Opublikowano 3 kwietnia3 kwi Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): Też się cieszę teraźniejszością, a że nie jestem zdrowyjehowym to widzę, że chuja to Nintendo am do zaoferowania. Ciebie to naprawdę łatwo zadowolić, a niestety zadowalasz się byle gówem. No nie wiem, jakieś 75% gier roku jest w mojej topce życia, a jakieś 90% indyków przez wielu tu wielbionych jest również w moim top.
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi 7 minutes ago, Czoperrr said: To już nie te lata. Kiedyś za dzieciaka też się jarałem wizją każdej kolejnej konsoli i gry, wyczekiwałem kuriera na ławce pod blokiem. Teraz mam to w dupie, nie mam hajpu na nowości. Co prawda kupiłem XSX w preorderze (pierwszy raz w życiu kupiłem jakąś konsolę na premierę) ale jakiejś wielkiej podjary nie było. Ciekawiła mnie wizja gamepassa i gier z Xbox One bo go nie miałem, ale bez wielkiej podjary. A po PS5 to po latach pojechałem do MM, odebrałem, podłączyłem i wielkiej magi nie było. Ja magię Playstation dopiero poczułem po odpaleniu Astro Bota. W sensie było super, że gram na Playstation, a nie na jakimś randomowym urządzeniu do odpalania gierek
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi 3 minuty temu, zdrowywariat napisał(a): No nie wiem, jakieś 75% gier roku jest w mojej topce życia, a jakieś 90% indyków przez wielu tu wielbionych jest również w moim top. Czyli masz normicki gust jak przystało na fana modnego gadżetu który ktoś omyłkowo nazywa „konsolą” Oczywiscie przy S2 bedzie szybki reality check jak przy WiiU, 3DSie i teraz S2 właśnie.
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Czyli masz normicki gust jak przystało na fana modnego gadżetu który ktoś omyłkowo nazywa „konsolą” Oczywiscie przy S2 bedzie szybki reality check jak przy WiiU, 3DSie i teraz S2 właśnie. Nie, podobają mi się gry, które mają tu wiernych fanów: Ninja Gaiden, Residenty, Silenty, gra dekady TLOU1, seria Metroid Prime, Bioshock, Dead Space itd. + masa indyków, a do tego kolorowe gry Nintendo Czasem tylko żałuję tych erpegów, których nie jestem fanem, przez co dużo tracę, ale i tak jest ok Edytowane 3 kwietnia3 kwi przez zdrowywariat
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi Jak sobie pomyślę, że za grosze na PC w GP ogram zaraz wakande clair obscura i nowego dooma to kisne z fagów jeszcze bardziej.
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi Ja nigdy nie czułem żadnej magii tej czy innej konsoli. Zależy mi tylko na tym, by sprzęt na którym gram miał dostęp do dużej biblioteki gier w które chcę grać, był dobrze wykonany, nie psuł się od patrzenia, był w miarę wydajny, gry nie kosztowały majątek, a jego producent jak najmniej mnie ruchał. Te dyskusje o konsolowym pieprzu, duszy i innych takich to zawsze była dla mnie abstrakcja.
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi <robogłos_on>Te dyskusje o konsolowym pieprzu, duszy i innych takich to zawsze była dla mnie abstrakcja. <robogłos_off>
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi Wyobrażacie sobie nie czerpać przyjemności z takiego Astrobota, bo sprzęt nie ma logo Sony na obudowie? XDDDD ABSTRAKCJA
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi No nie wiem jakoś mnie przykład Astro Bota nie bawi. Nikt MSowi nie broni zrobić takiej gry ze swoją konsolą w tle ale dziś to by trochę głupio wyszło i dziwnie by się w takie coś grało na PS5 moim zdaniem.
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi 3/4 „historii” PlayStstion zawartej w AstroGniocie dostępne jest na innych platformach. Jeśli to miałoby komukolwiek kto z tymi grami obcował, obojętnie na jakiej platformie, odbierać smak z gierki to generalnie polecam zmienić hobby albo przeznaczyć te pieniądze na terapie.
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi Chodzi o te pamperki w przebraniach z gierek? No akurat nie o to mi chodziło.
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi Ludzie na Steam Decku mają większą spuściznę Nintendo i PlayStation niż na ich flagowych konsolach
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi 1 hour ago, Paolo de Vesir said: 3/4 „historii” PlayStstion zawartej w AstroGniocie dostępne jest na innych platformach. Jeśli to miałoby komukolwiek kto z tymi grami obcował, obojętnie na jakiej platformie, odbierać smak z gierki to generalnie polecam zmienić hobby albo przeznaczyć te pieniądze na terapie. Co ci zrobił ten Astrobot? Fajna platformówka, takich mało obecnie więc trzeba doceniać
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi Nic mi nie zrobił. Śmieje się z odklejencow dla których platforma na której by to ograli (pomijam DualSensa) jest istotną częścią doświadczenia. Ja będąc na PlayStation wychowany bawiłbym się tak samo dkbrze na SD, Switchu czy Xboxie grając w astrogniota
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi 28 minutes ago, Paolo de Vesir said: PRO, bądźmy poważni. Przynajmniej jakieś faktycznie dobre gry. a jak mam już ps5 amator i ograłem wszystkie gry z ps4 ?
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi Ale wyobraźmy sobie xboxową gierkę, Super Xbox-Man grasz sobie na PS5 a postać Super Xbox-Mana zamiast RPG-7 na ramieniu wystrzeliwuje rakiety z Series X a zamiast latającej deski popierdala na ,,Dysk do XBOX SEAGATE Storage Expansion Card 1TB 599 PLN Media Expert'' . Astro Bocik jest cool i chuj w dupę każdemu kto uważa inaczej ale uważam, że dziwnie by było grać w to na Switchu gdzie wszystko kręci się tam wokół PS5. I uważam też, że byłoby spoko jakby konkurencja też miała takiego swojego Astro Bota niekoniecznie w takiej samej formie.
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi 23 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a): Ale wyobraźmy sobie xboxową gierkę, Super Xbox-Man grasz sobie na PS5 a postać Super Xbox-Mana zamiast RPG-7 na ramieniu wystrzeliwuje rakiety z Series X a zamiast latającej deski popierdala na ,,Dysk do XBOX SEAGATE Storage Expansion Card 1TB 599 PLN Media Expert'' . Astro Bocik jest cool i chuj w dupę każdemu kto uważa inaczej ale uważam, że dziwnie by było grać w to na Switchu gdzie wszystko kręci się tam wokół PS5. I uważam też, że byłoby spoko jakby konkurencja też miała takiego swojego Astro Bota niekoniecznie w takiej samej formie. Jedno jest pewne - Astroboy na Xboxa miałby faktycznie dobry gameplay, ficzer ekskluzywny dla konsoli zielonych
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi 9 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Jedno jest pewne - Astroboy na Xboxa miałby faktycznie dobry gameplay, ficzer ekskluzywny dla konsoli zielonych ja pierdole co to jest za typ
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi Temat Nintendo to kopalnia beki i osobników pierdolnietych. Gość serio to pisze, przeciez ten Switch to wygląda jak zabawka z bazaru z tymi ramkami przy steam decku.
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi 6 minut temu, izon napisał(a): Temat Nintendo to kopalnia beki i osobników pierdolnietych. Gość serio to pisze, przeciez ten Switch to wygląda jak zabawka z bazaru z tymi ramkami przy steam decku. Ramki na wyłączonym sprzęcie zawsze wyglądają fajnie, na odpalonym już niekoniecznie
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi Pupcio ciągle w trybie małpiszona? No nic nowego, pewnie nie odznaczył jakiejś opcji w Dolphinie i donki konk mu się zwiesił na stałe, hehe