Opublikowano 4 kwietnia4 kwi 6 godzin temu, zdrowywariat napisał(a): Pablo, kiedy zmieniasz obóz… 17.7.2025? Nikłe szanse, stanowczo za wcześnie na Switcha. Biblioteka nie będzie raczej tak okazała i obawiam się, że skończy jak S1 gdzie po skończeniu kilku interesujących mnie indyków i gier od Nintendo konsola kurzyła się miesiącami. Jak i niejednemu forumiczowi, bo wbrew pozorom oferta S1 jest co najwyżej poprawna. Dzisiaj jak widzisz wolę ogrywać Zelda Spirit Tracks, które ujmuje nietuzinkowoscią i oryginalnym sterowaniem niż kolejna część tasiemca na Switchu czy indora którego mam na wszystkim innym. I nie, nie z sentymentu, po prostu DS to peak Nintendo, a Switch to po prostu tablet do grania przenośnego.
Opublikowano 6 kwietnia6 kwi https://www.ppe.pl/news/367034/nintendo-tuszuje-niezadowolenie-fanow-firma-usuwa-transmisje-z-nintendo-direct-i-treehouse-live.htmlnintnedo kurewki w ciemnej dupie, ciekawe że laptopowiec pawcio który spędził połowę czasu w CW z hasłem trzy i pół bomby za gry nic nie pisze o czterech bombach za gry w jakości ps4 i patchach HD za 100zł do starych gier :)
Opublikowano 6 kwietnia6 kwi Ciekawe czemu Daddy antygracz z xboxem siedzi na forum prawdziwych graczy :)
Opublikowano 6 kwietnia6 kwi 3 godziny temu, Pupcio napisał(a):Ciekawe czemu Daddy antygracz z xboxem siedzi na forum prawdziwych graczy :)Laptop Parias Race się odezwał :p
Opublikowano 6 kwietnia6 kwi Użytkownik Wypalencio nerwowy, bo liczy, że Yuzu2 nie spali jego laptoka! :)
Opublikowano 6 kwietnia6 kwi Oho jeszcze lepsi zawodnicy haha. Obaj (znowu) to posiadacze xgówna a na dodatek jeden gra na mini komputerze którego bateria wytrzymuje 30min OSTREGO grania a drugi "gra" w "gre" world of warcraft. SIEKA, dajcie mi prawdziwego przeciwnika a nie te zielone płotki :)
Opublikowano 6 kwietnia6 kwi Just now, Pupcio said:Oho jeszcze lepsi zawodnicy haha. Obaj (znowu) to posiadacze xgówna a na dodatek jeden gra na mini komputerze którego bateria wytrzymuje 30min OSTREGO grania a drugi "gra" w "gre" world of warcraft. SIEKA, dajcie mi prawdziwego przeciwnika a nie te zielone płotki :)@zdrowywariat wybieram cię!
Opublikowano 6 kwietnia6 kwi Z tym to nawet na żarty mi się nie chce gadać. Yebany wampir, oby do piątego czerwca gość został USUNIĘTY
Opublikowano 6 kwietnia6 kwi 5 minut temu, Pupcio napisał(a):"gre" world of warcrafto ty c00rwa gnoju!! :madders:
Opublikowano 6 kwietnia6 kwi 3 minutes ago, Pupcio said:Z tym to nawet na żarty mi się nie chce gadać. Yebany wampir, oby do piątego czerwca gość został USUNIĘTYWidzę bez walki poddajesz. Do przewidzenia :(
Opublikowano 6 kwietnia6 kwi Teraz, Homelander napisał(a):Widzę bez walki poddajesz. Do przewidzenia :(Homelander widze mocno wojowniczy jak na gościa u którego premiera switcha 2 będzie w 2026 za 1500$ :)
Opublikowano 6 kwietnia6 kwi Just now, Paolo de Vesir said:Postawa laptopcia chwiejna jak przyszłość Switcha2!Bardziej. Jak postawione (tfu) PS5 ProJust now, Pupcio said:Homelander widze mocno wojowniczy jak na gościa u którego premiera switcha 2 będzie w 2026 za 1500$ :)Ja? Absolutnie. Dlatego nasyłam @zdrowywariat Sam szykuję się na protesty antytrumpowe. Nawet już mam plakat z awatarkiem @Figaro i niektórymi jego cytatami
Opublikowano 6 kwietnia6 kwi Prosimy o selfika na wiecu z Berniem i sto dolarów za to, że mnie wspomniałeś w CW i musiałem przez to wejść do tego śmietnika.
Opublikowano 6 kwietnia6 kwi 1 godzinę temu, Pupcio napisał(a):Oho jeszcze lepsi zawodnicy haha. Obaj (znowu) to posiadacze xgówna a na dodatek jeden gra na mini komputerze którego bateria wytrzymuje 30min OSTREGO grania a drugi "gra" w "gre" world of warcraft. SIEKA, dajcie mi prawdziwego przeciwnika a nie te zielone płotki :)Ten mini komputer pewnie nawet w 15 watach ma lepsze osiągi od Twojego laptopa :p
Opublikowano 6 kwietnia6 kwi W dniu 3.04.2025 o 20:33, Shen napisał(a):kto jest większym jehowcem, ficuś z vitą i stem beką czy zdrowy ze switchem?Asax z excelem wynikow microsoftu.
Opublikowano 6 kwietnia6 kwi 6 godzin temu, Pupcio napisał(a):Ciekawe czemu Daddy antygracz z xboxem siedzi na forum prawdziwych graczy :)Nie gadaj bo akurat trafił w punkt ;) tyle wojowania a teraz zamykamy oczy i wypinamy dupskoAle dopiero dotrze to do Ciebie, bo oczywiście Nintendo nie masz. Żadnej z dużych konsol też nie. Najwięcej wydałeś na miesiąc GFN i strumieniowanie Call of Juarez.Dopiero się przekonasz! Edytowane 6 kwietnia6 kwi przez drozdu7
Opublikowano 6 kwietnia6 kwi 7 godzin temu, Daddy napisał(a):https://www.ppe.pl/news/367034/nintendo-tuszuje-niezadowolenie-fanow-firma-usuwa-transmisje-z-nintendo-direct-i-treehouse-live.htmlnintnedo kurewki w ciemnej dupie, ciekawe że laptopowiec pawcio który spędził połowę czasu w CW z hasłem trzy i pół bomby za gry nic nie pisze o czterech bombach za gry w jakości ps4 i patchach HD za 100zł do starych gier :)Minus za link do tego skurwiałego PPE, jedyne co można wnioskować na tej podstawie to niedojebanie mózgowe człowieka, który to czyta i podaje dalej.
Opublikowano 6 kwietnia6 kwi MKW? DKB? Nintendo od 2017 w najwyższej formie! To będzie najlepsze MK ever, nie wiem co będzie dalej ze Smashem, ale skoro przyłożyli się do najlepiej sprzedającej się gry na S1 to i przyłożą się do nowej części Animal Crossing, które również na S2 będzie najlepszą częścią. SM3D też pozamiata i Wonder 2. Najtrudniej będzie im przebić BOTW i w sumie LM3, ale wierzę w nich! Nintendo is the best! S2 day1, MKB day1, DKB day1, MP4B day1. W tym roku na bank dostaniemy 4 szosy ze średnią 90%+. Ależ to będzie dominacja i wklejanie obrazków z mety, które będą znaczyć więcej, niż tysiąc słów Edytowane 6 kwietnia6 kwi przez zdrowywariat