Opublikowano 29 czerwca 20222 l 28 minut temu, ASX napisał: szczerze mówiąc zaskoczyłeś mnie, które to gry? pieprzy glupoty, wszystko bedzie day one
Opublikowano 29 czerwca 20222 l No @Emet chyba nie pozbierał się po tym jak FIA nie doceniło ultra realistycznych kloszy w GranTurismo. Klaperskim wciąż ciężko uwierzyć, że takie megatony lądują day1 w GodPassie, a na PlayStation nie dość że grosza jakość to jeszcze za full price. Na rynku jest tylko jeden growy abonament - GamePass, reszta to ścierwo.
Opublikowano 29 czerwca 20222 l 15 minut temu, Emet napisał: Trzebaby przejrzeć jeszcze raz prezentację, ale np przy Plague Tale było bez "day one".
Opublikowano 29 czerwca 20222 l A no czyli po prostu na prezentacji tak oznaczone było dziwnie. To spoko jak tak.
Opublikowano 29 czerwca 20222 l Czy xkurwa mogłaby przynajmniej raz wypuścić pada który nie jest kupą gówna? No serio, raz mogliby zrobić wyjątek i nie wydawać zabawki na baterie która rozsypuje się w dłoniach
Opublikowano 29 czerwca 20222 l MS robił recykling pada przez 20 lat, to Sony wydało dualsens, który go zmiażdżył i zachęca MS do zrobienia nowogeneracyjnego. No, ale MS nie potrafi.
Opublikowano 29 czerwca 20222 l Jedynym pozytywem DualSensa jest to, że upodabnia się do pada xboxowego. Na szczęście można wyłączyć te śmieszne triggery i głośniczek i już jako tako da się na tym driftującym gównie grać.
Opublikowano 29 czerwca 20222 l Tiaaa. Jest to przepaść w użytkowaniu na korzyść dualsens. Ciężkość pada, wibracje, opór. Bierzesz do rąk podem xpada i czujesz, że odpust.
Opublikowano 29 czerwca 20222 l perfekcji nie da sie ulepszyc, a sony ciagle szuka inspiracji, bo robia gowno. I tak jest progres w stosunku do tego jebanego szajsu z ps1-3
Opublikowano 29 czerwca 20222 l 27 minutes ago, Donatello1991 said: Tiaaa. Jest to przepaść w użytkowaniu na korzyść dualsens. Ciężkość pada, wibracje, opór. Bierzesz do rąk podem xpada i czujesz, że odpust. u ciebie to nie tyle co odpust a spust
Opublikowano 29 czerwca 20222 l 4 godziny temu, Czoperrr napisał: czego boty nie rozumiecie? jak coś nie jest exem to nie jest warte uwagi. żeby jeszcze plejkurwa 4.5 bez gier miała te exy a tutaj ZERO jak w mózgownicach klapów Spoiler
Opublikowano 29 czerwca 20222 l Quote Natomiast mało kto mówi o tym jak idiotyzm w postaci remasterów z PS4 wrzuconych do PS Plus Deluxe/Premium. Jak oficjalnie zapowiedziano odświeżone PS Plus to Sony wyraźnie mówiło o tym, że PS Plus Extra to gry dla PS4 i PS5, a PS Plus Deluxe/Premium to PSone, PS2, PS3 i PSP. A teraz nagle się okazuje, że remastery gier, które de facto są natywnymi tytułami dla PS4, również są tylko dla PS Plus Deluxe/Premium. • Darksiders Warmastered Edition oraz Darksiders II Deathinitive Edition – PS Plus Deluxe/Premium • Darksiders III – PS Plus Extra • Gravity Rush Remastered – PS Plus Deluxe/Premium • Gravity Rush 2 – PS Plus Extra • Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition – PS Plus Deluxe/Premium • Injustice 2 – PS Plus Extra • Mafia: Definitive Edition (co jest w zasadzie remake'iem gry z Gen 6) oraz Mafia II: Definitive Edition – PS Plus Deluxe/Premium • Mafia III – PS Plus Extra • UNCHARTED: The Nathan Drake Collection – PS Plus Deluxe/PS Plus Premium • UNCHARTED 4: A Thief's End oraz UNCHARTED: The Lost Legacy – PS Plus Extra Co też nie jest w zasadzie konsekwentne. Far Cry 3: Classic Edition, Saints Row: The Third Remastered czy remastery FINAL FANTASY są dostępne normalnie w PS Plus Extra, Wspomniałbym też o Borderlands: The Handsome Collection czy The Last of Us: Remastered, ale Borderlands 3 oraz The Last of Us Part II były dostępne jeszcze za czasów PS Now. Może z czasem wrócą.
Opublikowano 29 czerwca 20222 l Drogie boty. Najpierw: A potem: 802 gry w PS Plus Premium za 480 PLN rocznie 430 gier w Xbox Game Pass za 680 PLN rocznie No cóż, ja wiem, że matematyka nie jest waszą mocną stroną (wszak wybraliście Xboxa bez ex'ów w tym roku), ale to są pieprzone podstawy. PS Plus Premium - więcej, lepiej, taniej.
Opublikowano 29 czerwca 20222 l 1 minute ago, Mendrek said: Drogie boty. Najpierw: A potem: 802 gry w PS Plus Premium za 480 PLN rocznie 430 gry w Xbox Game Pass za 680 PLN rocznie No cóż, ja wiem, że matematyka nie jest waszą mocną stroną (wszak wybraliście Xboxa bez ex'ów w tym roku), ale to są pieprzone podstawy. PS Plus Premium - więcej, lepiej, taniej.
Opublikowano 29 czerwca 20222 l czy ten cymbał liczy doplatę w lirach do ps + essentials vs pełna cena za gpu w pln?
Opublikowano 29 czerwca 20222 l 2 minuty temu, 20inchDT napisał: czy ten cymbał liczy doplatę w lirach do ps + essentials vs pełna cena za gpu? 5 minut temu, Mendrek napisał: No cóż, ja wiem, że matematyka nie jest waszą mocną stroną https://www.ppe.pl/news/299489/ps-plus-premium-w-polsce-znamy-ceny-wszystkich-wersji-abonamentu-sony.html
Opublikowano 29 czerwca 20222 l 9 minutes ago, Mendrek said: Drogie boty. Najpierw: A potem: 802 gry w PS Plus Premium za 480 PLN rocznie 430 gier w Xbox Game Pass za 680 PLN rocznie No cóż, ja wiem, że matematyka nie jest waszą mocną stroną (wszak wybraliście Xboxa bez ex'ów w tym roku), ale to są pieprzone podstawy. PS Plus Premium - więcej, lepiej, taniej. A ty ps5 kupiles czy dalej teoretyzujesz jak wyglada granie na ps5?
Opublikowano 29 czerwca 20222 l 19 minut temu, Czoperrr napisał: bomby prawdy pijusa (i fana sony) W tvgry Jordan też w materiale sporo narzekał. Bałagan, niepełne serie gier (przykład Castevanii LoS), pojebany streaming (przykładów sporo podał), w huj śmieci, duża część była już w Plusie. A zapomniał (no napewo) jeszcze dodać że żadna poważna gra nie trafi tam na premierę
Opublikowano 29 czerwca 20222 l 30 minut temu, Czoperrr napisał: bomby prawdy pijusa (i fana sony) Skoncze płacić nie mam nic tutaj nic nie ma dla mnie za darmo