Opublikowano 3 lipca 20222 l Kurde szkoda że mnie omineły te posty spłakanych botów w temacie X-a zanim moderka posprzątała ołtarz zielonych Smutne czasy nastały dla Xboxa ale będzie Viva Piniata Ciekawe kiedy wyląduje na graficzce z grami
Opublikowano 3 lipca 20222 l 17 minut temu, LiŚciu napisał: Kurde szkoda że mnie omineły te posty spłakanych botów w temacie X-a zanim moderka posprzątała ołtarz zielonych Smutne czasy nastały dla Xboxa ale będzie Viva Piniata Ciekawe kiedy wyląduje na graficzce z grami Nie zapomnimy, na pamiątkę zostały krypty indyków założone przez gardłowego, w których nikt nie pisze i ołtarzyk dla "Hideo Kojima game". Zielonym jak zawsze pozostało jedno: Wiara do samego końca
Opublikowano 3 lipca 20222 l 38 minut temu, LiŚciu napisał: Kurde szkoda że mnie omineły te posty spłakanych botów w temacie X-a zanim moderka posprzątała ołtarz zielonych Co się gość odkleił xD Sam tam płakałeś ziomuś jak cię zniszczyłem a potem się sprułeś moderacji i wszystko PRZYPADKIEM zniknęło
Opublikowano 4 lipca 20222 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Graficzki XGS - zbierz je wszystkie
Opublikowano 4 lipca 20222 l Zastanawiam się co jest większym scamem w historii branży. Star Citizen, czy Xbox Series X? Kurde, ciężki wybór. Chyba jednak stawiam na Xboxa Series X.
Opublikowano 4 lipca 20222 l Na szczęście w przypadku plejśmieciary5 wystarczy jedna grafika, jeśli chodzi o plany na 2023 i dalej
Opublikowano 4 lipca 20222 l Ja się jaram tym spinoffem minecrafta! o albo forza 25 i jazda w kółko też dostarczy tych wrażeń!
Opublikowano 4 lipca 20222 l Na xboxie różnorodność gatunkowa jest niesamowita jeśli weźmiemy pod uwagę zapowiedziane gry.
Opublikowano 4 lipca 20222 l 10 minutes ago, messer88 said: Na xboxie różnorodność gatunkowa jest niesamowita jeśli weźmiemy pod uwagę zapowiedziane gry. No i nieogłoszone jeszcze projekty
Opublikowano 4 lipca 20222 l Nikt ci tyle gier nie da ile xkurwa obiecuje myślę, że śmiało można wklejać fallouta 5 bo przecież będzie za 15 lat. Będzie pasować do tych scamowych grafik
Opublikowano 4 lipca 20222 l Najbardziej jaram się: -Wolfenstein 3 -Doom nowy -Quake -Crash Bandicoot 5 -Forza Horizon 6 w Japonii -The Evil Within 3 -The Elder Scrolls VI ale będzie granko
Opublikowano 4 lipca 20222 l To prawda, XBOX nawet w swoim najgorszym roku rozpierdala cwelstation 4.5 jak gówno w polu
Opublikowano 4 lipca 20222 l Na ostatniej ulotce propagandowej zrzucanej z zielonej awionetki jest już TES VI więc
Opublikowano 4 lipca 20222 l 1 minutę temu, Daddy napisał: To prawda, XBOX nawet w swoim najgorszym roku rozpierdala cwelstation 4.5 jak gówno w polu To jest wasza jedyna karta przetargowa RÓŻNORODNOŚĆ szkoda że ta różnorodność nie idzie w parze z jakością i zwyczajnie lepiej grać w multiplatformy z tych gatunków a nie kupować xboxa
Opublikowano 4 lipca 20222 l 3 minutes ago, Daddy said: To prawda, XBOX nawet w swoim najgorszym roku rozpierdala cwelstation 4.5 jak gówno w polu Jakie to RTS są dostępne na KONSOLI? Jakie platformery są na Xboxie, a nie ma ich na Playstation? Edytowane 4 lipca 20222 l przez Czoperrr
Opublikowano 4 lipca 20222 l Teraz, Pupcio napisał: To jest wasza jedyna karta przetargowa RÓŻNORODNOŚĆ szkoda że ta różnorodność nie idzie w parze z jakością i zwyczajnie lepiej grać w multiplatformy z tych gatunków a nie kupować xboxa tak, tak, Pupcio, gry takie Halo Infinite, Age of Empires, Ori czy Forza to wcale nie są czołowi przedstawiciele swoich gatunków 1 minutę temu, Czoperrr napisał: Jakie platformery są na Xboxie, a nie ma ich na Playstation? Ori, jeszcze jakieś pytania?
Opublikowano 4 lipca 20222 l 4 minuty temu, Pupcio napisał: To jest wasza jedyna karta przetargowa RÓŻNORODNOŚĆ szkoda że ta różnorodność nie idzie w parze z jakością i zwyczajnie lepiej grać w multiplatformy z tych gatunków a nie kupować xboxa Trochę tak, trochę nie. Bo sporo gierek jest fajnych na Xboxie, tylko nie mają dopierdolonej na 11/10 graficzki, dlatego też takie kamilki nie będą sobie nimi zaprzątać głowy. W końcu jak nie wygląda to nie warto nawet na nią splunąć A od Ori proszę się odsmerfować, bo figarszczem poszczuję
Opublikowano 4 lipca 20222 l 2 minutes ago, ASX said: tak, tak, Pupcio, gry takie Halo Infinite, Age of Empires, Ori czy Forza to wcale nie są czołowi przedstawiciele swoich gatunków Ori, jeszcze jakieś pytania? Mocno naciągane. W takim każdy posiadacz PS5 ma Astro, który jest klasycznym platformerem z krwi i kości.
Opublikowano 4 lipca 20222 l 4 minuty temu, Pupcio napisał: a nie kupować xboxa Mnie do zakupu przekonała Beth no i co? 2lata i gry Beth widzę logo na grafikach no ale jako że jestem to gamepass i zakupy w Brazylii lub na Węgrzech bardzo mi się podobają. Lepiej nie pisać nic więcej bo po wczoraj pewnie jeszcze nie uspokoili się wszyscy zieloni bracia