Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
28 minut temu, ASX napisał:

szczerze mówiąc zaskoczyłeś mnie, które to gry?

pieprzy glupoty, wszystko bedzie day one

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 611,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

No @Emet chyba nie pozbierał się po tym jak FIA nie doceniło ultra realistycznych kloszy w GranTurismo. :dynia: 

image.png.d9993dd2c0c0d9a914f6c8ad4ed0674a.png

Klaperskim wciąż ciężko uwierzyć, że takie megatony lądują day1 w GodPassie, a na PlayStation nie dość że grosza jakość to jeszcze za full price. 

Na rynku jest tylko jeden growy abonament - GamePass, reszta to ścierwo.

Opublikowano
15 minut temu, Emet napisał:

Trzebaby przejrzeć jeszcze raz prezentację, ale np przy Plague Tale było bez "day one".

PtrSc.jpg

Opublikowano

A no czyli po prostu na prezentacji tak oznaczone było dziwnie. To spoko jak tak.

Opublikowano

Czy xkurwa mogłaby przynajmniej raz wypuścić pada który nie jest kupą gówna? No serio, raz mogliby zrobić wyjątek i nie wydawać zabawki na baterie która rozsypuje się w dłoniach:pechowiec:

Opublikowano

perfekcji nie da sie ulepszyc, a sony ciagle szuka inspiracji, bo robia gowno. I tak jest progres w stosunku do tego jebanego szajsu z ps1-3

Opublikowano
27 minutes ago, Donatello1991 said:

Tiaaa. Jest to przepaść w użytkowaniu na korzyść dualsens. Ciężkość pada, wibracje, opór. 

Bierzesz do rąk podem xpada i czujesz, że odpust.

u ciebie to nie tyle co odpust a spust

Opublikowano
4 godziny temu, Czoperrr napisał:

czego boty nie rozumiecie? jak coś nie jest exem to nie jest warte uwagi.

żeby jeszcze plejkurwa 4.5 bez gier miała te exy a tutaj ZERO jak w mózgownicach klapów  :) 

FWL2ATqWAAAdPk9?format=jpg&name=900x900

Spoiler

FWL1-wOXEAAfwQG?format=jpg&name=900x900

:kekw:

Opublikowano

Natomiast mało kto mówi o tym jak idiotyzm w postaci remasterów z PS4 wrzuconych do PS Plus Deluxe/Premium. Jak oficjalnie zapowiedziano odświeżone PS Plus to Sony wyraźnie mówiło o tym, że PS Plus Extra to gry dla PS4 i PS5, a PS Plus Deluxe/Premium to PSone, PS2, PS3 i PSP. A teraz nagle się okazuje, że remastery gier, które de facto są natywnymi tytułami dla PS4, również są tylko dla PS Plus Deluxe/Premium.

• Darksiders Warmastered Edition oraz Darksiders II Deathinitive Edition – PS Plus Deluxe/Premium
• Darksiders III – PS Plus Extra

• Gravity Rush Remastered – PS Plus Deluxe/Premium
• Gravity Rush 2 – PS Plus Extra

• Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition – PS Plus Deluxe/Premium
• Injustice 2 – PS Plus Extra

• Mafia: Definitive Edition (co jest w zasadzie remake'iem gry z Gen 6) oraz Mafia II: Definitive Edition – PS Plus Deluxe/Premium
• Mafia III – PS Plus Extra

• UNCHARTED: The Nathan Drake Collection – PS Plus Deluxe/PS Plus Premium
• UNCHARTED 4: A Thief's End oraz UNCHARTED: The Lost Legacy – PS Plus Extra

Co też nie jest w zasadzie konsekwentne. Far Cry 3: Classic Edition, Saints Row: The Third Remastered czy remastery FINAL FANTASY są dostępne normalnie w PS Plus Extra,

Wspomniałbym też o Borderlands: The Handsome Collection czy The Last of Us: Remastered, ale Borderlands 3 oraz The Last of Us Part II były dostępne jeszcze za czasów PS Now. Może z czasem wrócą.

Opublikowano

Drogie boty.

Najpierw:

citizen-kalkulator-biurowy-serii-busines

A potem:

802 gry w PS Plus Premium za 480 PLN rocznie

430 gier w Xbox Game Pass za 680 PLN rocznie

No cóż, ja wiem, że matematyka nie jest waszą mocną stroną (wszak wybraliście Xboxa bez ex'ów w tym roku), ale to są pieprzone podstawy.

PS Plus Premium - więcej, lepiej, taniej.

Opublikowano
1 minute ago, Mendrek said:

Drogie boty.

Najpierw:

A potem:

430 gry w Xbox Game Pass za 680 PLN rocznie

No cóż, ja wiem, że matematyka nie jest waszą mocną stroną (wszak wybraliście Xboxa bez ex'ów w tym roku), ale to są pieprzone podstawy.

Screenshot_20220629_163845_org.mozilla.firefox.jpg

Opublikowano

czy ten cymbał liczy doplatę w lirach do ps + essentials vs pełna cena za gpu w pln?

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

czy ten cymbał liczy doplatę w lirach do ps + essentials vs pełna cena za gpu?

5 minut temu, Mendrek napisał:

No cóż, ja wiem, że matematyka nie jest waszą mocną stroną

https://www.ppe.pl/news/299489/ps-plus-premium-w-polsce-znamy-ceny-wszystkich-wersji-abonamentu-sony.html

PSPP.png

Opublikowano
9 minutes ago, Mendrek said:

Drogie boty.

Najpierw:

A potem:

430 gier w Xbox Game Pass za 680 PLN rocznie

A ty ps5 kupiles czy dalej teoretyzujesz jak wyglada granie na ps5?

Opublikowano
19 minut temu, Czoperrr napisał:

bomby prawdy pijusa (i fana sony)

W tvgry Jordan też w materiale sporo narzekał. Bałagan, niepełne serie gier (przykład Castevanii LoS), pojebany streaming (przykładów sporo podał), w huj śmieci, duża część była już w Plusie. 

A zapomniał (no napewo) jeszcze dodać że żadna poważna gra nie trafi tam na premierę :)

Opublikowano
30 minut temu, Czoperrr napisał:

bomby prawdy pijusa (i fana sony)

Skoncze płacić nie mam nic

tutaj nic nie ma dla mnie za darmo :pawel: