Opublikowano 2 kwietnia2 kwi 19 minut temu, drozdu7 napisał(a): Biedny Zdrowy, dzisiaj rozprawka o kredytach i zobowiązaniach a tu Nintendo dojebalo mu gierkę za 4 stówki Pisał, że Nintendo pomogło wyjść mu z depresji (mega props, serio!), ale obawiam się, że Switch 2 dobije zdrowego doszczętnie.
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a): @zdrowywariat dawaj no kurwa, czekam na opinie Byłem na treningu, wracam a w wątku S2 105 nowych komentarzy, ale zainteresowanie małe xD Ninny da nam w tym roku 4 eksy sztosy: MKW, DKB, MP4B i na 99% SM3D na 40lecie lub święta. Teraz wymień 4 eksy, EKSy tego pokroju, które będą tylko na Xboxa Series lub na PS5? xD Dajesz! Edytowane 2 kwietnia2 kwi przez zdrowywariat
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi 1 minutę temu, zdrowywariat napisał(a): Teraz wymień 4 eksy, EKSy tego pokroju, które będą tylko na Xboxa Series lub na PS5? xD Wiem które 4 zajebiste gry NIE będą na S2 - DOOM, South of Midnight, Death Stranding 2 ani Expedition 33 Jebane Nintendowskie śmiecie xD 90 EUR za gówno gierki, niech mnie ch00y. SteamDeck welcome to, zniszczyli tych czerwonych skurwysynów sprzętem wydanym 3 lata wcześniej. RETROAKTYWNIE
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi I znowu CW zajebane fotami goryla z gry Małpa Bonanza Edytowane 2 kwietnia2 kwi przez Krzysztof93
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi Nintendo dzisiaj powinno dostać kwiaty od Valve, Asusa i Lenovo - zrobili im ogromną przysługę swoim pokazem
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi 28 minutes ago, Bzduras said: Nintendo dzisiaj powinno dostać kwiaty od Valve, Asusa i Lenovo - zrobili im ogromną przysługę swoim pokazem I tak sprzedają 10x więcej sprzętu niż ci wszyscy razem wzięci.
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi Mam nadzieje że rano się obudze z tego nintendo koszmaru. 90$ za gre telwizyjną niech mnie chuy!
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi 9 minutes ago, Pupcio said: Mam nadzieje że rano się obudze z tego nintendo koszmaru. 90$ za gre telwizyjną niech mnie chuy! Zaraz jeszcze doliczą cła Trumpowskie i będzie $130
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi Oni tak na serio z tymi grami za 90$? To w euro ile? 110? :p Dysk 256 GB :p
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi 1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Pisał, że Nintendo pomogło wyjść mu z depresji (mega props, serio!), ale obawiam się, że Switch 2 dobije zdrowego doszczętnie. Przeżywałem kryzys gracza, znam też takie osoby, trzy lata w nic nie zagrałem, przejebana sprawa. Na szczęście udało się wrócić do granka i znowu jaram się gierkami i potrafię nawet posiedzieć do 3 w nocy, jak za dawnych lat. Dzięki Switchowi, a dokładnie BOTW i indykom zacząłem cieszyć się grami na nowo, po czym zacząłem grać też w AAA na PS5. Nikomu nie życzę takiego wypalenia, żeby z tego powodu porzucił jakiekolwiek hobby.
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi Bateria o mniejszej pojemności niż Steam Deck Bedą jaja w bardziej wymagających grach skoro samo Nintendo samo pisze że bateria może trzymać 2h i 30 mim. Mogliby wrzucić OLEDa, to nie tylko poprawiłoby jakośc obrazu, ale też wydłużyłoby czas pracy, ale po co.
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi Coraz mniej i mniej mi ten Switch 2 się podoba. Jak się jeszcze okaże, że jedyną znaczącą różnicą w Metroidzie będzie rozdziałka 720p zamiast 1080 i 30 klatek zamiast 60 to zakup odłoży się na bliżej nieokreśloną przyszłość
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi Switch 2? To się powinno nazywać Switch U, wróżę taką samą porażkę jak u Wii U zdrowywariaciku.
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi To wszystko co związane z wczorajszym pokazem Switcha2, ceny, płatne dema, voice chaty pokazały mi to o czym pisaliście niejednokrotnie. A mianowicie że takie firmy jak Valve czy Microsoft to nie są firmy konsolowe, nie rozumieją tego rynku i nigdy nie zrozumieją. Święta prawda
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi Bez kitu, żeby najbardziej prokonsumenckim growym gigantem był monopolistyczny sklep na PC... Co za czasy
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi 8 godzin temu, zdrowywariat napisał(a): Przeżywałem kryzys gracza, znam też takie osoby, trzy lata w nic nie zagrałem, przejebana sprawa. Na szczęście udało się wrócić do granka i znowu jaram się gierkami i potrafię nawet posiedzieć do 3 w nocy, jak za dawnych lat. Dzięki Switchowi, a dokładnie BOTW i indykom zacząłem cieszyć się grami na nowo, po czym zacząłem grać też w AAA na PS5. Nikomu nie życzę takiego wypalenia, żeby z tego powodu porzucił jakiekolwiek hobby. Moja konsolowa dusza gracza została zakończona gdy po Returnal już nic nie wyszło wartego ogrania i odżyła po kupnie PC dusza pctowca. Wszystkie pokazy Sony od kilku lat, pokaz pro czy nawet wczorajszy Nintendo wywołują u mnie odruch wymiotny.
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi 1 godzinę temu, Homelander napisał(a): Bez kitu, żeby najbardziej prokonsumenckim growym gigantem był monopolistyczny sklep na PC... Co za czasy Valve ma najlepszy sklep ale nie wiem czy są bardziej prokonsumenccy niż Microsoft. Tak czy inaczej to fakt, Microsoft nie rozumie mentalności niewolników plastiku
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi 46 minut temu, SnoD napisał(a): Valve ma najlepszy sklep ale nie wiem czy są bardziej prokonsumenccy niż Microsoft. Tak czy inaczej to fakt, Microsoft nie rozumie mentalności niewolników plastiku A na Xa jest możliwość zwrotu gry po graniu do 2h? Bo nawet się nie orientuję, a to jest chyba największy ficzer steama.
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi 3 godziny temu, S_600 napisał(a): Switch 2? To się powinno nazywać Switch U, wróżę taką samą porażkę jak u Wii U zdrowywariaciku. Bez szans, w tym roku dostaniemy najlepsze MK ever, długo wyczekiwany MP4B, który z pewnością będzie trzymał poziom poprzedników, zajebistego DKya 3D, o którego fani prosili i mogę się założyć, że Mario 3D, które pozamiata, a więc co najmniej 4 sztosy i można założyć, że 3 z nich skończą ze średnią 90+, jedynie mam małe obawy, czy ten DKey będzie na miarę najlepszych platformówek, czy czymś „tylko” solidnym jak Kirby and the Forgotten Land. Na Sonce 4 sztosów nie zobaczycie przez kolejne 2-3 lata, a na Series musicie zadowalać się Avowami na 7. Edytowane 3 kwietnia3 kwi przez zdrowywariat
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi To też prawda że lepiej ograć jedną małpe rocznie za 5 bomb niż te microsoftowe śmieci za 4zł
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi O to spoko, czyli to samo co na Steamie. Bo jak widzę znowu te płatne pacze do gier ze S1 na S2, gdzie zapewne podniosą rozdzialke i moze fpsy, to można tylko współczuć użytkownikom tego urządzenia, chociaż po wypowiedziach tam w temacie to oni lubią wspierać finansowo swoje ukochane N, więc w sumie im więcej płatnych rzeczy tym lepiej dla nich.
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi 5 minut temu, zdrowywariat napisał(a): Bez szans, w tym roku dostaniemy najlepsze MK ever, długo wyczekiwany MP4B, który z pewnością będzie trzymał poziom poprzedników, zajebistego DKya 3D, o którego fani prosili i mogę się założyć, że Mario 3D, które pozamiata, a więc co najmniej 4 sztosy i można założyć, że 3 z nich skończą ze średnią 90+, jedynie mam małe obawy, czy ten DKey będzie na miarę najlepszych platformówek, czy czymś „tylko” solidnym jak Kirby and the Forgotten Land. Na Sonce 4 sztosów nie zobaczycie przez kolejne 2-3 lata, a na Series musicie zadowalać się Avowami na 7. Nasraliby ci do pudełka na Switcha i byś powiedział że to „najlepszy XYZ ever”. Jesteś nieautentyczny.