Opublikowano 6 kwietnia6 kwi 43 minuty temu, zdrowywariat napisał(a):Kłaniać się przed Mistrzem Miyamoto niebieskie i zielone bezguścia!No ładne cyferki ale ciekawe kiedy zrobią w końcu coś oryginalnego a nie odcinanie kuponów od 40 lat. :)
Opublikowano 6 kwietnia6 kwi Teraz, suteq napisał(a):No ładne cyferki ale ciekawe kiedy zrobią w końcu coś oryginalnego a nie odcinanie kuponów od 40 lat. :)SM64SM3DLand/SM3DWorldSMG1/SMG2SMOTo inne Mario! O Zeldach byłaby 2 razy dłuższa lista!SMS celowo pominąłem xD, ale przynajmniej znowu spróbowali czegoś innego, a że wyszło, jak wyszło, trudno xD Edytowane 6 kwietnia6 kwi przez zdrowywariat
Opublikowano 6 kwietnia6 kwi Od ocen gier nintendo trzeba odjąć z automatu 20% to mamy faktyczny stan :)
Opublikowano 6 kwietnia6 kwi 11 minut temu, Daddy napisał(a):Od ocen gier nintendo trzeba odjąć z automatu 20% to mamy faktyczny stan :)Twoim tokiem myślenia od ocen Microsoftu i Sony trzeba odjąć z automatu 40% to mamy faktyczny stan :)
Opublikowano 6 kwietnia6 kwi 16 minut temu, Daddy napisał(a):Od ocen gier nintendo trzeba odjąć z automatu 20% to mamy faktyczny stan :)Oczywiście, w ogóle brak voice actingu jak na SNESie Na szczęście S2 ma już tam jakiś zapas mocy to dzięki Microsoftowi fagi zagrają w końcu w jakieś faktycznie dobre gry!
Opublikowano 6 kwietnia6 kwi 1 godzinę temu, suteq napisał(a):No ładne cyferki ale ciekawe kiedy zrobią w końcu coś oryginalnego a nie odcinanie kuponów od 40 lat. :)Może i jadą na znanych markach ale nie brakuje im kreatywności i nowych patentów. Tymczasem na zachodzie ubisraki i podobne dalej klepią swoje wydmuszki
Opublikowano 7 kwietnia7 kwi No ja mam odruch wymiotny na samą myśli, że miałbym teraz siedzieć i grać w kolejnego Asasasyna czy tego typu innej grze.
Opublikowano 7 kwietnia7 kwi Nie żeby te gierki Nintendo nie opierały się na tym samym schemacie od lat albo oferowały na przestrzeni kilku części zmiany większe niż to co zaobserwować można u konkurencji.
Opublikowano 7 kwietnia7 kwi A pamiętacie hehe jak wszyscy gadaliśmy że Nintendo to zawsze jakis gimmick daje ? Jakąś innowacje? ;)Tym razem mamy płatny przycisk w konsoli, niech mnie hooy dobrze że to "ostatnia prawdziwa konsola"
Opublikowano 7 kwietnia7 kwi W ogóle mega szacun dla Nintendo, że wprowadzili na rewolucyjne rozwiązanie - klucze licencyjne na nośniku fizycznym. Koniec z jednorazowymi kodami przypisanymi do konta - teraz kupujesz taki cart, wkładasz do konsoli, a ga z miejsca ściąga ci na dysk całą grę. Wydawcy płacą mniej za nośnik przez co gry będą tańsze, użytkownicy mogą takie kluczyki pożyczać lub sprzedawać, a do wszystkiego wystarczy jedynie dostęp do internetu.No, ale bądźmy poważni, kto dzisiaj nie ma stałego dostępu do sieci? Co Nintendo to Nintendo, jebani geniusze - ciekawe kiedy konkurencja zacznie to kopiować.
Opublikowano 7 kwietnia7 kwi 1 godzinę temu, drozdu7 napisał(a):A pamiętacie hehe jak wszyscy gadaliśmy że Nintendo to zawsze jakis gimmick daje ? Jakąś innowacje? ;)Tym razem mamy płatny przycisk w konsoli, niech mnie hooy dobrze że to "ostatnia prawdziwa konsola"Masz sterownie analogiem i myszką. Wszyscy sobie chwalą, że to takie naturalne, bo na PCtach zawsze było ułomne poruszanie się strzałkami i precyzyjne celowanie myszką, a na konsolach na odwrót. Teraz będzie idealnie i nie trzeba tego w opcjach zmieniać, bo samo z automatu się przełącza. Co Nintendo to Nintendo 1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a):W ogóle mega szacun dla Nintendo, że wprowadzili na rewolucyjne rozwiązanie - klucze licencyjne na nośniku fizycznym. Koniec z jednorazowymi kodami przypisanymi do konta - teraz kupujesz taki cart, wkładasz do konsoli, a ga z miejsca ściąga ci na dysk całą grę. Wydawcy płacą mniej za nośnik przez co gry będą tańsze, użytkownicy mogą takie kluczyki pożyczać lub sprzedawać, a do wszystkiego wystarczy jedynie dostęp do internetu.No, ale bądźmy poważni, kto dzisiaj nie ma stałego dostępu do sieci? Co Nintendo to Nintendo, jebani geniusze - ciekawe kiedy konkurencja zacznie to kopiować.Dziękujemy dla Pabla za w końcu coś pozytywnego na Nintendo! Edytowane 7 kwietnia7 kwi przez zdrowywariat
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi dobra beka temat perfect blue, zaraz ktos Czezkiemu loda zrobi, zeby tylko zagrac w mario kart day1
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi 9 minut temu, Shen napisał(a):dobra beka temat perfect blue, zaraz ktos Czezkiemu loda zrobi, zeby tylko zagrac w mario kart day1Obrzydlistwo. Czy można bardziej się upodlić? Można, wystarczy kupić Switcha.
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi Dawno temu, gdy zamówiłem Uncharted 2 z PL, żeby mieć z polskim dubbingiem nie zdążyłem w piątek na pocztę, przez korki byłem 5min po 17.Poszedłem po grę tu do sklepu, żeby już grać w weekend, a od poniedziałku zacząłem wersję PL od nowa, bo save nie był kompatybilny, U2 ang wymieniłem na coś innego.Cierpliwość, jeśli chodzi o to hobby, u mnie nie działa, day1 to day1, choćbym miały cały kraj wzdłuż i wszerz objechać xD Edytowane 9 kwietnia9 kwi przez zdrowywariat
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi 9 minut temu, Pupcio napisał(a):Shen gdy trzeba ściągnąć jakiegoś gówno jrpga 5/10Nie wychodz z tematu pb, bo jeszcze wypadniesz z kolejki
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi oddać godność za możliwość zagrania w samochodziki w open worldzie day one? No chyba warto, świat nigdy nie widział takiego konceptu łączenia otwartego świata z brum brum.
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi Tylko geniusze z Nintendo mają gameplay, inne gry nie mają gameplayu. Swoją drogą, widzieliście, że wynaleźli gamechat i komunikację głosową (w 10 fpsach)? Jebani geniusze niczym testoviron.
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi Z tych nowszych rzeczy to jeszcze rozmowy video, emulator w pudełku i emulatory na abonament.
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi No właśnie, weź coś o nich powiedz bo jako osoba plejstejszon masz pewnie bardzo duże doświadczenie z płatnymi patchami - zmalał, urus? :)