Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
43 minuty temu, zdrowywariat napisał(a):

Kłaniać się przed Mistrzem Miyamoto niebieskie i zielone bezguścia!

IMG-8758.jpg

sonkassie

No ładne cyferki ale ciekawe kiedy zrobią w końcu coś oryginalnego a nie odcinanie kuponów od 40 lat. :)

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 611,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
Teraz, suteq napisał(a):

No ładne cyferki ale ciekawe kiedy zrobią w końcu coś oryginalnego a nie odcinanie kuponów od 40 lat. :)

SM64

SM3DLand/SM3DWorld

SMG1/SMG2

SMO

To inne Mario! O Zeldach byłaby 2 razy dłuższa lista!

SMS celowo pominąłem xD, ale przynajmniej znowu spróbowali czegoś innego, a że wyszło, jak wyszło, trudno xD

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Od ocen gier nintendo trzeba odjąć z automatu 20% to mamy faktyczny stan :)

Opublikowano
11 minut temu, Daddy napisał(a):

Twoim tokiem myślenia od ocen Microsoftu i Sony trzeba odjąć z automatu 40% to mamy faktyczny stan :)

Opublikowano
16 minut temu, Daddy napisał(a):

Oczywiście, w ogóle brak voice actingu jak na SNESie kekw Na szczęście S2 ma już tam jakiś zapas mocy to dzięki Microsoftowi fagi zagrają w końcu w jakieś faktycznie dobre gry!

Opublikowano
1 godzinę temu, suteq napisał(a):

Może i jadą na znanych markach ale nie brakuje im kreatywności i nowych patentów. Tymczasem na zachodzie ubisraki i podobne dalej klepią swoje wydmuszki

Opublikowano

No ja mam odruch wymiotny na samą myśli, że miałbym teraz siedzieć i grać w kolejnego Asasasyna czy tego typu innej grze.

Opublikowano

A pamiętacie hehe jak wszyscy gadaliśmy że Nintendo to zawsze jakis gimmick daje ? Jakąś innowacje? ;)

Tym razem mamy płatny przycisk w konsoli, niech mnie hooy dobrze że to "ostatnia prawdziwa konsola"

Opublikowano

W ogóle mega szacun dla Nintendo, że wprowadzili na rewolucyjne rozwiązanie - klucze licencyjne na nośniku fizycznym. Koniec z jednorazowymi kodami przypisanymi do konta - teraz kupujesz taki cart, wkładasz do konsoli, a ga z miejsca ściąga ci na dysk całą grę. obama

Wydawcy płacą mniej za nośnik przez co gry będą tańsze, użytkownicy mogą takie kluczyki pożyczać lub sprzedawać, a do wszystkiego wystarczy jedynie dostęp do internetu.

No, ale bądźmy poważni, kto dzisiaj nie ma stałego dostępu do sieci? Co Nintendo to Nintendo, jebani geniusze - ciekawe kiedy konkurencja zacznie to kopiować.

Opublikowano
1 godzinę temu, drozdu7 napisał(a):

A pamiętacie hehe jak wszyscy gadaliśmy że Nintendo to zawsze jakis gimmick daje ? Jakąś innowacje? ;)

Tym razem mamy płatny przycisk w konsoli, niech mnie hooy dobrze że to "ostatnia prawdziwa konsola"

Masz sterownie analogiem i myszką. Wszyscy sobie chwalą, że to takie naturalne, bo na PCtach zawsze było ułomne poruszanie się strzałkami i precyzyjne celowanie myszką, a na konsolach na odwrót. Teraz będzie idealnie i nie trzeba tego w opcjach zmieniać, bo samo z automatu się przełącza. Co Nintendo to Nintendo banderas

1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

W ogóle mega szacun dla Nintendo, że wprowadzili na rewolucyjne rozwiązanie - klucze licencyjne na nośniku fizycznym. Koniec z jednorazowymi kodami przypisanymi do konta - teraz kupujesz taki cart, wkładasz do konsoli, a ga z miejsca ściąga ci na dysk całą grę. obama

Wydawcy płacą mniej za nośnik przez co gry będą tańsze, użytkownicy mogą takie kluczyki pożyczać lub sprzedawać, a do wszystkiego wystarczy jedynie dostęp do internetu.

No, ale bądźmy poważni, kto dzisiaj nie ma stałego dostępu do sieci? Co Nintendo to Nintendo, jebani geniusze - ciekawe kiedy konkurencja zacznie to kopiować.

Dziękujemy dla Pabla za w końcu coś pozytywnego na Nintendo!

Opublikowano

dobra beka temat perfect blue, zaraz ktos Czezkiemu loda zrobi, zeby tylko zagrac w mario kart day1

Opublikowano

Shen gdy trzeba ściągnąć jakiegoś gówno jrpga 5/10

Zrzut ekranu 2025-04-09 113103.jpg

Opublikowano

Dawno temu, gdy zamówiłem Uncharted 2 z PL, żeby mieć z polskim dubbingiem nie zdążyłem w piątek na pocztę, przez korki byłem 5min po 17.

Poszedłem po grę tu do sklepu, żeby już grać w weekend, a od poniedziałku zacząłem wersję PL od nowa, bo save nie był kompatybilny, U2 ang wymieniłem na coś innego.

Cierpliwość, jeśli chodzi o to hobby, u mnie nie działa, day1 to day1, choćbym miały cały kraj wzdłuż i wszerz objechać xD

Opublikowano
9 minut temu, Pupcio napisał(a):

Shen gdy trzeba ściągnąć jakiegoś gówno jrpga 5/10

Zrzut ekranu 2025-04-09 113103.jpg

Nie wychodz z tematu pb, bo jeszcze wypadniesz z kolejki

Opublikowano

Z kolejki to ty c0rwa wypadłeś jak byłeś mały problem

Opublikowano

oddać godność za możliwość zagrania w samochodziki w open worldzie day one? No chyba warto, świat nigdy nie widział takiego konceptu łączenia otwartego świata z brum brum.

Opublikowano

Z tych nowszych rzeczy to jeszcze rozmowy video, emulator w pudełku i emulatory na abonament.

Opublikowano

No właśnie, weź coś o nich powiedz bo jako osoba plejstejszon masz pewnie bardzo duże doświadczenie z płatnymi patchami - zmalał, urus? :)