Opublikowano 3 kwietnia3 kwi Ciekawe czy znów gdy będą działać lepiej ja starusienkim SD niż na samym Switchu
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): Ciekawe czy znów gdy będą działać lepiej ja starusienkim SD niż na samym Switchu Na steam decku bo porównania będą robione na antycznej rozdzielczości - 800p
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi 11 minut temu, GearsUp napisał(a): Ramki na wyłączonym sprzęcie zawsze wyglądają fajnie, na odpalonym już niekoniecznie Co nie zmienia faktu, ze jaranko zabawką po delikatnym liftingu z remasterami za 4 stówy to raczej beka.
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi 9 minut temu, Pupcio napisał(a): Steam dekle chyba uruchomiły wszystkie PROTONY do ochrony tego śmiecia Spokojnie kolego, już lecę na pomoc: żeby wyjść z trybu małpy musisz kliknąć tutaj:
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi Jezu na tym Xboxie nawet nie czuć nowej generacji, ten dashboard niezmieniony i nudne to takie. Przyznam szczerze że troszkę mnie zaskoczył ten festiwal hipokryzji od wczoraj. Ale nic, spotkamy się żeby atakować murzynów w Japonii, abonamenty, cyfryzację i masę innych rzeczy, wszystko w obronie branży naszej !
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi Nawet nie ma co jechać po tym japońskim śmieciu bo zaorał się sam. Jak zaczęli pokazywać to używanie joycona jako myszy w Metroidzie to nawet szkoda mi się zrobiło, ta nienaturalnie wygięta ręka i wymuszony entuzjazm prezenterów podczas gdy ich kolega z grymasem bólu na twarzy jest zmuszony grać w ten sposób: Niesamowita ergonomia Nintendo będzie zwracać za rehabilitację czy to jest tak przewidziane, że Joycon się psuje zanim pojawią się problemy? A Pupcia nie ma co brać na poważnie bo wszyscy wiemy, że tylko czeka z tym swoim laptopem z komunii aż będzie mógł ściągnąć i ograć te gry ze Switcha 2 na Dolphinie w normalnej jakości. Edytowane 3 kwietnia3 kwi przez UberAdi
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi xDDD dzięki paola za tę śmiechawe bo byłem troche przybity po wczorajszej stypie graczy
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi 36 minut temu, GearsUp napisał(a): Ramki na wyłączonym sprzęcie zawsze wyglądają fajnie, na odpalonym już niekoniecznie nie ma obecnie na rynku brzydszego sprzetu do ogrania od stem beki
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi 32 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Jezu na tym Xboxie nawet nie czuć nowej generacji, ten dashboard niezmieniony i nudne to takie. Przyznam szczerze że troszkę mnie zaskoczył ten festiwal hipokryzji od wczoraj. Ale nic, spotkamy się żeby atakować murzynów w Japonii, abonamenty, cyfryzację i masę innych rzeczy, wszystko w obronie branży naszej ! Co Ty pierdolisz. XSX to jedyny powiew nextgenu jaki można mieć na konsoli obecnie. Sony od 5 lat nie może złamać enigmy quick resume
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi Eh, akurat piłem to tego co było/jest gadane w przypadku Xboxa, ale oczywiście nie ma znaczenia w przypadku Nintendo
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi 1 minutę temu, drozdu7 napisał(a): Eh, akurat piłem to tego co było/jest gadane w przypadku Xboxa, ale oczywiście nie ma znaczenia w przypadku Nintendo A widzisz, przez ten festiwal hipokrytów, o którym wspomniałeś już ciężko się połapać
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi Oczywiście w punkt Nawet PlayStation się nie zbliżyło do chciwości skurwysynów
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi Niesamowity jest regres Nintendo na przestrzeni ostatnich lat. Jeszcze słabego sprzętowo Switcha promowali głównie swoimi grami plus możliwością pogrania w jakieś indyki, czy niektóre tytuły 3rd party, w najgorszej możliwej jakości. Teraz od początku promują ten gówniany sprzęt możliwością grania w tytuły z innych konsol w....najgorszej możliwej jakości. Switch bronił się tym, że większość graczy skipowała Wii U, więc było jakieś wrażenie świeżości. Teraz jako nowość sprzedają joycona jako myszkę! Przecież to jest sprzęt od pojebów dla pojebów.
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi Po co się starać, jak można wydawać ledwo działające gówna jak pokemony, a potem i tak schodzi ponad 20 baniek
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi 22 minuty temu, Shen napisał(a): Po co się starać, jak można wydawać ledwo działające gówna jak pokemony, a potem i tak schodzi ponad 20 baniek Skończyłem ostatnio HeartGold i aż cicho załkałem przypomniawszy sobie doświadczenie z Legends Arceus.
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi 4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a): Jedno jest pewne - Astroboy na Xboxa miałby faktycznie dobry gameplay, ficzer ekskluzywny dla konsoli zielonych
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi 1 godzinę temu, UberAdi napisał(a): Nawet nie ma co jechać po tym japońskim śmieciu bo zaorał się sam. Jak zaczęli pokazywać to używanie joycona jako myszy w Metroidzie to nawet szkoda mi się zrobiło, ta nienaturalnie wygięta ręka i wymuszony entuzjazm prezenterów podczas gdy ich kolega z grymasem bólu na twarzy jest zmuszony grać w ten sposób: Niesamowita ergonomia Nintendo będzie zwracać za rehabilitację czy to jest tak przewidziane, że Joycon się psuje zanim pojawią się problemy? A Pupcia nie ma co brać na poważnie bo wszyscy wiemy, że tylko czeka z tym swoim laptopem z komunii aż będzie mógł ściągnąć i ograć te gry ze Switcha 2 na Dolphinie w normalnej jakości. The Gamer: "Nowe większe joycony są na tyle bardziej wygodne, że wyobrażam sobie używanie ich jako myszki celowo, nie tylko dla wypróbowania (...)" "Podczas gdy Steam Deck daje uczucie plugawego poplątania PC i konsoli, myszka w Switch 2 dużo bardziej jest jak prawdziwy związek dwóch odległych koncepcji. Chodzenie lewą ręką zabiera nieporęczną część grania na PC, podczas gdy moja prawa ręka dostaje uczucie precyzji i kontroli, których konsola nigdy nie mogła jej dać. To wszystko jest jak odkrycie brakującego ogniwa gejmingu. Metroid Prime 4 będzie dla mnie najbardziej pamiętną grą pokazu, bo rozwiązało problem, który nie wiedziałem, że istnieje - a gdybym wiedział, to bym udawał, że nie, bo nie pasuje do mojej ideologii". [Że PC i konsole to dwa osobne światy]”
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi Chłopaki kolejna perła xboxa na 7 z babą murzyn LĄDUJE W NAJLEPSZYM ABONAMENCIE NA RYNKU! Właśnie dlatego gram w gry od 25 lat! Dla takich chwil! Dla ośmieszenia po raz setny tego pierdolonego xboxa
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi kto jest większym jehowcem, ficuś z vitą i stem beką czy zdrowy ze switchem?
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi Ja! ”Gra nie wymaga przełączania niczego, by używać myszki, można w każdym momencie po prostu położyć joycona i celować. Podobno działa to świetnie. Kładziesz joycona na kolanie i celujesz. Podnosisz i działa jak pad (albo celujesz ruchowo jak na Switchu 1).” - ogqozo
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi Steam Deck, konsola z duszą, emulatorami i grami Switcha w najlepszej jakości Switch? Chiński gadżet dla zbieraczy pudełek, nic więcej. Nintendo skończyło się w czasach Gamecuba.