Opublikowano 30 czerwca 20222 l Jeśli twoja kolekcja opiewa w taką chujnie jak u spermatello to nie ma się czym chwalić. Chyba tylko p0laczkom imponuje przepłacanie za gry. XDDD
Opublikowano 30 czerwca 20222 l Vesirku ziomeczku no nie opiewa w taką chujnie Nieważne, nie potrzebnie tu wchodziłem bo mnie Głeboko Gardłowy jak zwykle wkurwił xD
Opublikowano 30 czerwca 20222 l 12 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Jeśli twoja kolekcja opiewa w taką chujnie jak u spermatello to nie ma się czym chwalić. Chyba tylko p0laczkom imponuje przepłacanie za gry. XDDD Chujnia? Nie rozśmieszaj mnie.
Opublikowano 30 czerwca 20222 l 13 godzin temu, Wolfie_ napisał: Czy Admini moga wprowadzic zasade,ze ludzie ktorzy nie maja currentgen nie maja dostepu do CW Panie i panowie najwiekszy fan ps aka medrek: Bloodborne, ghost of tsushima, killzone, Driveclub, LittleBigPlanet 3, Until Dawn, The Last Guardian, Days gone i Marvel's Spider-Man: Miles Morales nigdy nie kupione. Zajebisty z ciebie fan playstation Jaki ma znaczenie kto ma curentgena w sprawie, że playstation jak zwykle rozpierdala xkurwe?
Opublikowano 30 czerwca 20222 l spermiak to chociaz jakies nowosci ma a u ciotka pewnie jakies far kraje 4
Opublikowano 30 czerwca 20222 l https://www.ppe.pl/news/302319/producentka-god-of-war-prosi-graczy-by-nie-wysylali-jej-zdjec-przyrodzen-reakcja-na-wiadomosci-fanow.html Boty się podszywają i wysyłają zdjęcia węży.
Opublikowano 30 czerwca 20222 l zazdroszcze klapom ograniczonego gustu i nie bycia prawdziwym graczem. u zielonych miesiace mijaja, a gier do ogrania coraz wiecej. Piekło gracza.
Opublikowano 30 czerwca 20222 l Godzinę temu, 20inchDT napisał: u zielonych miesiace mijaja, a gier do ogrania coraz wiecej. Piekło gracza. Jak zaliczasz gierki na jutubku to sie zbierają w gamepassie. Może weź czasem ten zabawkowy kontroler i w coś pograj samemu, przestanie ci odpierdalac
Opublikowano 30 czerwca 20222 l cwelstation 4.5 bez gier rozjebane jak gówno w polu spoko niebieskie pokemony może w 2025 doczekacie się grafiki
Opublikowano 30 czerwca 20222 l dzieki daddy, jak tak zestawiłeś screenshoty to rzeczywiscie widac dominacje xboxa jak na dłoni
Opublikowano 30 czerwca 20222 l 2 godziny temu, Daddy napisał: cwelstation 4.5 bez gier rozjebane jak gówno w polu spoko niebieskie pokemony może w 2025 doczekacie się grafiki No Dabil.
Opublikowano 30 czerwca 20222 l https://www.ppe.pl/news/302306/tworca-god-of-war-jest-bardzo-podekscytowany-starfieldem-cory-barlog-bierze-wolne-na-premiere.html Nie ma to jak jaranko nadexami XBOXa
Opublikowano 30 czerwca 20222 l Godzinę temu, 20inchDT napisał: na xboxie ludzie sie najedli, a teraz czas na zagrajzerów Ja zapłaciłem 4zl czemu ludzie tak przepłacają??? Pojebani?
Opublikowano 30 czerwca 20222 l 7 minut temu, Daddy napisał: https://www.ppe.pl/news/302306/tworca-god-of-war-jest-bardzo-podekscytowany-starfieldem-cory-barlog-bierze-wolne-na-premiere.html Nie ma to jak jaranko nadexami XBOXa facet pracuje nad gierkami wiec sie troche zna. Lamusy z forum morda cicho, bo gracze beda swietowac nowa gre Todda.
Opublikowano 1 lipca 20222 l Nie trzeba geniusza by stwierdzić, że pokaz Crapfielda zwiastuje godnego następcę cyberpunka na premierę. Co lepsze, redzie się z tym chociaż kryli. Tutaj Todd od razu zielonym uświadomił, że będą grali w 15 fps.
Opublikowano 1 lipca 20222 l Godzinę temu, Donatello1991 napisał: Nie trzeba geniusza by stwierdzić, że pokaz Crapfielda zwiastuje godnego następcę cyberpunka na premierę. Co lepsze, redzie się z tym chociaż kryli. Tutaj Todd od razu zielonym uświadomił, że będą grali w 15 fps. Proszę mi tym tym drewnianym śmieciem nie obrażać Cyberpunka
Opublikowano 1 lipca 20222 l https://www.ppe.pl/news/302363/xbox-series-x-w-znakomitym-wydaniu-microsoft-swietuje-premiere-thor-milosc-i-grom.html Co ma MS wspólnego z Thorem, że podpina się pod film oprócz tego, że jego fani to młotki?