Opublikowano 14 kwietnia14 kwi Muszę przyznać że Sony obrało ciekawa taktykę w tej generacji. 0 gier ale podwyżki na wszystko co istnieje. Sieczunia
Opublikowano 14 kwietnia14 kwi Ale przycisku na abonament nie wymyślili, jednak Nintendo przoduje w innowacjach
Opublikowano 14 kwietnia14 kwi Okoliczni okuliści zacierają rączki na kolejne tabuny klapów nie widzących z tym problemu.
Opublikowano 14 kwietnia14 kwi Maraton was zajebie.... nie no kurwa kpina. Takie gówno ma już datę, a Ghost of Woke jeszcze nie? Nigdy tak się na nikim nie zawiodłem jak na Sony od prezentacji pro do dnia dzisiejszego i przyszłych.
Opublikowano 14 kwietnia14 kwi Zawsze możesz iść w EKOSYSTEM Nintendo, tylko wtedy trzeba wrzucać ogłoszenia na fora żeby znaleźć znajomych.
Opublikowano 14 kwietnia14 kwi 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):Kurcze, co to za podróba Halo4 na górze?Przecież to dwie zupełnie inne gry.
Opublikowano 14 kwietnia14 kwi 9 minut temu, zdrowywariat napisał(a):Przecież to dwie zupełnie inne gry.No tak, jedna wygląda jak gówno, a druga to Halo4. :)
Opublikowano 14 kwietnia14 kwi 26 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):No tak, jedna wygląda jak gówno, a druga to Halo4. :)Nie wypowiem się, bo w Halo 4 nie grałem, moja przygoda z tą serią skończyła się na trylogii, dwójkę wspominam najlepiej (sztos), a trójka była kupą i wałem, że tyle 10ek zbierała. Po przejściu H3 wróciłem do Gearsów. W sumie może sprawdzę H4, jeśli wyjdzie na PS5, bo tu już gra innego studia, więc pewnie jest trochę inaczej, może lepiej.MP4B wygląda zajebiście.
Opublikowano 14 kwietnia14 kwi Halo 4 jest zajebiste. Skończyłem niedawno, świetna gra, mocno polecam
Opublikowano czwartek o 07:204 dni [Rumor] Kepler says the portable PS6 is a 15W SoC on 3nm and wont be as powerful as the PS5 [UP: can run PS5 games at lower res/fps, +more details]Sony idzie na wojnę z Nintendo? Szkoda tylko, że zapomnieli o grach
Opublikowano czwartek o 07:484 dni Jeśli to prawda to i przenośne PS6 okaże się słabsze niż PS5 to szykują się niezłe fikoły, pamiętając to ile krytyki wylało i wciąż wylewa się względem tzw. "hamulcowego" czyli Series S.
Opublikowano czwartek o 08:014 dni Ale co ma handheald do konsoli stacjonarnej i pełnoprawnego currentgena?
Opublikowano czwartek o 08:044 dni To że ten handheld, o ile powstanie, będzie dzielił wspólną bibliotekę gier z dużą stacjonarną konsolą. I podobnie jak Series S będzie odpalał gry z tej dużej konsoli w okrojonej wersji graficznej.Chyba że ktoś wierzy, że Sony podobnie jak w czasach Vity spróbuję wydać konsole, która będzie dysponować odrębną biblioteką gier. Tego typu urządzenia Sony zawsze ostatnio odnosiły spektakuklarne sukcesy jak PS VR2 czy właśnie Vita.
Opublikowano czwartek o 08:224 dni Plekurwisko znowu ściąga od BIG N?? Jak to wyjdzie no nintendo znowu wykona jakąś rewolucje dzięki której zmienią świat gejmingu. Tacy są właśnie liderzy branży
Opublikowano czwartek o 08:244 dni 19 minutes ago, ASX said:To że ten handheld, o ile powstanie, będzie dzielił wspólną bibliotekę gier z dużą stacjonarną konsolą. I podobnie jak Series S będzie odpalał gry z tej dużej konsoli w okrojonej wersji graficznej.Chyba że ktoś wierzy, że Sony podobnie jak w czasach Vity spróbuję wydać konsole, która będzie dysponować odrębną biblioteką gier. Tego typu urządzenia Sony zawsze ostatnio odnosiły spektakuklarne sukcesy jak PS VR2 czy właśnie Vita.Sony nie jest w stanie PS5 w gry wyposażyć, a co dopiero jeszcze jedno urządzenie
Opublikowano czwartek o 08:264 dni Brak gier to żadna przeszkoda dla fanów sony. Aktualnie jadą 5 rok na głodzie a i tak kupują to gówno :)
Opublikowano czwartek o 08:334 dni 10 minut temu, Pupcio napisał(a):Plekurwisko znowu ściąga od BIG N?? Jak to wyjdzie no nintendo znowu wykona jakąś rewolucje dzięki której zmienią świat gejmingu. Tacy są właśnie liderzy branżyKonsole przenośną sciagną od Nintendo, a co gorsza pomysł z dwoma SKU (bo na pewno wciąż będzie też tradycyjna konsola stacjonarna) od Xboxa.
Opublikowano czwartek o 08:414 dni Czekam na zmianę narracji jak to PS5Portable nie będzie kulą u nogi nikogo, a już w szczególności developerów.I graczy, mam nadzieję. Gracze to najbardziej uciśniona grupa społeczna.
Opublikowano czwartek o 10:584 dni 2 godziny temu, Pupcio napisał(a):Plekurwisko znowu ściąga od BIG N?? Jak to wyjdzie no nintendo znowu wykona jakąś rewolucje dzięki której zmienią świat gejmingu. Tacy są właśnie liderzy branżyAktualnie przeprowadzają rewolucje w dziedzinie jebania na hajs swoich klientów.Nie ma bardziej chciwej korpo niż te azjatyckie kurwiaki.