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi 3 minuty temu, ping napisał(a): Super ten Nintendo Direct. Mieli pokazać gry to pokazują - remastery NINTENDO SWITCH 2 EDITION. Przypominam, że większość upgrade z PS4 do PS5 jest na SONY za darmo. Nie mówię o X, gdzie dali do wielu gier z 360 framerate 60fps i rozdzielność 4k. No to jak mówię, że Xbox kosi tą całą miałką konkurencje to jeszcze niektórzy ośmielają się pierdolić głupoty
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi Switch2 powinni przemianować na Frajer2, bo na taką ofertę za pełną cenę skusi się tylko frajer.
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi O kurwa niczego nie oczekiwałem i jeszcze mniej dostałem. No nic. Kasa w kieszeni.
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi Miło łechtało uszko słowo "Exclusively" na direct'cie. Uczcie się Sony i Micro bo na ten moment w tej kwestii na was obu:
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi Ekran lcd, płatne patche do gier ze switcha, pudełkowe gry które i tak trzeba zassac z neta za $90. Nintendo zbawca branzy. Za 2 lata model oled i potem jeszcze lite, żeby ogolić fagów kolejny raz
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi 9 minut temu, Patapon napisał(a): Miło łechtało uszko słowo "Exclusively" na direct'cie Słowo usprawiedliwiajace zwyklłe jebanie graczy. Za 90 euro. Ekskluzywny płatny Voice chat. Płatne upgrejdy. Płatne demo astrobota. To wszystko nic, ważne że coś jest ekskluzywne
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi Obrzuceni gównem fani nintento jacy zdezorientowani w temacie Switcha xD Magia Nintendo cię zajebie Edytowane 2 kwietnia2 kwi przez UberAdi
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi Pięknie płaci mi ostatnio moje ukochane hobby. Za niekupione PRO zostało w kieszeni 4000 zł, teraz za Remastertendo 2500 zł Swoją drogą, zastanawiam się jakie słowo padło częściej na tym dzisiejszym pseudo pokazie: upgraded czy remastered?
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi Jak ktoś czyta między wierszami to było " dymanie fagów ". Najczęściej padły te słowa.
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi O kurwa co to Nintendo! Nikt tak nie jedzie z niewolnikami jak japońce ostatnio Edytowane 2 kwietnia2 kwi przez izon
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi Przecież tutaj nic się nie zgadzało, łącznie z lagami i desynchronizacją dźwięku przez cały "spektakl". Wiem, że to odważne, ale chyba było nawet gorzej niż donek w 2013 r.
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi Godzinę temu, drozdu7 napisał(a): ...Za 90 euro... 2017 Minimalna krajowa na rękę: 1459zł Breath of the Wild:269zł 2025 czyli 8 lat później Minimalna krajowa na rękę: 3500zł Donkey Kong Bananza: 379zł HURR DURR JEBIĄ GRACZY W DUPALA! TYLKO GAMEPASS TYLKO ZA DARMO!
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi ktoś jest mi w stanie wyjaśnić dlaczego O P C J A ogrywania nowych gier na premierę zamiast płacenia za nie, już nie 3 i pół bomby, ale niedługo ponad 4 bomby jest tak znienawidzona wśród posiadaczy Playstation i Nintendo? To chyba dobrze mieć wybór.
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi Czy są już bundle Switch 2 z wazeliną? Ale w sumie sami klienci Nintendo rozpuścili tą firmę jak dziadowski bicz. Płacą ile chce, grzecznie się wypinają, nie krzyczą jak boli, to co ma niby się innego dziać?
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi 9 minut temu, ASX napisał(a): ktoś jest mi w stanie wyjaśnić dlaczego O P C J A ogrywania nowych gier na premierę zamiast płacenia za nie, już nie 3 i pół bomby, ale niedługo ponad 4 bomby jest tak znienawidzona wśród posiadaczy Playstation i Nintendo? To chyba dobrze mieć wybór. Bo nie ma loga Sony ani Nintendo, wtedy to byłby GAMECHANGER jak te wirtualne kartdridże
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi zdrowy wrócił na oddział? liczył na przyjemny seks, a został wyruchany bez mydła
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi No nic teraz czekanko na SD2 albo handheld Microsoftu. Nintendo niestety samozaoranie i potwierdzenie że co druga ich konsola to kupsztal.
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi Biedny Zdrowy, dzisiaj rozprawka o kredytach i zobowiązaniach a tu Nintendo dojebalo mu gierkę za 4 stówki